yumurtlama tembelliği ve Serophene lütfen yardım/bilgi

busmai

oğlumla büyüyorum
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
5.375
321
373
merhabalar ben de pco /yumurtlama tembelliği tanısıyla bu ilaca başlıyorum. doktor adetin 5. gunu baslayarak birer tane ,5 gun iceceksin dedi. sonra geleceksin.
ilacın beşincisini aldığım gun salı oluyor. sekreter randevuyu cumaya yazdı. ilaç biter bitmez yani salı gunu mu gidiliyor yoksa gercekten cuma gunu mu gideceğim, bir karışıklık olmasından korkuyorum
kullanmış olanlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
ayrıca bana en düşük dozla başlayacağımızı soyleyerek 50 mg yazdı. bu ay çatlatma iğnesi falan vurulmayacağım değil mi?

canım ben kullanırkaen 5.gün başlayıp 5 gün kullanıp 5 gün sonra gidiyordum kontrole sen yinede bir ara istersen hayırlısı olsun. umarım iyi haberlerini alırız

canım ben kullanırkaen 5.gün başlayıp 5 gün kullanıp 5 gün sonra gidiyordum kontrole sen yinede bir ara istersen hayırlısı olsun. umarım iyi haberlerini alırız
teşekkur ederim,aslında bu ay kendiliğinden yumurtam oluşmuş ve çatlamıştı ama hamile kalmadım denk getiremedi heralde.. 1 ay daha beklesek mi diyoruz yoksa serophene ye mi başlasak artık. yaklaşık 7-8 aydır kendi kendime adet göremiyordum ilk kez bu ay gördüm ve ümitlendik bir kez daha doğal denesek mi diye. bu ay incir suyu içmiştim o mu etkili oldu bilmiyorum.. allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…