Yumurtlama

badem0641

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
58
21
18
43
Mrb benim yumurtlama gunlerim adetimden 2 gun oncesine denk geldi ben adetime yakin cok agrim oldugu icin iliskiye girmezdim aslinda bu yumurtlama agrisiymis ovulasyon testiyle anladim bu ay degerlendirdik ama adet oldum herzamanki gibi bir adet degildi cok azdi bir kac gun surdu 10 gun sonrasinda ise adet olacakmisim gibi kasiklarim agrimaya basladi koronadan dolayi hastaneyede gidemiyorum sizce neden olabilir

Benimde senin gibi canım adet olcakmısım agrısına ilişki yasamazdım ovulasyon testiyle anladım bende braz daha bekle 12 gün snra erken gebelk testi yap istersen

Yumurtlamadan iki gün sonra adet olmaz ki. Döngün değiştiyse eğer Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun bu herkeste aynı sadece gecikme gibi olur canım.

Kızlar Merhaba Sabah test yaptm ovu testi pikti şimdide yaptım yine aynı gibi Acaba niye öyle

Adetten 2 gün önce yumurtlama olur mu ki

B Bazi kisilerde iki kez yumurtlama olabilirmis yani farkli zamanda ya da ayni anda iki yumurta gelisebilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…