• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama sonrası neler olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki bu 28 29 tarihlerini ovulasyon testinde mı gördün yoksa telefon uygulamasında mı eğer telefon uygulamasiysa yanılabiliyor belki o zaman siz 30 31 i yumurtlamis olabilirsiniz çünkü benimde akintim ve kasik batmam yumurtlama doneminde oluyor

Peki bu 28 29 tarihlerini ovulasyon testinde mı gördün yoksa telefon uygulamasında mı eğer telefon uygulamasiysa yanılabiliyor belki o zaman siz 30 31 i yumurtlamis olabilirsiniz çünkü benimde akintim ve kasik batmam yumurtlama doneminde oluyor
Ovülasyon testin de gördüm yumurtlamayı regl im bittiği andan itibaren ovülasyon testi ile takibi yaptım akıntın ne renk oluyor peki
Ovülasyon takibin de pik oldu diğer gün tek ikinci çizgi silikleşti

Ovülasyon testin de gördüm yumurtlamayı regl im bittiği andan itibaren ovülasyon testi ile takibi yaptım akıntın ne renk oluyor peki
Ovülasyon takibin de pik oldu diğer gün tek ikinci çizgi silikleşti
Belki akintin devam etmiştir şeffaf renkte kokusuz 2 3 günde kesildi sonra benimde öyle oldu piki gördüm ertesi siliklesti

Belki akintin devam etmiştir şeffaf renkte kokusuz 2 3 günde kesildi sonra benimde öyle oldu piki gördüm ertesi siliklesti
Benim çatladığı zaman sadece ıslaklık oldu onun haricinde kasık ağrım çok oldu ve baş ağrılarım işte yumurtlama bittikten sonra beyaz akıntım yoğun olunca onu çözemedim

Benim çatladığı zaman sadece ıslaklık oldu onun haricinde kasık ağrım çok oldu ve baş ağrılarım işte yumurtlama bittikten sonra beyaz akıntım yoğun olunca onu çözemedim
Eğer akintin süt kesiği gibiyse mantar olabilir öyle değilse beyaz akinti normal oluyor

Kızlar merhaba yumurtlamam 28 Aralıktaydı 29 da çatladı ama Ay ın 30 ve 31 i yoğun bir şekilde beyaz akıntım geliyor kokusuz ayrıca sağ kasığımda ara ara batmalar var
Yorumlarınızı alabilirmiyim acaba
Benim de 28i akşamı çatladı bugün sağ yumurtaligimda batma/yanma tarzı bir ağrı olup duruyor. Yaaaa inşallah döllenme olur, sağlıklı olur, sağlıcakla gelir hepimizin bebekleri.

Benim de 28i akşamı çatladı bugün sağ yumurtaligimda batma/yanma tarzı bir ağrı olup duruyor. Yaaaa inşallah döllenme olur, sağlıklı olur, sağlıcakla gelir hepimizin bebekleri.

Senin 28 de çatlamış benim 29 unda çatladı 1 gün arayla olmuş 😍 inşallah hamile kalırız bebiş haberlerini veririz birbirimize ❤️

Senin 28 de çatlamış benim 29 unda çatladı 1 gün arayla olmuş 😍 inşallah hamile kalırız bebiş haberlerini veririz birbirimize ❤️
İnşallah. 🙏🙏 Ne güzel olur. 😍😍
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Evlat isteyene hayırlı, sağlıklı evlat versin. Bütün evlatlara da vicdanlı, insan anne baba versin.

Bekledigim adet tarihi 9 ocak yumurtlamayı 24 aralıkta gördüm
Yani nasıl hesapladığını öğrenmeye çalışıyorum benim regl me 15 gün varda o yüzden
27 yada 28 günde bir oluyorum
Hee sen benden erken regl oldun ben yumurtlamayı ayın 28 inde gördüm

Yani nasıl hesapladığını öğrenmeye çalışıyorum benim regl me 15 gün varda o yüzden
27 yada 28 günde bir oluyorum
Hee sen benden erken regl oldun ben yumurtlamayı ayın 28 inde gördüm
Screenshot_20201231-004104_My Calendar.webp

Kafan net olsun diye attım 24 pik 25 catlama

Back
X