• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 7gun gecikmem var ovu testim nasil sizce

Eklentiler

• 20200218_203647.jpg
    20200218_203647.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 31
  • 20200218_203628.jpg
    20200218_203628.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 25
Geç yumurtlama bazı kişilerde adeti ileri atıyor. Bazıları adeti tarihinde oluyor. Hamile kalırsa adet olmuyor. Hamileliği geç öğreniyor tabi geç yumurtlama olduğu için.
Geçen gün forumda bir bayan denk geldi adetleri düzensiz. Tahmini adet olacağı gün yumurtlama oluyor. Sonrasında aradan 2 hafta geçince hamile olduğunu öğreniyor.
Yanı o geç yumurtlama gebeliğe engel değil diyorsunuz ben doktor kontrolünde öğrendim yumurta olduğunu sonra da ovulasyon pozitif çıktı zaten ama 10 gün olduğu icin bi şüpheye düştüm tutmaz mi acaba diye

Yanı o geç yumurtlama gebeliğe engel değil diyorsunuz ben doktor kontrolünde öğrendim yumurta olduğunu sonra da ovulasyon pozitif çıktı zaten ama 10 gün olduğu icin bi şüpheye düştüm tutmaz mi acaba diye

Gönlünüzü ferah tutun o şekilde de olur yeter ki Allah ol desin. Mesela yine burda biri vardı oda adete bir kaç gün kala yumurtlamış sonra adette oluyor doktorda hamile olduğunu öğreniyor. Neler neler var.

Gönlünüzü ferah tutun o şekilde de olur yeter ki Allah ol desin. Mesela yine burda biri vardı oda adete bir kaç gün kala yumurtlamış sonra adette oluyor doktorda hamile olduğunu öğreniyor. Neler neler var.
Amin insallah zaten başka ne diyebiliyoruz Kİ hayırlısı olsun Allah kalbimize göre versin 🙏🏻 Teşekkür ederim 🙏🏻

Testi ilkkez mi yaptınız gecikmeden sonra? Aslında koyuluk yeterli gibi ama devam edecek mi ona da bakmak lazım.
Canim adet gecikmesi oldu diye yaptim denedim buay ilac kullanmaya baslicaktim adt gelmeyince denedim gebelik olabilirmi sence

Canim adet gecikmesi oldu diye yaptim denedim buay ilac kullanmaya baslicaktim adt gelmeyince denedim gebelik olabilirmi sence
Aynı koyuluk 4 gün artarak devam ederse olabilir diyebiliriz ama kesin net olmuyor genelde. Birde adet gelmeme geç yumurtlama da olabilir

Back