yumurtlama testi icin yardim lutfen

sevil_8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
618
2
116
Diğer
Selam herkese.Arkadaslar bugunle birlikte 4 gundur yumurtlama testi yaptim 3 gun ikinci cizgi belirsizdi.Ama bugun ikinci cizgi azcik koyulasmis.Yani 2 cizgiden biri koyu digeri azciq acik renkte.Bugun yumurtlama gunum hesaplamaya gore.Ama teste gore dahami koyu olmali bu cizgiler.Yumurtlama gunu hamile kalmak istiyorum ins.Daha beklemelimiyim?Bi yardim edin lutfen
bekliyorum cevaplarinizi canlarim

Bewnde yumurtlama testi kullandım hamile kalırken. Testleri ne zaman yaparsan yap 2. çizgi neredeyse her seferinde çıkıyor. Senin beklemen gereken ilk çizgiye yakın ya da daha koyu bir çizgi. hatta yeri geliyor bazen ilk çizgiden bile koyu olduğu oluyor. Hesaptaki tarih tutmuyor. Ben ta 20. gün yumurtluyormuşum meğerse.

Anlamak için en isabetli yöntem içinde tarif edildiği şekilde ve saatte yaptıktan sonra testleri atma beyaz bir A 4e alt alta yapıştır. Zaten ilk başta renkler devamlı açık olacak . Ondan sonra 3-4 gün sonra belirgin koyuluk ve daha koyulaşma elde ediliyor. İmkanın varsa o günden sonra 3 gün çalışma yap.

Bewnde yumurtlama testi kullandım hamile kalırken. Testleri ne zaman yaparsan yap 2. çizgi neredeyse her seferinde çıkıyor. Senin beklemen gereken ilk çizgiye yakın ya da daha koyu bir çizgi. hatta yeri geliyor bazen ilk çizgiden bile koyu olduğu oluyor. Hesaptaki tarih tutmuyor. Ben ta 20. gün yumurtluyormuşum meğerse.

Anlamak için en isabetli yöntem içinde tarif edildiği şekilde ve saatte yaptıktan sonra testleri atma beyaz bir A 4e alt alta yapıştır. Zaten ilk başta renkler devamlı açık olacak . Ondan sonra 3-4 gün sonra belirgin koyuluk ve daha koyulaşma elde ediliyor. İmkanın varsa o günden sonra 3 gün çalışma yap.

tesekkur ederim cnm bilgilerin icin
benim iki kizim var 3-cu erkek olsun istiyorum
daha koyu oluncami girmeliyim ilishikye?
sen nasil yaptin cnm?
Hamileymissin ins sag saglim alirsin bebisini kucagina.

gecen ay 16-da aldim testi yaptim iki cizgiden biri koyu digeri acikti
daha 1 gun bekledim ve yine yaptim
ikinci cizgi yoktu artik bu ne demek peki?

Back
X