Yumurtlama

Evet cnm bende aynisi gibi oldum kasiklarim yere dusecek gibi agriyordu bence sen erken gebelik testi yap ins vardir
Inş cnaim adet kanama si nasıldı peki ben sözün kuru yaptım adet oluyum diye adet oldum 3 saat içinde amam pintiler vardı bende kırmızı kandı aynı adet

Ben dun yani persembe gunu temizlendim yumurtlamanin ertesi günü nden itibaren 7 gun boyunca pihtisiz kokusuz kanamam oldu anlamadim gitti

Merhaba arkadaslar. Testimin en koyu oldugu resim bu. Ama yarim saat icinde bu koyulukda oldu. Testimin uzerinde 10 dakika somra deyerlendir. Yarim saatden fazla bekleme. Ama yarim saate kadar koyulasa biliyor demekki. Oylemi?Ondan sonraki gun de boyle oldu brlki bir tik koyu ama fark yok denecek kadar az. O resim yok su anda. Ama ondan sonraysa yine siliklesdi. Bunu pik saya bilirmiyizki?

Eklentiler

• 20200424_154056.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 20
Yani testimin uzerinde yaziliydi 10 dakika sonra deyelendir ama yarin saatten fazla bekleme yaziyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…