• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisinde akintisi olmayanlar ?

Cok sevindim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🥰 benim regle 2 gün kaldı sabah test yaptım malesef negatif. Regl olacakmışım gibi de sancim var. Malesef bu ay da olmadı...
Amşn inşallah canım 🥰🙏🏻 daha regl olmamışsın. İnşallah vardır. Erken gebelik testi mi yaptın?

Amşn inşallah canım 🥰🙏🏻 daha regl olmamışsın. İnşallah vardır. Erken gebelik testi mi yaptın?
Evet erken gebelik testiydi. Umudum kalmadı ya olsa çıkardı. Ovulasyon takibiyle denedim bu ay. Belirtiler de vardi ama psikolojikmis demekki. Geçtiğimiz cuma günü de beta 2.00 cikmisti yükselir diye umut etmiştim ama suan regl bekliyorum artik🤷‍♀️

Evet erken gebelik testiydi. Umudum kalmadı ya olsa çıkardı. Ovulasyon takibiyle denedim bu ay. Belirtiler de vardi ama psikolojikmis demekki. Geçtiğimiz cuma günü de beta 2.00 cikmisti yükselir diye umut etmiştim ama suan regl bekliyorum artik🤷‍♀️
Hayırlısı olsun artık demek ki daha zamanı gelmemiş. İnşallah en güzel zamanda nasip olur 🌼🙏🏻

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bata 3 gün var. Bazı hamilelik belirtileri yaşıyorum. Sağ ve sol kasikta ara ara batmalar hafif sersemlik yorgunluk mide yanması vs. 19 kasımda yumurtladim ovulasyon test ile planlayarak birliktelik oldu. Yaklaşık 6gun sonra beyaz krem gibi az bir akinti oldu sonra hic olmadi. Merak ettiğim, bu akintinin ilk zamanlar hep olduğunu duydum fakat bende 1 kez oldu. 3 4 gün sonra ise açık yeşil sarı karışımı bi kerelik bir akinti gördüm. Sonra o da kesildi. Suan akintim yok normal mi sizce? Bir de adete 7 gun kala beta 2.00 cikti yükselebilir dediler. Korku merak hersey var suan. Buna benzer bir durum yaşayan var mı?

merhaba canim bizde ovu ile bu ay denedik bende 20 kasim gibi yumurtam catladi ve o gün rüyamda hamile oldugumu gördüm belirti olarakta yüzümde sivilceler cikti ve sürekli acikiyorum ve tuhaf olan ben catlamadan sonra devam ovulasyon testlerini yaptim ve tam 1 hafta sonra yine o cizgiler koyulasti acaba bu ay iki keremi yumurtluyorum öyle birsey olabiliyormu bilmiyorum veya neden olabilir acaba
Canum adete yakın ovulosyon testi köyü cizfi çıkmadı gebelik olduğu anlamına da gelebilir

Back