Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama Regl Belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ya Bi önceki ovülasyon testi de adetten sonra 11.gün yumurtlama oldu her ay değişiyor
Bence zaten sabit 14. 16. Gün diye bişey yok adet bittimi 2 günde bir değerlendirmek lazım sanırım çünkü cidden belli olmuyo mesela bende erken yumurtladim diye düşünüyorum çünkü 5 ay önce iki kere yumurtlama yaşamışım ikizlerimi kaybettim keşke onları geri alabilsem bu ay

20 Nisan adetin kaçıncı günü kaç gün oncesi
test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün yine yaptım bişey cıkmadı bugün kan verdim ama bu şekilde çıkması yolunda gitmeyen bişey oldugunhmh gösterir 1 yllık evliyim

Aaa çok üzüldüm yaa Allah kolaylık versin bitanem inşallah sende miniğin tez vakitte kavuşursun

test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün yine yaptım bişey cıkmadı bugün kan verdim ama bu şekilde çıkması yolunda gitmeyen bişey oldugunhmh gösterir 1 yllık evliyim

Progesteron hormonu olabilir canım bende ilk pozitif çıkmıştı kan verdim çıkmadı doktor progesteron hormonu düşük dedi kisttenndolayi bazı sorunlar yasatabiliyo tüm dahiliye git sabah aç karnına bütün a dan Z ye kan tahlilini işte bakalım nolcak

Başın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin inşallah bı daha böyle acı yaşatmasın sana rabbim inşallah

Kadın doğuma mı gitmeliyim dahiliye doktorunamı acaba randevu alayım ve tüm hormonlarıma bakılmasınımj istemeliyim

Başın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin inşallah bı daha böyle acı yaşatmasın sana rabbim inşallah
Amin canım Allah kimsenin başına vermesin biliyorum ki cennetteler zaten her gece de rüyamda ama inanıyorum ki acisinin ardından mutlulukta gelicek belki ikisi değil ama biri umarım alırım o güzel haberi bu ay dua edin kizlar

Ederiz tabi kuzum sen üzülme yeter sefaatcin olcaklar onlar senin yaşayan bilir kuzum bunu rabbim sana sabırlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…