- 10 Ağustos 2017
- 324
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Cnm ben de bir yıl oldu bu ay başladık takibe bugün gittim hatta. Regl 13. Gün alttan bakiyor bana yumurtami gösterdi 17 mm olmuş pazar günü catlar dedi ama rahim duvarin ince dedi hemen doğal nar suyu aldım onu iccem iki bardak inş ise yarar. İlaç bu ay vermez sorun görürse verir.
Cnm ben de bir yıl oldu bu ay başladık takibe bugün gittim hatta. Regl 13. Gün alttan bakiyor bana yumurtami gösterdi 17 mm olmuş pazar günü catlar dedi ama rahim duvarin ince dedi hemen doğal nar suyu aldım onu iccem iki bardak inş ise yarar. İlaç bu ay vermez sorun görürse verir.
Amin inşaallah en kısa zamanda.Çok teşekkür ederim canım cevabın için benim daha 11 gün var reglime çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz biran önce meleklerimize kavuşuruz.
Canım ben de adetin 2. Günü gitmiştim vajinal ultrason yapıp gelişebilecek yumurta var mı bakmıştı ve yumurta gelişimine faydalı klomen adında bi ilaç verdi beş gün kullandım, üç yumurtam oldu, 11. Gün kontrolde çatlatma ignesi vuruldum gelişen yumurtalar çatlasın diye, iğneden sonra 5. Gün kontrole gittim hepsi çatlamış, bugün iğneden sonra 6. Günüm işte, adet tarihim 20 agustos, adet olursam adetin 2. Günü yine gideceğim, olmazsam zil takıp oynayacağım :)) inşallah bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz.Başka bu durumda olan yok mu hadi kızlar yorumlarınız önemli
İnşallah olmazsın canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Beklemek çok zorCanım ben de adetin 2. Günü gitmiştim vajinal ultrason yapıp gelişebilecek yumurta var mı bakmıştı ve yumurta gelişimine faydalı klomen adında bi ilaç verdi beş gün kullandım, üç yumurtam oldu, 11. Gün kontrolde çatlatma ignesi vuruldum gelişen yumurtalar çatlasın diye, iğneden sonra 5. Gün kontrole gittim hepsi çatlamış, bugün iğneden sonra 6. Günüm işte, adet tarihim 20 agustos, adet olursam adetin 2. Günü yine gideceğim, olmazsam zil takıp oynayacağım :)) inşallah bebeklerimize en kısa zamanda kavuşuruz.
İnşallah kuzum aminİnşallah olmazsın canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Beklemek çok zor
Kendi diyor aslında ama isteye de bilirsinKizlar yumurta takibini siz mi istiyorsunuz doktor mu yapalim diyor ben 2 defa kimyasal yasadim 3 veya 4 defa doktora gorundum hormon testi kan testi yapildi muayene etti hicbir sorun yok dedi bende 10 aylik evliyim yumurta takibi yapalim falan demedi
Bana hic oyle bisey demedi 2 kimyasal gecirince yumurta takibine gerek duymadi demek ki cunku hamile kalabiliyorsun denemeye devam et dedi bide vitamin verdi o kadarKendi diyor aslında ama isteye de bilirsin
Canım ne alakası var ikinci çocuk için uğraşan o kadar insan var forumda görmedin mi hepsinin yumurta takipleri yapılıyor, benim de kaybettiğim bi gebeliğim söz konusu hormonlarım normal ve yumurtluyorum kistim miyomum yok, yine de takip ediyoruz ve bu ay klomen kullan dedi kullandım çatlatma ignesi bile yaptı. bir an önce bebek sahibi olmak istiyorsan doktorunu değiştir benceBana hic oyle bisey demedi 2 kimyasal gecirince yumurta takibine gerek duymadi demek ki cunku hamile kalabiliyorsun denemeye devam et dedi bide vitamin verdi o kadar
Kuzum bana da doktor senen dolmadan tedaviye başlamaya gerek yok dedi. Israrla hiç birşey yapmadı. Bende başka bi doktora gittim bir senelik evliyim dedim tedaviye başlamak istediğimi söyledim. Bu ay yumurtlama takibi yapalım dediAnladim canim olmadi bayramdan sonra baska bir doktora gideyim
3 tane doktora gittim canim ucude bakti muayene etti rahmin herseyin tertemiz dediler yumurta takibi yapalim falan demediler biraz zamana birak dediler kendini kasma dediler esimden de bi sperm testi falan istemediler anlamiyorum ki herseyi biz soyledimten sonra onlar ne ise yariyorlar acaba zaten bayramdan sonra bir yil olacak o zaman bidaha gideyim bakalimKuzum bana da doktor senen dolmadan tedaviye başlamaya gerek yok dedi. Israrla hiç birşey yapmadı. Bende başka bi doktora gittim bir senelik evliyim dedim tedaviye başlamak istediğimi söyledim. Bu ay yumurtlama takibi yapalım dedi
Tatlım valla herseyi biz ayarlıyoruz anlamadım ko nasıl is. Benim eşimden de Sperm testi istememislerdi biz gittik kendimiz yaptırdık. Şükür normal çıktı. Beni de muane etti hormonlar normal adetin de düzenli rahim de temiz sabret deyip durdu. Bi bu ay basit kist vardı işte. İnşallah o da geçerse tedavi baslayacak3 tane doktora gittim canim ucude bakti muayene etti rahmin herseyin tertemiz dediler yumurta takibi yapalim falan demediler biraz zamana birak dediler kendini kasma dediler esimden de bi sperm testi falan istemediler anlamiyorum ki herseyi biz soyledimten sonra onlar ne ise yariyorlar acaba zaten bayramdan sonra bir yil olacak o zaman bidaha gideyim bakalim
Ins rabbim tez zamanda bize de bebeklerimizi nasip eder bu ay corek otu yagi kullanmistim bugun adet oldum umudumuz diger aya kaldi adetten sonra caksir otu kullanacam bakalim bide onu deneyelim ins vesile olurTatlım valla herseyi biz ayarlıyoruz anlamadım ko nasıl is. Benim eşimden de Sperm testi istememislerdi biz gittik kendimiz yaptırdık. Şükür normal çıktı. Beni de muane etti hormonlar normal adetin de düzenli rahim de temiz sabret deyip durdu. Bi bu ay basit kist vardı işte. İnşallah o da geçerse tedavi baslayacak
İnşallah önümüzde ki ay müjdeli haberi alırsın.Ins rabbim tez zamanda bize de bebeklerimizi nasip eder bu ay corek otu yagi kullanmistim bugun adet oldum umudumuz diger aya kaldi adetten sonra caksir otu kullanacam bakalim bide onu deneyelim ins vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?