- 8 Ocak 2018
- 468
- 244
- 18
- 31
Aslında ben 27 aralikta adet olmam gerekiyordu olmadim çünki hamile idim. Bir ocak günü düşük oldu. Adetim otuz günde bir oluyor canım.Ne zaman adet oldun kac günde bir adet görüyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında ben 27 aralikta adet olmam gerekiyordu olmadim çünki hamile idim. Bir ocak günü düşük oldu. Adetim otuz günde bir oluyor canım.Ne zaman adet oldun kac günde bir adet görüyorsun
Yani düşük cok yeni doktor önerdimi hemen hamile kalmanı ben şimdi anlayamadım son adet tarihin 27 aralıktı sonra da daha ader görmedin öylemiAslında ben 27 aralikta adet olmam gerekiyordu olmadim çünki hamile idim. Bir ocak günü düşük oldu. Adetim otuz günde bir oluyor canım.
normalde 27 aralık adet olmam gerekiyordu. Olmayınca test aldım pozitif kaç tane test demedim aynı gun üst üste, ertesi gun doktora gittim kanda hamile olduğum da netlesti. Ve bir ocak günü düşük yaptım. Yeni yıla bir saat kala oturup agladim, acil e gittim, ve malesef kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum korunma dedi. Rahim temizlendigi için hemen hamile kalma ihtimali çok yüksekYani düşük cok yeni doktor önerdimi hemen hamile kalmanı ben şimdi anlayamadım son adet tarihin 27 aralıktı sonra da daha ader görmedin öylemi
Cok gecmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın benim adet günüm 25 aralıktı ve gectiğimiz salı günüydü yumurtlama günüm yani seninde perşembeydi bugun öyle hadi bakalım hayırlısınormalde 27 aralık adet olmam gerekiyordu. Olmayınca test aldım pozitif kaç tane test demedim aynı gun üst üste, ertesi gun doktora gittim kanda hamile olduğum da netlesti. Ve bir ocak günü düşük yaptım. Yeni yıla bir saat kala oturup agladim, acil e gittim, ve malesef kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum korunma dedi. Rahim temizlendigi için hemen hamile kalma ihtimali çok yüksek
Bizim tarihler birbirine çok yskinCok gecmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın benim adet günüm 25 aralıktı ve gectiğimiz salı günüydü yumurtlama günüm yani seninde perşembeydi bugun öyle hadi bakalım hayırlısı
Evet canım ve bende cok heyecanlı ve sabırsızım bu 2. Ayımız ilk ay tutmadı ama ilk hamileleğim de oğlum da 6 ayda tutmuştuBizim tarihler birbirine çok yskin
Evet canım ve bende cok heyecanlı ve sabırsızım bu 2. Ayımız ilk ay tutmadı ama ilk hamileleğim de oğlum da 6 ayda tutmuştuBizim tarihler birbirine çok yskin
Adet olmadım canm sanırım ikinciye göre yani çarşambayı beklemem gerekecek,heyecan var bakalım pazartesi test yapcam sen ne durumdasınCanım naptın varmı bir haber?
Muhtemelen yumurtlama agrısı canım inşallah tutar bakalm güzel haberlerini bekliyoruzEvet
Evet bugünlerde yumurtlama günü, bugün her iki kasigim da ağrı vardı. Acaba yumurtlama oldu mu, ay kafam çok karışık. Aşırı stresli heyecanlı
Inşallah canım birbirimizi haberdar ederizMuhtemelen yumurtlama agrısı canım inşallah tutar bakalm güzel haberlerini bekliyoruz
Benim yüne olmadı bnce öyle hissediyorum adetime daha 1 hafta var ama bilmiyorum bakalım sen hiç idrar testi yaptın mıAdet olmadım canm sanırım ikinciye göre yani çarşambayı beklemem gerekecek,heyecan var bakalım pazartesi test yapcam sen ne durumdasın
İnşallah canım ben test almadım alırsam dayanamayıp yapıyorumBen de 18 ocağı bekliyorum arkadaşlar. Test aldım ama daha erken sabırla beklerim inşallah
Zor duruyorumİnşallah canım ben test almadım alırsam dayanamayıp yapıyorum
Daha 5 günün var bazı insanların adet tarihinden önce cıkıyor diye okumuştum benim ilk hamileliğim de 3 gün gectiğin de test yapmıştım cıktı.Zor duruyorum
öyle düşünme canım cok kendini kaptırmadan umutla bekle bence,yok yapmadım daha korkuyorum yapmaya :)Benim yüne olmadı bnce öyle hissediyorum adetime daha 1 hafta var ama bilmiyorum bakalım sen hiç idrar testi yaptın mı
Yok diye düşünüyorum cünkü hiç akıntım yok kup kuru genelde de benim ader öncesi böyle olur öyle göğüslerim de hassasiyet şişme fln yok bakalımöyle düşünme canım cok kendini kaptırmadan umutla bekle bence,yok yapmadım daha korkuyorum yapmaya :)
Evet canım cok stresli adet günü birgün gecsin iyice umutlanıp stres yapıyor insan benim gecen ay öyle olsu acaba varmı yokmu test hep negatif cıktı ama ader olmadıkca hep umutlandım sonuc 10 gün sonra adet oldum hep stresten kaynaklı ben hamile kalana kadar yaşıcam bu stresleri biliyorum kendimiDaha 11 gün var benim plânlı istemiorum bidaha çok stresli
Evet canım cok stresli adet günü birgün gecsin iyice umutlanıp stres yapıyor insan benim gecen ay öyle olsu acaba varmı yokmu test hep negatif cıktı ama ader olmadıkca hep umutlandım sonuc 10 gün sonra adet oldum hep stresten kaynaklı ben hamile kalana kadar yaşıcam bu stresleri biliyorum kendimi