Aaaa ciddimisiniz peki hamile kaldinizmi ins oyledirBenimde senin gibi canım adet olcakmısım agrısına ilişki yasamazdım ovulasyon testiyle anladım bende braz daha bekle 12 gün snra erken gebelk testi yap istersen
Evet suan hamileyim ovulasyon testiyle değerlendirdimAaaa ciddimisiniz peki hamile kaldinizmi ins oyledir
Bende anlamadim neden boyle oldu ovulasyon testiyle takip etmesem bende inanmazdimYumurtlamadan iki gün sonra adet olmaz ki. Döngün değiştiyse eğer Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun bu herkeste aynı sadece gecikme gibi olur canım.
Eger yakaladiysan 14 gün sonra adet olur. Pco varsa ondan da olabilir.Bende anlamadim neden boyle oldu ovulasyon testiyle takip etmesem bende inanmazdim
Evet suan hamileyim ovulasyon testiyle değerlendirdim
Adetten 2 gün önce yumurtlama olur mu kiMrb benim yumurtlama gunlerim adetimden 2 gun oncesine denk geldi ben adetime yakin cok agrim oldugu icin iliskiye girmezdim aslinda bu yumurtlama agrisiymis ovulasyon testiyle anladim bu ay degerlendirdik ama adet oldum herzamanki gibi bir adet degildi cok azdi bir kac gun surdu 10 gun sonrasinda ise adet olacakmisim gibi kasiklarim agrimaya basladi koronadan dolayi hastaneyede gidemiyorum sizce neden olabilir
Sizin de adetten önce mi yumurtlama oluyorBenimde senin gibi canım adet olcakmısım agrısına ilişki yasamazdım ovulasyon testiyle anladım bende braz daha bekle 12 gün snra erken gebelk testi yap istersen
Benim karışık biraz bende anlamadımSizin de adetten önce mi yumurtlama oluyor
Size nasil tesk etmeliyim acaba eve geldim isten erken gebelik testi yaptim hamileyim cok tesk ederimBenimde senin gibi canım adet olcakmısım agrısına ilişki yasamazdım ovulasyon testiyle anladım bende braz daha bekle 12 gün snra erken gebelk testi yap istersen
Olur herkesin farklidir bazen iki kere farkli zamanda yumurta gelisebiliyor bünye meselesiAdetten 2 gün önce yumurtlama olur mu ki
Bazi kisilerde iki kez yumurtlama olabilirmis yani farkli zamanda ya da ayni anda iki yumurta gelisebilirmisMrb benim yumurtlama gunlerim adetimden 2 gun oncesine denk geldi ben adetime yakin cok agrim oldugu icin iliskiye girmezdim aslinda bu yumurtlama agrisiymis ovulasyon testiyle anladim bu ay degerlendirdik ama adet oldum herzamanki gibi bir adet degildi cok azdi bir kac gun surdu 10 gun sonrasinda ise adet olacakmisim gibi kasiklarim agrimaya basladi koronadan dolayi hastaneyede gidemiyorum sizce neden olabilir
Erken gebelik testi yaptim bugun hamileyim cok saskinimOlur herkesin farklidir bazen iki kere farkli zamanda yumurta gelisebiliyor bünye meselesi
Tebrik ederim maşallah:) Allah kucaginiza almayi nasip etsinErken gebelik testi yaptim bugun hamileyim cok saskinim
Cok sevindm canım benim sağlıkla kucağına al insallah benimde çünkü tamamen silik duruyorduSize nasil tesk etmeliyim acaba eve geldim isten erken gebelik testi yaptim hamileyim cok tesk ederim
Aminn cok tesekkurlerTebrik ederim maşallah:) Allah kucaginiza almayi nasip etsin
Allah kimsenim kucagini bos birakmasinCok sevindm canım benim sağlıkla kucağına al insallah benimde çünkü tamamen silik duruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?