Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama sonrası neler olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bsy sorabilir miyim yaa. Genelde yumurtlama 14.gün oluyor diyorlar ama ben şimdi uygulamadan baktım 22.güne tekabül ediyor
Değişiyor mesela uygulamada bende 26si gözüküyordu ama ben 24 pik gördüm

Benim de 28i akşamı çatladı bugün sağ yumurtaligimda batma/yanma tarzı bir ağrı olup duruyor. Yaaaa inşallah döllenme olur, sağlıklı olur, sağlıcakla gelir hepimizin bebekleri.
Merhaba şuan belirtileriniz devam ediyormu benimde ayın 2 sinde çatladı bgn kasık Batmam çok fazla oldu merak ettim

Merhaba şuan belirtileriniz devam ediyormu benimde ayın 2 sinde çatladı bgn kasık Batmam çok fazla oldu merak ettim
Benim üç gündür kahverengi akintim var. Erken yumurtlama olduğu için erken adet göreceğim sanırım. Adetime normal şartlarda bir haftadan fazla var ama bugün yarın olurum diye bekliyorum.

Benim üç gündür kahverengi akintim var. Erken yumurtlama olduğu için erken adet göreceğim sanırım. Adetime normal şartlarda bir haftadan fazla var ama bugün yarın olurum diye bekliyorum.
İnşallah regil olmazsınız bebeğiniz tutunmustur inşallah

Yumurtlama çatlamasını nasıl anlıyorsunuz
Şeffaf uzayan akıntı geliyor genelde kasıkta batma oluyor vücut ısısı yükseliyor. Birde ovulasyon testleri var ben onlarla takip ediyorum mesela yumurtlamamı

Eklentiler

• 20201201_180817.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 26
İnşallah regil olmazsınız bebeğiniz tutunmustur inşallah
Kahverengi akıntı bende adet belirtisidir canım ya. O yüzden umudum yok. Herhangi bir belirtim de yok. Adet sancım bile yok. Ot gibi bekliyorum ki kanama başlasın.
İnşallah sen hamilesindir.

Kahverengi akıntı bende adet belirtisidir canım ya. O yüzden umudum yok. Herhangi bir belirtim de yok. Adet sancım bile yok. Ot gibi bekliyorum ki kanama başlasın.
İnşallah sen hamilesindir.
İnşallah inşallah ama nedense benimde içimde öyle his yok yani vardı ama bgn adet sancım var hafif sanki her an olacak gibi bide sarı renk akıntım var bat gününe kadar genede umut var tabiki

İnşallah inşallah ama nedense benimde içimde öyle his yok yani vardı ama bgn adet sancım var hafif sanki her an olacak gibi bide sarı renk akıntım var bat gününe kadar genede umut var tabiki
Evet adeti görmeden umut kesilmez tabi. Kaç gün kaldı bata? Yumurtlamaya göre mi hesapliyorsun? Yani benim yumurtlamanın üstüne ondört gün koyunca yarın adet olmam gerekiyor ama normalde 28 günde bir oldugum için de 17sinde olmam gerekiyor.

Benim regil gunum 15 i yani bu cuma açıkçası bende ilk defa bu ay ovulasyon denedim yumurtlamam 30 31 01 sürdü 02 de çatlama oldu

Şeffaf uzayan akıntı geliyor genelde kasıkta batma oluyor vücut ısısı yükseliyor. Birde ovulasyon testleri var ben onlarla takip ediyorum mesela yumurtlamamı
Peki ben telefondaki programa göre yumurtlama gününe bakıyorum o gün ilişki oluyor ertesi gün akıntı oluyor çok fazla o yumurtlama çatlaması mı süt beyazı uzayın akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…