• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Naz1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
273
143
53
30
Merhaba kızlar ben ovulasyon testiyle yulurtmama takibi yaptım 26 ekim bumurtlama 27si çatlama oldu. Bugün yumurtlamanın 16. Günü hala aret olmadım idrar Testi de negatif çıktı. Size sorum şu olacak yumurtlamadan sonra her zaman 14. Gün mü adet olmak gerekiyor normal mi benim durumum sizce lütfen yardım

Daha önce yumurtlamadan kaç gün sonra adet oluyordunuz? Ona göre hesap edebilirsiniz. 14 gün şart değil, 11 ila 17 gün arasında olabilir ama genelde her ay luteal faz (ovulasyonla regl arası dönem) aynı uzunluktadır deniyor. Benimki genelde 12-13 gün oluyor mesela.

öyle bir genelleme var ama o bende de tutmuyor canım, bi kan ver bakalım en net sonuç o zaman çıkar

Daha önce yumurtlamadan kaç gün sonra adet oluyordunuz? Ona göre hesap edebilirsiniz. 14 gün şart değil, 11 ila 17 gün arasında olabilir ama genelde her ay luteal faz (ovulasyonla regl arası dönem) aynı uzunluktadır deniyor. Benimki genelde 12-13 gün oluyor mesela.
İlk defa yumurtlama takibi yaptım canım hiç bilmiyorum ki. 2 aydır bebek istiyorz umar adet olmam😊

Sende kaç gün oluyor o aralık canım. 2 gün daha olmazsam kan vericem bakalım

bende daha 2. ayım yumurta takibinde canım ilk takibimde 14 gün sonrasında olmadı çok daha uzun bir süre sonra oldu birazda stres yaptım ben adetim gecikti baya.
bu ay bakalım kaç gün sonra olacak yada olmayacak güzel bir haber alacağım Rabbim bilir
inşallah senin hakkında da hayırlısı olsun canım

bende daha 2. ayım yumurta takibinde canım ilk takibimde 14 gün sonrasında olmadı çok daha uzun bir süre sonra oldu birazda stres yaptım ben adetim gecikti baya.
bu ay bakalım kaç gün sonra olacak yada olmayacak güzel bir haber alacağım Rabbim bilir
inşallah senin hakkında da hayırlısı olsun canım
İnşallah canım. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Back