- Konu Sahibi sevgipitircigi
-
Benim ovülasyon testi kızlar ben dünü değerlendirdim
Aminn canım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallaaaaahhhh
Adetim 15 nisanda bitti :)) ben dünü değerlendirdim bugun değerlendirmicem yarın değerlendiririmAdetin kaçıncı günü ne zaman başladın ki teste bu kdr koyuluk yumurtlama diye bagriyo çünkü değerlendir bugünü canım
Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasinİnşAllah rabbim yüzümüzü güldürsün
Aynı gün bitmiş adetimiz :)) bende adetten sonraki 3. Günü bide bugünü değerlendirdim :) demekki sen erken yumurtladin canımAdetim 15 nisanda bitti :)) ben dünü değerlendirdim bugun değerlendirmicem yarın değerlendiririm
Adetim 15 nisanda bitti :)) ben dünü değerlendirdim bugun değerlendirmicem yarın değerlendiririm
Aynen ya Bi önceki ovülasyon testi de adetten sonra 11.gün yumurtlama oldu her ay değişiyorAynı gün bitmiş adetimiz :)) bende adetten sonraki 3. Günü bide bugünü değerlendirdim :) demekki sen erken yumurtladin canım
Sizde inşallah güzel haberlerle gelirsinizAynı gün bitmiş adetimiz :)) bende adetten sonraki 3. Günü bide bugünü değerlendirdim :) demekki sen erken yumurtladin canım
İnşAllahAynen öyle inşallah güzel haberlerini de alırız canım rabbim sanada çifter çifter versin inşallah da elif niye öyle dedim diye yakın dur inşallah
Bence zaten sabit 14. 16. Gün diye bişey yok adet bittimi 2 günde bir değerlendirmek lazım sanırım çünkü cidden belli olmuyo mesela bende erken yumurtladim diye düşünüyorum çünkü 5 ay önce iki kere yumurtlama yaşamışım ikizlerimi kaybettim keşke onları geri alabilsem bu ayAynen ya Bi önceki ovülasyon testi de adetten sonra 11.gün yumurtlama oldu her ay değişiyor
20 Nisan adetin kaçıncı günü kaç gün oncesi
test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün yine yaptım bişey cıkmadı bugün kan verdim ama bu şekilde çıkması yolunda gitmeyen bişey oldugunhmh gösterir 1 yllık evliyimHamile olabilirsin bı sabah ilk idrar la test yapsana çünkü lh da çift çizginin t ak daha koyu olursa hamile olduğunu anlasiliyo bazen benim bilgim bende de böyle çıktı yarın bakalım sonuç ne cikcak bende de PCO ve cunku
Aaa çok üzüldüm yaa Allah kolaylık versin bitanemBence zaten sabit 14. 16. Gün diye bişey yok adet bittimi 2 günde bir değerlendirmek lazım sanırım çünkü cidden belli olmuyo mesela bende erken yumurtladim diye düşünüyorum çünkü 5 ay önce iki kere yumurtlama yaşamışım ikizlerimi kaybettim keşke onları geri alabilsem bu ay
test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün yine yaptım bişey cıkmadı bugün kan verdim ama bu şekilde çıkması yolunda gitmeyen bişey oldugunhmh gösterir 1 yllık evliyim
Sağol kuzum Allah yaşayan herkese kolaylık versin ve inşallah Allah sesimi duyarda tekrar nasip ederAaa çok üzüldüm yaa Allah kolaylık versin bitaneminşallah sende miniğin tez vakitte kavuşursun
Bence zaten sabit 14. 16. Gün diye bişey yok adet bittimi 2 günde bir değerlendirmek lazım sanırım çünkü cidden belli olmuyo mesela bende erken yumurtladim diye düşünüyorum çünkü 5 ay önce iki kere yumurtlama yaşamışım ikizlerimi kaybettim keşke onları geri alabilsem bu ay
Kadın doğuma mı gitmeliyim dahiliye doktorunamı acaba randevu alayım ve tüm hormonlarıma bakılmasınımj istemeliyimProgesteron hormonu olabilir canım bende ilk pozitif çıkmıştı kan verdim çıkmadı doktor progesteron hormonu düşük dedi kisttenndolayi bazı sorunlar yasatabiliyo tüm dahiliye git sabah aç karnına bütün a dan Z ye kan tahlilini işte bakalım nolcak
Canım benim üzülme rabbim büyüktürSağol kuzum Allah yaşayan herkese kolaylık versin ve inşallah Allah sesimi duyarda tekrar nasip eder
Amin canım Allah kimsenin başına vermesin biliyorum ki cennetteler zaten her gece de rüyamda ama inanıyorum ki acisinin ardından mutlulukta gelicek belki ikisi değil ama biri umarım alırım o güzel haberi bu ay dua edin kizlarBaşın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin inşallahbı daha böyle acı yaşatmasın sana rabbim inşallah
Kadın doğuma mı gitmeliyim dahiliye doktorunamı acaba randevu alayım ve tüm hormonlarıma bakılmasınımj istemeliyim
Amin canım Allah kimsenin başına vermesin biliyorum ki cennetteler zaten her gece de rüyamda ama inanıyorum ki acisinin ardından mutlulukta gelicek belki ikisi değil ama biri umarım alırım o güzel haberi bu ay dua edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?