• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama sonrasi t çizgisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beatifulwoman

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
106
66
13
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu site iyi ki var . :KK49: ovulasyon testleriné başladım ek te sundum bi bakıp yorum bırakabilir misiniz? Bilgisi olan ve kullanan
Oncelikle 6.gün yumurtladim bu kesin bi bilgi .degerlendirdim.sonraki günlerde testi yaptım t silik olmasını ve catlamasını bekledim ama 10.gün tekrardan T çizgisi C kadar koyu oldu sanki. Bu ikinci bir yumurtlàma olabilir mi kızlar. Bana bi yardimci olabilirmisiniz? :eek:
2019-12-02 18.47.04.png
2019-12-02 18.48.57.jpg

Gebelıde boyle cıkıyor evet ama cok erken benım gebe oldugumu ogrendıgımde ıkı cızgıydı ama t koyu degılde yanı bı hafta gecınce ancak boulr cıkıyo yanı bence ıkıncı yumurtlama
İşte 6 sında yumurtlama oldu teste olduğu gibi sonra 10 unda tekrar oldu şaşırdım kaldım ? 15 gün sonra anca test yapabilirim ama kafam karisti. İkiz gebelik olabilir mi acaba çift yumurta MJ çıktı acaba onu da bilemiyorum ???

Arkadaşlar öncelikle şu testlerinizi zamanı gecince alt alta dizip atmayın.yarım saat sonra o test gecersizdir. Rengi solar karışir dogru sonuc vermez.

gördügümüz kadariyla 2.ye yumurtluyorsunuz. Zaten 6.gün yumurtlama normal adet gören biri için cok erken bi yumurtlama.buda dedigimizi kanitlar nitelikte. 2.ye yumurtlama var

Arkadaşlar öncelikle şu testlerinizi zamanı gecince alt alta dizip atmayın.yarım saat sonra o test gecersizdir. Rengi solar karışir dogru sonuc vermez.

gördügümüz kadariyla 2.ye yumurtluyorsunuz. Zaten 6.gün yumurtlama normal adet gören biri için cok erken bi yumurtlama.buda dedigimizi kanitlar nitelikte. 2.ye yumurtlama var
Dediginizi anlayamadim. 6.gün derken adetin 6.günü mu demek İstediniz?

Eklentiler

• 20191204_132853.jpg
    20191204_132853.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 22
Back