- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 103
- 33
- Konu Sahibi angels1991
-
hahahahhaha:)ay kız valla cok guldum gece gece:)ahahah evet sor. cunku bu akintilar ayri ayri zamanlarda oluyor. sen hepsini bir ekonomik paket satin almissin gibi yasiyorsun,.. ay ilahi ! ahahahahha
askim bu 4 numara. iste bu adet oncesi olan akinti. benim dedigim akinti boyle degil. bu parca parca sumukumsu oluyor. benim dedigim el kremini al onun gibi. hic parcasi kati birseysi yok icinde.işte tam olarak bu ınternette buldum ıgrenc bıraz ama kusura bakma:)
aynende öle canım bakalım hayırlısı belkıde vardır doktor dıomuskı hamılesın ayy ınsallah cok sevınırım:)askim bu 4 numara. iste bu adet oncesi olan akinti. benim dedigim akinti boyle degil. bu parca parca sumukumsu oluyor. benim dedigim el kremini al onun gibi. hic parcasi kati birseysi yok icinde.
neyse sen regli olursan da sakiiiin uzme kendini. saglikliyim, regli olabiliyorum, ureyebiliyorum diye dusun. cunku bunlar cok cok cok onemli seyler. insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip olur sana. ama unutma once sukran sonra dua. once elindekiler icin sukret ki uzulmeyesin. :)
insallah canim. sen haberdar et bizi de tamam mi? ama tagle yani bu salak bildirimler her zaman gostermiyor ben arada kaciriyorum sizin konusmalari.aynende öle canım bakalım hayırlısı belkıde vardır doktor dıomuskı hamılesın ayy ınsallah cok sevınırım:)
tm cnm grusuruz opuyorum..insallah canim. sen haberdar et bizi de tamam mi? ama tagle yani bu salak bildirimler her zaman gostermiyor ben arada kaciriyorum sizin konusmalari.
neyse ben kaciyorum artik mesaim bitti :) bugun yine calismadim yaaa tum gun internette ehehehhe!
optum seni kocaman.
canım 2 gun sonra bıdaha yap 2 gunde bır hcg artıyor ozman koyulastıgını gorursun bence hamılesınKizlar slm. Sizi takip ediyordum ben de yazmak istedim. Bat tarihim 5 ekim ama ben her zmn ki gibi sabirsizlik edip dun sabah test yaptim nasilsa bisey yoktur diye ise gitmek icin hazirlandigimdan bi 15 dakika sonra teste baktim silik de olsa cift cizgi cikmisti. Herhalde gec baktigimdan yanlis olsa gerek dedim aksam gene test yaptim gene cok silik cikti. Bu sabah ki test de ayni sekilde cikti. Bu sabah ovulasyon testim de baya koyu cikti. Ama hamilelik testinin dunki gibi cok silik cikmaya devam etmesi koyulasmamasi emin olmami engelliyor. Kan testini de husrana ugramamak icin regl gecince yapayim diyorum. Benim durumum da boyle
Maşallah gebesin sen de canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun insallah :)Kizlar isten erken ciktim oglen gene test yaptim daha belirgin hale gelmis
Insallah cnm insallahhh :)Maşallah gebesin sen de canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun insallah :)
yapmadım cnm yarın doktora gıdıorum hcgye baktırcam:)S _strawberry_ A angels1991 doğru söylüyor. İki günde bir sadece sabah testleri yap. Akşamki daha az silik çıkıyor bende.
Kız Angelssss sen test yapcaktın sabah? Ne oldu kusummm??
iyi hadi bakalim, yarin ogreniriz artik :) heyecanla bekliyoruz.yapmadım cnm yarın doktora gıdıorum hcgye baktırcam:)
ne bıcım ıs ya ne kadar sorumsuzlar:Siyi hadi bakalim, yarin ogreniriz artik :) heyecanla bekliyoruz.
Ben de gecen persembe verdigim kan tahlilinin sonuclarini haaaallaaaaaaa alamadim yaaa! dun aksam gittim dr a bize ulasmadi daha lab da dedi. lab zaten bana vermiyor. bugun bir daha bakicamm. .
demislerdi ama 1-2 hafta alir diye.. daha 1 hafta bugun oldu. 1 hafta daha bekletmezler insallah.ne bıcım ıs ya ne kadar sorumsuzlar:S
hhahahahah aynen cnm yademislerdi ama 1-2 hafta alir diye.. daha 1 hafta bugun oldu. 1 hafta daha bekletmezler insallah.
ulen cocuk okul yasina gelecek bunlar bana kan testimin sonucunu vermeden eheheheh
5. Ressim ne an lama geliyor acabakiz anca yazdim. :)
5. Ressim ne an lama geliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?