- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi angels1991
yok yok belirti degil. o evlenince oluyor. ben benimkine kiziyorum, bozdun seyimi diye :)) aahhaha2 sene oldu cnm:)ay valla bılmıorum belırtımı acaba dedım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok belirti degil. o evlenince oluyor. ben benimkine kiziyorum, bozdun seyimi diye :)) aahhaha2 sene oldu cnm:)ay valla bılmıorum belırtımı acaba dedım:)
hahahahha aynen ya valla ay ne bılım baskada belırtım yok zatenyok yok belirti degil. o evlenince oluyor. ben benimkine kiziyorum, bozdun seyimi diye :)) aahhaha
agdayı zor yaptım cok akıntım varyok yok belirti degil. o evlenince oluyor. ben benimkine kiziyorum, bozdun seyimi diye :)) aahhaha
hayatim olmuyor zaten belirti. ben gebe oldugumu ogrendigimde sok gecirdim! hic mi hissetmez bir insan diye diye dort tane test yaptim da anca oyle kabullenebildim.hahahahha aynen ya valla ay ne bılım baskada belırtım yok zaten
akıntın varmı pekı?hayatim olmuyor zaten belirti. ben gebe oldugumu ogrendigimde sok gecirdim! hic mi hissetmez bir insan diye diye dort tane test yaptim da anca oyle kabullenebildim.
hala cok hissedemiyorum ki. arada sirada periyodum olacakmis gibi karnim agriyor o kadar. bir de tansiyonum dusukmus doktor bayilabilirsin dedi. ama hic oyle bisey yasamadim daha. normal hayatima devam ediyorum.
peki akintin nasil? boyle yogurt gibi ya da el kremi gibi mi? ben de ondan iki kere oldu su ana kadar. ama ilk defa yani gebelikte oldu. daha once hic olmamisti .agdayı zor yaptım cok akıntım var![]()
aynen öle krem gibi bazen sarı bazen yumurta akı gıbı beyaz bugun el kremı gıbıydıpeki akintin nasil? boyle yogurt gibi ya da el kremi gibi mi? ben de ondan iki kere oldu su ana kadar. ama ilk defa yani gebelikte oldu. daha once hic olmamisti .
allah allah iyice aklim karisti. benim sari degildi, krem rengi gibiydi ya da kirik beyaz mi diyorlar ne diyorlar. bi ara gelinlikte modaydi hatta o renk. ahahahhaaynen öle krem gibi bazen sarı bazen yumurta akı gıbı beyaz bugun el kremı gıbıydı
ay canm valla ne bılım bende anlamadım bıldıgın tek bısey var cok akıntım var sureklı tuvalete ksuorum aha smdı geldı dıe bsey yok bol bol akıntıallah allah iyice aklim karisti. benim sari degildi, krem rengi gibiydi ya da kirik beyaz mi diyorlar ne diyorlar. bi ara gelinlikte modaydi hatta o renk. ahahahha
bir de yumurta aki gibi olunca direk ovulasyon oluyorsun. onla ne alaka?
aynen sarı dedıgımde o ıste sapsarı degıl:)kırık beyaz krem rengı gıbıaynen öle krem gibi bazen sarı bazen yumurta akı gıbı beyaz bugun el kremı gıbıydı
allah allah. bat yarindi degil mi senin? sonra da cuma gidecektiniz galiba dr.ay canm valla ne bılım bende anlamadım bıldıgın tek bısey var cok akıntım var sureklı tuvalete ksuorum aha smdı geldı dıe bsey yok bol bol akıntı
ooo benım batım gecelı 3 gun oldu canm:)27 sıydı sorucam ınsa esım ızınlı olursa gtcez olmassada tek gıdıcem bde sıskınlık vr bende karnım cok sıs belım kopuyr esım sabah dıorkı bı uyutmadın gece dön saga dön solaallah allah. bat yarindi degil mi senin? sonra da cuma gidecektiniz galiba dr.
bence sen gebe olabilirsin, yarin sabah cikar gibime geliyor ama, cikmazsa da doktora gittiginde sor bakalim bu akintini bir. cunku benim o kadar yok yani akintim. hani peceteye silince geliyor, arada bir ic camasirima da damliyor ama hissedecegim sekilde kostura kostura wc ye gidecegim gibi degil yani. senin dedigini ben en agir adet gunlerimde yasiyordum. buyuk parca gelince anca o da.
ooo benım batım gecelı 3 gun oldu canm:)27 sıydı sorucam ınsa esım ızınlı olursa gtcez olmassada tek gıdıcem bde sıskınlık vr bende karnım cok sıs belım kopuyr esım sabah dıorkı bı uyutmadın gece dön saga dön solarahatım yokkı belımı nereye kysam rahat edemıorum agrıo cok
cnm 2 3 4 hepsı zaman zaman oluyor 1 harıcallah allah
hayatim sen su resimlere bir bak bakalim:
http://www.babycenter.com/101_what-cervical-mucus-looks-like-through-your-cycle_10351429.bc
igrencler azicik da senin kendininkine benzeyenlerin numaralarini soyle ben sana cevirisini yapayim.
kız bayılcam meraktan neymıs:)allah allah
hayatim sen su resimlere bir bak bakalim:
http://www.babycenter.com/101_what-cervical-mucus-looks-like-through-your-cycle_10351429.bc
igrencler azicik da senin kendininkine benzeyenlerin numaralarini soyle ben sana cevirisini yapayim.
cnm
cnm 2 3 4 hepsı zaman zaman oluyor 1 harıc
kiz anca yazdim. :)kız bayılcam meraktan neymıs:)
sagol canm hıc bsey anlamadım neyse:)doktora soralım en ıyısımıevet evet bu su anda zaten adet dongunun farkli zamanlarini gosteriyor. yani ovulasyon zamaninda 1. resim oluyor. ovulasyondan once 2. resim. ovulasyondan sonra 3. resim, adete yaklastikca da 4. resim.
sen herhalde gebe degilsin o zaman... neyse ben cevirilerini asagida yaptim 2., 3. ve 4. resim icin
Cevirileri:
Sulu vajinal mukus (VM)
sulu VM bebek sahibi olmak icin, yumurta beyazi akintisindan sonra, en iyi ikinci opsiyonunuz. Bu tip vajinal mukus spermlerin hareketliligini durdurmaz fakat spermin isini kolaylastirarak servikse cikmasina da yardimci olmaz. Sulu mukusunuz oldugunda, cisinizi kacirmis gibi hissedebilirsiniz. Ic camasirinizda da boyle gozukur. Sulu VM renksizdir ve akiskandir.
Kremamsi Vajinal Mukus
Kremamsi VM fertil olmayan bir mukus cesididir ve spermin hareketini onler. Kremamsi VM inci gibi bir beyazlikta ya da krema gibi sarilikta olabilir. Yogundur ve dokundugunuzda el kremi gibi bir his verir.
Yapiskan Vajinal Mukus
Yapiskan VM en az fertil olan mukus cesididir. Yogun ve parca parcadir. Dokunuldugunda macun ya da uhulu yapiskan gibi bir his verir. Spermlerin yuzmesini engeller.
Cevirdiklerim:
Watery cervical mucus
Watery CM is second best for conception, after egg white CM. It allows sperm to move unhindered into the cervix, but doesn't make the sperm's job quite as easy. When you have watery CM, you may feel as though you've leaked urine in your underwear. Watery CM is clear in color and drips or runs off your fingers
Creamy cervical mucus
Creamy CM is considered non-fertile because it greatly restricts the movement of sperm. Creamy CM can be a pearly white or creamy yellow. It's thick and feels like lotion when rubbed between the fingers.
Sticky cervical mucus
Sticky or tacky CM is the least fertile. It's thick and chunky and feels kind of like paste or like glue from a glue stick, making it hard for sperm to swim through.
işte tam olarak bu ınternette buldum ıgrenc bıraz ama kusura bakma:)kiz anca yazdim. :)
ahahah evet sor. cunku bu akintilar ayri ayri zamanlarda oluyor. sen hepsini bir ekonomik paket satin almissin gibi yasiyorsun,.. ay ilahi ! ahahahahhasagol canm hıc bsey anlamadım neyse:)doktora soralım en ıyısımı![]()