• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama sonrası neler olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki ben telefondaki programa göre yumurtlama gününe bakıyorum o gün ilişki oluyor ertesi gün akıntı oluyor çok fazla o yumurtlama çatlaması mı süt beyazı uzayın akıntı
Evet şeffaf uzayan akıntı. Tabi kesin değil başka akıntıda olabilir ben o nedenle testle takip ediyorum

Benim regil gunum 15 i yani bu cuma açıkçası bende ilk defa bu ay ovulasyon denedim yumurtlamam 30 31 01 sürdü 02 de çatlama oldu
Seninle aynıyız. Benim de 31 01 ve 02 de çatladı. Kasık ağrım başladı, hafif kahverengi akıntım var. Ve daha adete tahmini 3-4 gün var. Sende bir belirti var mı ? İlk defa bu kadar adet öncesi akıntım geldi..

Hayır süt kestiği gibi değil mantarda değil biliyorum onu çünkü
Bildiğin akıntı hafif yoğun kıvamlı ama beyaz kokusuz
Bu akıntının sebebini çok merak ediyorum. Ben de mantar olmadığını biliyorum tanıyorum onu. Benim çatlamadan sonra regle kadar bazen reglden 3-4 gün öncreye kadar bu akıntı ıslaklık hep devam ediyor ilk takip ettiiğimde hamilelik belirtisi sanmıştım ama benim öyle çıkmadı ama bu belirtiyi görüp hamile olduğunu öğrenende çok oldu.

Evet şeffaf uzayan akıntı. Tabi kesin değil başka akıntıda olabilir ben o nedenle testle takip ediyorum
Çok teşekkür ederim 🤗ben yeni evliyim 6 ay olcak yumurtlama ovulasyon felan çok anlamıyorum 🤗burdan ve sizden öğrendim bir iki bişey☺️Teşekkür ederim☺️

Seninle aynıyız. Benim de 31 01 ve 02 de çatladı. Kasık ağrım başladı, hafif kahverengi akıntım var. Ve daha adete tahmini 3-4 gün var. Sende bir belirti var mı ? İlk defa bu kadar adet öncesi akıntım geldi..
Belki senin yerleşme lekesidir Benimde kasık ağrılarım baya oluyor akıntım var ama sanki regil olacak gibiyim zaten dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama cumaya kadar gene bı umut var tabi inşallah bu ay hepmiz güzel haberler alırız 🤲🤲

Peki ben telefondaki programa göre yumurtlama gününe bakıyorum o gün ilişki oluyor ertesi gün akıntı oluyor çok fazla o yumurtlama çatlaması mı süt beyazı uzayın akıntı
O telfon programları herkese uymuyor işte bencede en iyisi ovulasyonla takip etmek benim mesela daha erken yumurtlama catlamam oldu

Ben telefon uygulamasına pek güvenmiyorum, ben uygulamadan 2 gün önce yumurtluyorum ✔️ testle takip ediyorum en güveniliri🥰

Belki senin yerleşme lekesidir Benimde kasık ağrılarım baya oluyor akıntım var ama sanki regil olacak gibiyim zaten dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama cumaya kadar gene bı umut var tabi inşallah bu ay hepmiz güzel haberler alırız 🤲🤲
Bilmiyorum ki daha 5 aylık evliyim. Biraz leke geldi akıntıyla birlikte geçti şimdi sarımtırak oldu. Galiba ben de regl olacağım. Olmazsam cuma ya da cumartesi test yaparım ben de.
Hakkımızda hayırlısı, Rabbim gönlümüze göre versin... 🤲👍

Bilmiyorum ki daha 5 aylık evliyim. Biraz leke geldi akıntıyla birlikte geçti şimdi sarımtırak oldu. Galiba ben de regl olacağım. Olmazsam cuma ya da cumartesi test yaparım ben de.
Hakkımızda hayırlısı, Rabbim gönlümüze göre versin... 🤲👍
Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun

Back
X