Selam arkadaşlar 1 yıldır bebek deniyoruz eşimde ve bende hiç bir sorun çıkmadı hsg hariç tüm testler yapıldı . Geçen ay letu yumurta geliştirici kullandım ve kontrole gittim doktor çok güzel bir sağ da ve solda 2 yumurtan gelişmiş biri 22 mm çatlamak üzere dedi ve değerlendirdik şimdi adetime 8 gün kaldı yumurtlamadan beri sık sık regl gibi kaşık ağrım oluyo geçiyo tekrar oluyor bugün dayanamıp test yaptım çok çok kısarak baktığımda sanki silik çizgi var gibi ama dediğim gibi çok kısarak bakınca bu şekilde öğrenen oldu mu kaç gün önce öğrendiniz ve belirtileriniz nelerdi yardımcı olur musunuz :)
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlama sonrası 10. Gün kızlar yardım !!!
- Konu Sahibi denizz17
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2024
- 625
- 262
- 18
- 19
resim atabilir misin bakalımSelam arkadaşlar 1 yıldır bebek deniyoruz eşimde ve bende hiç bir sorun çıkmadı hsg hariç tüm testler yapıldı . Geçen ay letu yumurta geliştirici kullandım ve kontrole gittim doktor çok güzel bir sağ da ve solda 2 yumurtan gelişmiş biri 22 mm çatlamak üzere dedi ve değerlendirdik şimdi adetime 8 gün kaldı yumurtlamadan beri sık sık regl gibi kaşık ağrım oluyo geçiyo tekrar oluyor bugün dayanamıp test yaptım çok çok kısarak baktığımda sanki silik çizgi var gibi ama dediğim gibi çok kısarak bakınca bu şekilde öğrenen oldu mu kaç gün önce öğrendiniz ve belirtileriniz nelerdi yardımcı olur musunuz :)
- 4 Şubat 2024
- 169
- 67
- 13
- 32
resim atabilir misin bakalım
Eklentiler
Lekelenme dediğiniz hangi renkte oldu belki yerleşme kanamasıdır ben iki testi de yaptım ama kaset testte biraz daha belirgin çıktı . Bugün de sabahtan beri aşırı kremsi beyaz akıntım var normalde adet öncesi de olur ama bilemedimbenimde reglime 10 gun var dun aksam lekelenme ve vajinal agri yasadim kasiklarimdada arada sizi oluyor vucudumu cok dinlemek istemiyorum test icin biraz daha beklicem sizinki erken gebelik testimiydi
- 11 Mayıs 2024
- 625
- 262
- 18
- 19
- 4 Şubat 2024
- 169
- 67
- 13
- 32
akintiyla beraber kahverengi renkte geldi ben en az 4 gun kala kaset test yapmayı dusunuyorumLekelenme dediğiniz hangi renkte oldu belki yerleşme kanamasıdır ben iki testi de yaptım ama kaset testte biraz daha belirgin çıktı . Bugün de sabahtan beri aşırı kremsi beyaz akıntım var normalde adet öncesi de olur ama bilemedim
Kızlar nolur yardımcı olun ellerim titriyo 6 gün kala yaptım bugün kaşıklarım da çok batma oldu az önce yaptım 5 dakika içinde bu çıktı görüyor musunuz kuruma çizgisi olamaz demi okadar az bi zamanda
Eklentiler
- 6 Mart 2024
- 9.711
- 8.297
- 113
- 28
10 dkdan fazla beklediyse kuruma gibi duruyor. çatlamanın üzerinden kaç gün gecti tam olarak?Kızlar nolur yardımcı olun ellerim titriyo 6 gün kala yaptım bugün kaşıklarım da çok batma oldu az önce yaptım 5 dakika içinde bu çıktı görüyor musunuz kuruma çizgisi olamaz demi okadar az bi zamanda
Hayır ilk 5 dakka da çıktı 12 . Gün bugün10 dkdan fazla beklediyse kuruma gibi duruyor. çatlamanın üzerinden kaç gün gecti tam olarak?
- 6 Mart 2024
- 9.711
- 8.297
- 113
- 28
var gibi o zaman bir kan verinHayır ilk 5 dakka da çıktı 12 . Gün bugün
Elimde bir tane daha test var sizce bugün mü yapmalıyım yoksa yarın da ya 1 yıldır olmuyor inanın o yüzden çok heyecanlandımvar gibi o zaman bir kan verin
- 6 Mart 2024
- 9.711
- 8.297
- 113
- 28
valla benim de bir yıl olmadı ben direkt kan verdim bu testler hep arada bırakacak sizi. he ille de yapmak istiyorsanız sabah ilk idrarda yapın. en net öyle çıkarElimde bir tane daha test var sizce bugün mü yapmalıyım yoksa yarın da ya 1 yıldır olmuyor inanın o yüzden çok heyecanlandım
Kızlar şuna bakın nolur az önce yeniden yaptım ağlıycam sizce var mı ayyy ikisi de bekleme çizgisi olamaz demi yapar yapmaz saniyesinde çıktıvalla benim de bir yıl olmadı ben direkt kan verdim bu testler hep arada bırakacak sizi. he ille de yapmak istiyorsanız sabah ilk idrarda yapın. en net öyle çıkar
Eklentiler
- 6 Mart 2024
- 9.711
- 8.297
- 113
- 28
pozitifKızlar şuna bakın nolur az önce yeniden yaptım ağlıycam sizce var mı ayyy ikisi de bekleme çizgisi olamaz demi yapar yapmaz saniyesinde çıktı
Altta ki gündüz yaptığım diğeri az önce olan ağlıyorum şuna ikisinde bozuk olamaz demi pozitiftir yarın yada çarşamba günü kan vericempozitif
Eklentiler
- 6 Mart 2024
- 9.711
- 8.297
- 113
- 28
pozitif kuzum ya gayet net bence. ben hemen acile gider verirdimAltta ki gündüz yaptığım diğeri az önce olan ağlıyorum şuna ikisinde bozuk olamaz demi pozitiftir yarın yada çarşamba günü kan vericem
İnsan başına gelince demek böyle oluyormuş yazanları görürdüm de içimden derdim ki gayet belirgin işte daha neyi zorluyo ben flaşhla çizgi arıyorum derdim :)) hastaneye eşim olmadan gidip eşime süpriz yapmak istiyorum bugün iş çıkışında gitmeye çalışcam inşallah :) sabaha kadar uyuyamadım hala endişeliyimpozitif kuzum ya gayet net bence. ben hemen acile gider verirdim