Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum inşallah Rabbim en kisa surede bebeğine kavustursun seni. Ben siseyi hiç duymamistim ilk kez burada okudum olmazsa bende mi yaptirsam
Eger sise cok cekerse birakmazsa ve cok morartirsa bel acikligi oldugundanmis benim sise birakmadi bir turlu kadinda belin acik dedi boyle hamile kalanda cokmus ins banada sifa olur

Canım gördüğüm kadarıyla çatlayan yumurtalardan tutan olmuş ki şuan 10 haftalık gebesin :) iki sorum olucak bir ilacı tek doz mu verdi yoksa sabah akşam mı ikincisi çoğul gebelik mi oluştu ? Üç yumurtam çatlamış dedin ya o yüzden soruyorum :)

Eger sise cok cekerse birakmazsa ve cok morartirsa bel acikligi oldugundanmis benim sise birakmadi bir turlu kadinda belin acik dedi boyle hamile kalanda cokmus ins banada sifa olur

Canım o bel açıklığı erkekte olduğu zaman ondan da gebelik oluşmuyor spermler kalitesiz olduğu için. Hazır kendine yaptırmışken eşine de yaptırsaydın keşke :)

Merhaba canım senin de tedavin hayırlı olur inşallah, klomeni sabah akşam kullandım, adetin 3. Günü başladım, göbekten ovitrelle çtlatma iğnesi oldum, eşimin sperm hareketi yavaş ve sayısı az, üç yumurtadan biri tuttu şükür çoğul gebelik olsa sevinirdim ama bir tanesine de çok sevindim çünkü doktor bu ay olmaz falan diye umutsuz konuşmuştu, senin durumun nedir?

Canım ben kendiliğimden gebe kaldım 4. Ayda düşük yaptım şuan lohusayım bu hafta 40ım çıkıyor tekrar gebelik istiyorum. Hamile kaldığım ay doktor klomen vermişti ama ben içmek istemedim bi sonraki ay başlarım diye düşünmüştüm ama Gerek kalmamıştı. Onh şimdi adet olunca kullanıcam.

Başın sağolsun canım, ne büyük bir acı çok iyi anlıyorum, lohusa oluyorsun ama yavrun yok ( Benim de ilk gebeliğim kendiliğindendi ama kucaklamak nasip olmadı 17 haftalık kaybettik, 3 ay Dr yasakladı bebeği sonra da hemen tutmadı stresten, başka doktora gidip mızıldadım baya öyle ilaç kullandım kendi doktoruma haber vermeden, sonra gebe kalınca gittik kendi doktorumuza çok kızdı bu ne acele ilaca ne gerek vardı diye ama pişman değilim süreç hızlanmış oldu sonuçta insanın aklı hep giden bebeğinde oluyor psikolojisi düzelmiyor bi türlü, inşallah sen de bir an önce hamile kalırsın ev sağlıkla kucağına alırsın

Aynı şeyleri yaşamışız beni çok iyi anlıyorsundur. Yaşamayan anlamaz çünkü. Sanada çok çok geçmiş olsun. Ben normal Doğumla düşük yaptığım için dr rahmin hiç Doğum yapmamış bi bayan gibi oldu dedi o yüzden kızıcaklarını sanmıyorum. Kızsalarda umrumda değil zaten :)

Ben de normal Doğum yaptım suni sancıyla ama 1,5 ay sonra korkunc bir kanama yaşadım, acil kürtaja aldılar strese bağlı hormon değişiminden rahim kalınlaşması olmuş, sonra bi süre daha rahmin toplanmasını bekledik, ne güzel senin ki hemen toparlanmış, o zaman stres yapmazsan hemen kalırsın, hayırlı haberlerini alalım en kısa zamanda

Aminnn inşallah.

Tüpün kapalı olduğunu nasıl anladın rahim filmi çektirmeden belli oluyor mu

Sol tüp kapalı rahim, agzi arkaya bakiyo, yumurtalar büyümüyo buyuse de catlamiyo cuma günü de piko olduğumu öğrendim bu kadar sorun var ama yine ümidim var çok şükür Rabbim herkese hayırlı evlatlar verisn

Amin canım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin. Tabiki ümidini kaybetme Rabbim isterse bi sebep olur ve bebeğini kucağına alırsın

Allah yardımcınız olsun hayırlı evlatlar nasip etsin. Nedir bu kadınların çektiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…