Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım. Birşey soracağım. Senin devamlı mı adet öncesi ağrın oluyor yani yumurtlama ağrısı, bir de adetlerin nasıl ağrılı mı geçerMrb benim yumurtlama gunlerim adetimden 2 gun oncesine denk geldi ben adetime yakin cok agrim oldugu icin iliskiye girmezdim aslinda bu yumurtlama agrisiymis ovulasyon testiyle anladim bu ay degerlendirdik ama adet oldum herzamanki gibi bir adet degildi cok azdi bir kac gun surdu 10 gun sonrasinda ise adet olacakmisim gibi kasiklarim agrimaya basladi koronadan dolayi hastaneyede gidemiyorum sizce neden olabilir
Mrb ben adet olmadan agrim baslardi ve adetim 6 gun surer ve cok agrili gecer bizde acikcasi adet oncesi agrinin yumurtlama agrisi oldugunu anlayamadigimiz icin iliski yasamazdik ovulasyon testiyle anladik yumurtlama gunlerimiTebrik ederim canım. Birşey soracağım. Senin devamlı mı adet öncesi ağrın oluyor yani yumurtlama ağrısı, bir de adetlerin nasıl ağrılı mı geçer
Allahim herkese nasip etsin ovulasyon testi sayesinde oldu benimde Allahim inss bu ay sizede bu hayirli haberi almayi nasip ederTebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah bizlere de dua et lutfen
Oyle dusunmeyin Allah buyuk ins olur sizinde ben 8 aydir deniyorum ins en kisa zamanda sizinde hayirli haberinizi alirizBende katılayım benim de yumurtlama oldu 7 nisanda bakalım neler olucak degerlendirdik ama pek ümitli değilim. Bu aralar Eşimin ailesiyle aramızda sıkıntılar çıktı ve ben çok sinir stres yaptım tabi yumurtlamadan 2 gün sonra oldu bu olaylar sizce de etkiler mi![]()
Inşallah hayırlısıyla olur ama pek ümitli değilim eğer olursa ilk buraya yazicamOyle dusunmeyin Allah buyuk ins olur sizinde ben 8 aydir deniyorum ins en kisa zamanda sizinde hayirli haberinizi aliriz
Hayirli haberlerinizi bekliyorum yanlis anlamazsaniz birsey soylemek istiyorum benim bir arkadasima doktoru soylemis afedersiniz esinizle iliskiye girerken yuzunuzun uzerine yatin bir bacaginizi karniniza dogru cekin diger bacaginizi uzatin ve oyle deneyin bu pozisyonda Allahin izniyle tutuyormus kac kisi denediyse oldu darisi sizeInşallah hayırlısıyla olur ama pek ümitli değilim eğer olursa ilk buraya yazicam![]()
Birde öyle deneriz inşallah olur. Olmazsa da artık hayırlısı diyelim ne yapalimHayirli haberlerinizi bekliyorum yanlis anlamazsaniz birsey soylemek istiyorum benim bir arkadasima doktoru soylemis afedersiniz esinizle iliskiye girerken yuzunuzun uzerine yatin bir bacaginizi karniniza dogru cekin diger bacaginizi uzatin ve oyle deneyin bu pozisyonda Allahin izniyle tutuyormus kac kisi denediyse oldu darisi size
Olur inss dua ederiz en kisa zamanda nasip olsun insBirde öyle deneriz inşallah olur. Olmazsa da artık hayırlısı diyelim ne yapalim![]()
Benimde öyle agri oluyor ben adet agrisi sanıyordum Bnde yeni öğrendimMrb benim yumurtlama gunlerim adetimden 2 gun oncesine denk geldi ben adetime yakin cok agrim oldugu icin iliskiye girmezdim aslinda bu yumurtlama agrisiymis ovulasyon testiyle anladim bu ay degerlendirdik ama adet oldum herzamanki gibi bir adet degildi cok azdi bir kac gun surdu 10 gun sonrasinda ise adet olacakmisim gibi kasiklarim agrimaya basladi koronadan dolayi hastaneyede gidemiyorum sizce neden olabilir
Merhaba sız adetınızın kaçıncı günü yumurtladınız acaba benımde öyle oluyor sanırım adete yakın yumurtlama bırde pko varSize nasil tesk etmeliyim acaba eve geldim isten erken gebelik testi yaptim hamileyim cok tesk ederim
Ben adetime iki gun kala yumurtladimMerhaba sız adetınızın kaçıncı günü yumurtladınız acaba benımde öyle oluyor sanırım adete yakın yumurtlama bırde pko var
Ben de 23 nisan pim gordum ertesi gun siliklesti 2 gun sanra da hafif kanama yasiyorum 4. Gune girdik bat 7,8 mayis hayirlisi bakalim:)Herkese merhaba benimde 20.21 Nisan pik oldu testte . 22 de negatife döndü. Gün aşırı değerlendirdik. Rabbim nasip eder inşallah. Adetim 6 Mayıs olması gerek bakalım bekliyoruz. Ara ara kasıklarımda batma hissi oluyor sizde de oldu mu bu belirtiler acaba hanımlar
Canım benimde adete 4 gün kala ilişki oldu 4 cü gün adet oldum 3 gun sürdü aynı adetti şimdi 18 ci gun ilişki günün den sayarsak adetten sayarsam 15 ci gün 2 gündür çok kâşifin ağrıyor du ilk defa ilişki fe çok kötü agrım oldu kalktım vardı yumurtlama günleri diye değerlendirdim ama hala agrım var geçmedi ve çok sık idrara gidiyorum şuan adetten omce gebik olduda yeni mi yerleşti acaba şüphe ediyorum senin de mi öyle oldu şuan hamilemisinMrb benim yumurtlama gunlerim adetimden 2 gun oncesine denk geldi ben adetime yakin cok agrim oldugu icin iliskiye girmezdim aslinda bu yumurtlama agrisiymis ovulasyon testiyle anladim bu ay degerlendirdik ama adet oldum herzamanki gibi bir adet degildi cok azdi bir kac gun surdu 10 gun sonrasinda ise adet olacakmisim gibi kasiklarim agrimaya basladi koronadan dolayi hastaneyede gidemiyorum sizce neden olabilir
Evet cnm bende aynisi gibi oldum kasiklarim yere dusecek gibi agriyordu bence sen erken gebelik testi yap ins vardirCanım benimde adete 4 gün kala ilişki oldu 4 cü gün adet oldum 3 gun sürdü aynı adetti şimdi 18 ci gun ilişki günün den sayarsak adetten sayarsam 15 ci gün 2 gündür çok kâşifin ağrıyor du ilk defa ilişki fe çok kötü agrım oldu kalktım vardı yumurtlama günleri diye değerlendirdim ama hala agrım var geçmedi ve çok sık idrara gidiyorum şuan adetten omce gebik olduda yeni mi yerleşti acaba şüphe ediyorum senin de mi öyle oldu şuan hamilemisin
Evet ben hamileyimEvet cnm bende aynisi gibi oldum kasiklarim yere dusecek gibi agriyordu bence sen erken gebelik testi yap ins vardir
Hayırlısı inşallah benim bat 5 Mayıs dün felakaet ağrılarım vardı ama kanama vs olmadı hiç bugün geçti ağrı çok şükür ara ara sağ alt kasıkta batma var o kadar bende kanama vs yok kahverengi oluyomus bugün yumurtlamadan sonra ki 9. Gün ama bilemedim.ki ne agrisiydi o yerleşme.olsa kanama olurdu herhaldeBen de 23 nisan pim gordum ertesi gun siliklesti 2 gun sanra da hafif kanama yasiyorum 4. Gune girdik bat 7,8 mayis hayirlisi bakalim:)