Bir tık daha koyulaşabilir sanki ama siz yine de değerlendirin yarın tekrar duruma bakınYumurtlama sanki evet 14 şubatta
2 kere yaptım belki yanlış olur diye Sevgililer gününe çok güzel oldu sankim❤
Evet canım benimde cumartrsi yumurtlama idi resimdeki gibi çatlama oldu mu ne durumdasın ?Yumurtlama sanki evet 14 şubatta
2 kere yaptım belki yanlış olur diye Sevgililer gününe çok güzel oldu sankim❤
BEnde koyulaşmadı ya arada kaçırdım galiba akşam da yapmam gerekiyordu sanırım.Bir tık daha koyulaşabilir sanki ama siz yine de değerlendirin yarın tekrar duruma bakın
Öğleden sonra yapınca aslında net veriyor. Hergün yaptı isen kaçırma şansın yokBEnde koyulaşmadı ya arada kaçırdım galiba akşam da yapmam gerekiyordu sanırım.
Evet hergün yaptım. Ve öğlen 12 de yaptım ama en koyu böyle olduÖğleden sonra yapınca aslında net veriyor. Hergün yaptı isen kaçırma şansın yok
Evet hergün yaptım. Ve öğlen 12 de yaptım ama en koyu böyle oldu
Daha bugün adetimin 10.günü daha erken yani aslımda resimde gördüğüm en koyu bile 7.gin oldu çok erken yani yumurtlama olur mu bu kadar erkenAdete ne kadar var? Belki geç yumurtlayabilirsin? Belkide bu ay yumurtlama olmayacak her ay olmuyor
Benimde düzenli değil muhtemelen o yüzden erken yumurtlama olabilirArkadaşım adeti biter bitmez 2-3 gün içinde yumurtluyor ama bu kıstas değil genelde düzenli adette orta kısımda denk gelir. Sizinde hiç belli olmaz takip edip bakmak lazım. Bazen yumurtlama olur bir kaç güne diyoruz birşey olmuyor.
Benimde düzenli değil muhtemelen o yüzden erken yumurtlama olabilir
Olabilir ya benim sağ kasığım ve belim aşırı ağrıyor apandist zannettim ama değil sanırım bu yumurtlama çatlama ağrısı olabişir mi ilk defa bu kadar ağrı yaşıyorumDüzenli değil ise geç yumurtlama oluyor olabilir. Benimde düzensiz geçen ay adetten 4-5 gün önce oldu. Bu ayda öyle olacak gibi duruyor
Olabilir ya benim sağ kasığım ve belim aşırı ağrıyor apandist zannettim ama değil sanırım bu yumurtlama çatlama ağrısı olabişir mi ilk defa bu kadar ağrı yaşıyorum
Olabilir evet doğrı söylüyorsunÜşütme filanda olabilir. Yumurta gelişirkende ağrı oluyor. Kendimizi fazla dinliyoruz bu dönemde ondan eskiden fark etmediğimiz herşey dikkatimizi çekiyor
Merhaba geç yumurtlama dediğiniz nasıl oldu benim de adetime 10 gün varken ovulasyon pozitif oldu yani tutmuyor mu ?Düzenli değil ise geç yumurtlama oluyor olabilir. Benimde düzensiz geçen ay adetten 4-5 gün önce oldu. Bu ayda öyle olacak gibi duruyor
Kızlar iyi akşamlar testim var ama yarından sonra artık yapmim diyorum. Tekrar bi yumurtlama olur mu ? Adetime daha 20 gün var yaklaşık ? Ne derdiniz ?
Eki Görüntüle 2592816
Geç yumurtlama bazı kişilerde adeti ileri atıyor. Bazıları adeti tarihinde oluyor. Hamile kalırsa adet olmuyor. Hamileliği geç öğreniyor tabi geç yumurtlama olduğu için.Merhaba geç yumurtlama dediğiniz nasıl oldu benim de adetime 10 gün varken ovulasyon pozitif oldu yani tutmuyor mu ?
Hm hadi ya daha mı koyı olması gerekiyor çizgilerinTestlerinde tam anlamıyla yumurtlama olmuş gözükmüyor. Adet olana kadar yada tam olarak pik yapana kadar devam et. Adet olduğunda bunlardan daha koyu çıkmaz ise anca bunları baz alabilirsin ama şuan yumurtlama yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?