- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Bende senin canım hayırlısı insallah tez zamanda kavuşmak dileğiyleAnladım kuzum hadi hayırlısı olsunGüzel haberini bekliyorummmm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende senin canım hayırlısı insallah tez zamanda kavuşmak dileğiyleAnladım kuzum hadi hayırlısı olsunGüzel haberini bekliyorummmm
![]()
İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı ömürlü isteyen herkese evlat nasip etsinBende senin canım hayırlısı insallah tez zamanda kavuşmak dileğiyle❤
Hangi uygulama rica etsem bana linkini atar msnz
Hangi uygulama rica etsem bana linkini atar msnz
Çok teşekkür ederim![]()
Period Calendar Period Tracker - Apps on Google Play
Remind your next period, fertile days. Easy to conceive or birth controlplay.google.com
Bsy sorabilir miyim yaa. Genelde yumurtlama 14.gün oluyor diyorlar ama ben şimdi uygulamadan baktım 22.güne tekabül ediyor![]()
Period Calendar Period Tracker - Apps on Google Play
Remind your next period, fertile days. Easy to conceive or birth controlplay.google.com
Değişiyor mesela uygulamada bende 26si gözüküyordu ama ben 24 pik gördümBsy sorabilir miyim yaa. Genelde yumurtlama 14.gün oluyor diyorlar ama ben şimdi uygulamadan baktım 22.güne tekabül ediyor
Hımm birde ben 35 günde bir adet oluyorum ondan da kaynaklı olabilir mi acabaDeğişiyor mesela uygulamada bende 26si gözüküyordu ama ben 24 pik gördüm
Bilmiyorum malesef canimHımm birde ben 35 günde bir adet oluyorum ondan da kaynaklı olabilir mi acaba
Teşekkür ederim canımBilmiyorum malesef canim
Merhaba şuan belirtileriniz devam ediyormu benimde ayın 2 sinde çatladı bgn kasık Batmam çok fazla oldu merak ettimBenim de 28i akşamı çatladı bugün sağ yumurtaligimda batma/yanma tarzı bir ağrı olup duruyor. Yaaaa inşallah döllenme olur, sağlıklı olur, sağlıcakla gelir hepimizin bebekleri.
Benim üç gündür kahverengi akintim var. Erken yumurtlama olduğu için erken adet göreceğim sanırım. Adetime normal şartlarda bir haftadan fazla var ama bugün yarın olurum diye bekliyorum.Merhaba şuan belirtileriniz devam ediyormu benimde ayın 2 sinde çatladı bgn kasık Batmam çok fazla oldu merak ettim
İnşallah regil olmazsınız bebeğiniz tutunmustur inşallahBenim üç gündür kahverengi akintim var. Erken yumurtlama olduğu için erken adet göreceğim sanırım. Adetime normal şartlarda bir haftadan fazla var ama bugün yarın olurum diye bekliyorum.
Yumurtlama çatlamasını nasıl anlıyorsunuzSenin 28 de çatlamış benim 29 unda çatladı 1 gün arayla olmuşinşallah hamile kalırız bebiş haberlerini veririz birbirimize
![]()
Şeffaf uzayan akıntı geliyor genelde kasıkta batma oluyor vücut ısısı yükseliyor. Birde ovulasyon testleri var ben onlarla takip ediyorum mesela yumurtlamamıYumurtlama çatlamasını nasıl anlıyorsunuz
Kahverengi akıntı bende adet belirtisidir canım ya. O yüzden umudum yok. Herhangi bir belirtim de yok. Adet sancım bile yok. Ot gibi bekliyorum ki kanama başlasın.İnşallah regil olmazsınız bebeğiniz tutunmustur inşallah![]()
İnşallah inşallahKahverengi akıntı bende adet belirtisidir canım ya. O yüzden umudum yok. Herhangi bir belirtim de yok. Adet sancım bile yok. Ot gibi bekliyorum ki kanama başlasın.
İnşallah sen hamilesindir.
Evet adeti görmeden umut kesilmez tabi. Kaç gün kaldı bata? Yumurtlamaya göre mi hesapliyorsun? Yani benim yumurtlamanın üstüne ondört gün koyunca yarın adet olmam gerekiyor ama normalde 28 günde bir oldugum için de 17sinde olmam gerekiyor.İnşallah inşallahama nedense benimde içimde öyle his yok yani vardı ama bgn adet sancım var hafif sanki her an olacak gibi bide sarı renk akıntım var bat gününe kadar genede umut var tabiki
Benim regil gunum 15 i yani bu cuma açıkçası bende ilk defa bu ay ovulasyon denedim yumurtlamam 30 31 01 sürdü 02 de çatlama olduEvet adeti görmeden umut kesilmez tabi. Kaç gün kaldı bata? Yumurtlamaya göre mi hesapliyorsun? Yani benim yumurtlamanın üstüne ondört gün koyunca yarın adet olmam gerekiyor ama normalde 28 günde bir oldugum için de 17sinde olmam gerekiyor.
Peki ben telefondaki programa göre yumurtlama gününe bakıyorum o gün ilişki oluyor ertesi gün akıntı oluyor çok fazla o yumurtlama çatlaması mı süt beyazı uzayın akıntıŞeffaf uzayan akıntı geliyor genelde kasıkta batma oluyor vücut ısısı yükseliyor. Birde ovulasyon testleri var ben onlarla takip ediyorum mesela yumurtlamamı