Allah razi olsun canim.Amin canım dualarım seninle
canım naptın test yaptınmıBenim bat da 23 de şimdi test yapsam çıkmaz dimi çok heyecanlıyım göğüslerim çok acıyor ve yumurtlamadan beri adet sancım ara ara var
canım naptın adet oldunmu ?Yanlis gormuyorsam coook hafif varla yok arasi bi pembelik var ... gunun gecince test yaptir ve simdi cizgi hic gormemisgibi dusun...sonra olmazsa uzulme...bence...Benim de elimde test var ve dört gunum var. Sabirla bekliyorum tam adet gunu yapmayi planliyorum...
Yaptım gebeyim )canım naptın test yaptınmı
Evet. Tam da gününde oldum. Zaten ihtimal azdı bu ay Nedenini biliyorum yani hayırlısı olsun Rabbime inanıyorum herseyde bir hayır var. Şubat ayına ne kaldicanım naptın adet oldunmu ?
amin canm hakkında hayırlsı olsunEvet. Tam da gününde oldum. Zaten ihtimal azdı bu ay Nedenini biliyorum yani hayırlısı olsun Rabbime inanıyorum herseyde bir hayır var. Şubat ayına ne kaldi
yaaa hayırlı olsun canm aramızda 3 gün var :) doktora gittinmi pekiYaptım gebeyim )
Bu arada sana hayırlı olsun diyorum sağlıkla güzel bir hamilelik gecirirsin umarım.canım naptın adet oldunmu ?
amin canım inşallah,Allah tez zamanda sana da nasip etsin..Bu arada sana hayırlı olsun diyorum sağlıkla güzel bir hamilelik gecirirsin umarım.
tesekkürler canım,bence testi tekrar etmelisin ilk 15 dakikayı değelendir bence belkide hemen cıkmıstır ama tekrarla derim ben ..bat ne zmankızlar hamile olanları tebrik ederim. Ovulasyon testim iki gün koyu çıkınca şüphelendim gebelik testi yaptım. Ama evden hızlıca seyahate çıkmam gerekince onu öylece bıraktım şehir dışına gittim dün akşam döndüm bir bakayım dedim incecik pembe bir çizgi vardı. testin üstünden tabi 3 gün geçmiş oldu sizce dikkate alamalı mıyım ?
benim bat tarihim hiç belli olmuyor ben pkoluyum. telefonumdaki uygulamaya göre 6 gün gecikmem var. ama adet bitiminden sonra ovulasyon testi yapıyorum. 32. günde koyu görünce değerlendirdim. Ama 33. gün silikleştimi diye bakayım derken o da kopkoyu çıkınca gebelik testi yaptım. Bu akşam testi tekrar edeyim. Belki de hemen çıktı bekleyemedim ki.tesekkürler canım,bence testi tekrar etmelisin ilk 15 dakikayı değelendir bence belkide hemen cıkmıstır ama tekrarla derim ben ..bat ne zman
ovulsayon testi eğer yumurtlama döneminde yapmadıysan ve pozitif verdiyse hamileliği gösterebiliyor canm seninki yumurtlamada olabilir,sen yine bi gebelik testiyle netleştir bencebenim bat tarihim hiç belli olmuyor ben pkoluyum. telefonumdaki uygulamaya göre 6 gün gecikmem var. ama adet bitiminden sonra ovulasyon testi yapıyorum. 32. günde koyu görünce değerlendirdim. Ama 33. gün silikleştimi diye bakayım derken o da kopkoyu çıkınca gebelik testi yaptım. Bu akşam testi tekrar edeyim. Belki de hemen çıktı bekleyemedim ki.
yeterli büyüklüğe ulaşır canm merak etme büyüyünce de çatlatma iğnesi yaparlar tutar inşallah ..Merhaba kızlar,
Bu ay klomen kullandım.Yumurtalarım oluşmuş fakat daha 18 mm e ulaşmamış. Pko var bende geç yumurtluyorum malesef.
yeterli büyüklüğe ulaşır canm merak etme büyüyünce de çatlatma iğnesi yaparlar tutar inşallah ..
Bu akşam testi tekrarlayacağım :)ovulsayon testi eğer yumurtlama döneminde yapmadıysan ve pozitif verdiyse hamileliği gösterebiliyor canm seninki yumurtlamada olabilir,sen yine bi gebelik testiyle netleştir bence
inşallah bebişin seninledir canım,haber ver :)Bu akşam testi tekrarlayacağım :)
inşallah bu ay tutar canımCanım geçen ay 18 mm di çatlatma iğnesi vurundum tutmadı malesef. Klomen kullandım bu ay 4 yumurta oluşmuş biri 13 diğerleri 10 mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?