• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ximix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
155
60
28
32
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 8 Aydır çocuk istiyoruz fakat henüz gerçekleşmedi maalesef. Her Yumurtlama dönemimde sadece sağ tarafımda batma oluyor hiç sol tarafta batma hissetmedim daha önce. Bu şekilde bişey yaşayan var mı sürekli aynı tarafta batma olup hiç bir yumurtlama dönemimde sol tarafta sancı olmaması normal mi sizce?

Benim bir ay sağda olurdu bir ay solda. Ama gebeliklerimde şiddetli Bi şekilde sağda sancım oldu hep. Rabbim tez zamanda gebeliği, anneliği yaşatsın inşallah canım🙏

Benim bir ay sağda olurdu bir ay solda. Ama gebeliklerimde şiddetli Bi şekilde sağda sancım oldu hep. Rabbim tez zamanda gebeliği, anneliği yaşatsın inşallah canım🙏
Olması gereken bazı aylarda diğer taraftada sancı olması tabi sizin gibi ama bende neden bu şekilde anlayamadım. Ultrason kontrolünde ve adetin 3. Günü yapılan hormon testlerinde herhangi bi sorun gözükmüyordu. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :KK200:

8 aydır sancıyı takip esiyorsanız 8 ay kısa bir zaman. Solda da bir problem yoksa orsa da sancı olacaktır. 🤗

Gaz olablir mi acaba bende gaz batmaları olur mesela yumurtlama sanar yumurtlama goremezdim ovulasyonda

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 8 Aydır çocuk istiyoruz fakat henüz gerçekleşmedi maalesef. Her Yumurtlama dönemimde sadece sağ tarafımda batma oluyor hiç sol tarafta batma hissetmedim daha önce. Bu şekilde bişey yaşayan var mı sürekli aynı tarafta batma olup hiç bir yumurtlama dönemimde sol tarafta sancı olmaması normal mi sizce?
Aynı şeyi ben de yaşıyorum 5 aydır bebek istiyorum . Yumurtlama zamanlarında sadece sağ tarafta agrım oluyo.doktora da gittim kist vs yok her sey normal dedi. Sebebini bulamadim

Bende de hep sağda batma oluyor ve 1 yıldan fazla oldu hamile kalamıyorum. Acaba bu bi sorun mu, şimdi kafam karıştı :KK64:

Bende de hep sağda batma oluyor ve 1 yıldan fazla oldu hamile kalamıyorum. Acaba bu bi sorun mu, şimdi kafam karıştı :KK64:
Bir yıl içinde hiç gebelik olmadıysa ve sağdan yumurtladığını düşünüyorsan hsg çekilebilirsin. Belki tüpler kapalıdır

Doktora gittiniz mi hiç ben bunu kendi doktoruma söylemeyi unuttum bir kaç ay daha çocuk olmazsa tekrar gidicem mutlaka belirticem bunu da belki o zaman rahim filmine ihtiyaç duyar bilmiyorum

Doktora gittiniz mi hiç ben bunu kendi doktoruma söylemeyi unuttum bir kaç ay daha çocuk olmazsa tekrar gidicem mutlaka belirticem bunu da belki o zaman rahim filmine ihtiyaç duyar bilmiyorum
Yok doktora hiç bundan bahsetmedim. Zaten bu konuyu görene kadar bu durum dikkatimi de çekmemişti

Back