Yumurtlama sonrası sarı akıntı????

Supermassivebb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
110
53
98
Herkese merhaba. Yumurtlama sonrasında kafif kasık ağrısı ile birlikte sarı kokusuz ve katı akıntım gelmeye başladı. Yumurtlama tarihim takribi 5 gün önceydi son 2 gündür bu sarı akıntı olmaya başladı. Kokusuz ve kaşıntısız bir akıntı olduğu için enfeksiyona pek yormadım. Bu gebelik belirtisi olabilir mi?

Herkese merhaba. Yumurtlama sonrasında kafif kasık ağrısı ile birlikte sarı kokusuz ve katı akıntım gelmeye başladı. Yumurtlama tarihim takribi 5 gün önceydi son 2 gündür bu sarı akıntı olmaya başladı. Kokusuz ve kaşıntısız bir akıntı olduğu için enfeksiyona pek yormadım. Bu gebelik belirtisi olabilir mi?
Benimde bugün yoğun sarı akıntım geliyor reglime 8 gün var belirti mi acaba bende bilmiyorum 😂

Valla şöle söliim, yumurtlamadan birkaç gün sonra başladı sarı kokusuz akıntım ve kasık ağrım, adete 6 gün var test yaptım, çizgiyi siz de görebiliyorsanız sanırım belirti😂😂

Eklentiler

• IMG_1446.webp
    IMG_1446.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 132
Canım döngümün 31.günü çatlamanın 16. Dünden beri hafif kahverengi akıntım var adet olucam diye bekliyorum 😕 sen?
Hayırlısı olsun canım adet olana kadar şans var öyle düşünelim. Bende 3-4 gün önce lekelenme oldu sarı-kahverengi arası 2 gün sürdü ama çok az sonrasında kesildi. Beklemedeyim anlayacağın. Sırt ağrım var, hafif bel ağrım ve kasık ağrım var adet gibi bakalım görücez

Hayırlısı olsun canım adet olana kadar şans var öyle düşünelim. Bende 3-4 gün önce lekelenme oldu sarı-kahverengi arası 2 gün sürdü ama çok az sonrasında kesildi. Beklemedeyim anlayacağın. Sırt ağrım var, hafif bel ağrım ve kasık ağrım var adet gibi bakalım görücez
Bakalım bende adet başlamazsa test yaparım. Bu lekelenmeler kötü bir şey değildir inşallah 😢 hayırlısı olsun canım umarım müjdelerle gelirsin ♥️ bat ne zaman?

Bakalım bende adet başlamazsa test yaparım. Bu lekelenmeler kötü bir şey değildir inşallah 😢 hayırlısı olsun canım umarım müjdelerle gelirsin ♥️ bat ne zaman?
Bat güya bugün görünüyordu ama bence yanlış gösteriyor uygulama. Benim hesabıma göre ya yarın ya da cumartesi… inşallah gönlümüze göre olur🙏 ikimizde müjde ile gelelim 🌸♥️

Bende de oluyor ama kasık ağrısı yok, baktırdım enfeksiyon da yok, bide grip gibi bişey oldum boynumun ağrısı çok fena, sarı akıntıyı ilk defa gördüm beyaza karışık açık sarı akıntı ve baş dönmem, bulanık görmem var sizce?

Back
X