Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama Regl Belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgipitircigi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
42
12
3
30
Kizlar selammmm 11 Nisan da adet oldum 15 Nisan'da adetim bitti temizlendim adetten iki gün sonra ve 5 gün sonra korunmasız ilişkimiz oldu adetten sonra hamile kalan varmı aranızda normalde yumurtlama 30 35 gün arası süren kadınlarda 16. Gün oluyor deniliyor ama akıntı ve yumurtlama belirtileri ayın 16sindan önce görünüyor gibi goguslerimde batma ve ağrı var ve adetten sonra normalde kuru olmam gerekirken benim akıntım hiç durmadı böyle bir durum yaşayan var mı ?

Yumurtlama takip etmeniz lazım lh testleriyle uygulama 16 dedi benim ben 10 yumurtlama gördüm hesaplamalar vücutta değişiklik gösteriyor

Benimde akıntım oldu beyaz yakiskan kokusuz filan o olabiliyor çok gelirse yumurtlama günün o gün

Rengi kokusu var mı nasıl di uzayan mi iki parmak arası yoksa süt gibi sıvı mi

Merhaba ovülasyon testi yapıyorum bir haftadır daha önceki aylarda yumurtlama ve çatlama gördüm bu ay sürekli iki çizgi görüyorum acaba pcomuyum nolur bakar mısınız

Eklentiler

• 17D59707-748E-42CA-8D5A-07EB5BEB2023.jpeg
    92,2 KB · Görüntüleme: 34
Rengi kokusu var mı nasıl di uzayan mi iki parmak arası yoksa süt gibi sıvı mi
Kokusuz canım şuan ama iki gün önce ve dün krem gibi beyazdı bugün sıvılaştı tam beyaz değil yapışkan ama akıntım hiç bitmedi adet sonrası ve şuan sağ göğüsume sürekli iğne batıyo gibi yerimden ziplatyo beni

Bugun 10. Gün adetin 1. Gününden itibaren değerlendirdik şuan akıntım var tabi ama kafam çok karıştı göğsümde ki ağrı özellikle şimdi benim bu hafta yine değerlendirmem lazım dimi

Konuyla alakasız ama ben de ovulasyon testi ile takip ediyorum ve 8. Günüm test bu şekilde. Siz de erken yumurtlamissiniz buna benziyor muydu 8.gun sizinki

Eklentiler

• IMG_20200420_204056.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba ovülasyon testi yapıyorum bir haftadır daha önceki aylarda yumurtlama ve çatlama gördüm bu ay sürekli iki çizgi görüyorum acaba pcomuyum nolur bakar mısınız

Hamile olabilirsin bı sabah ilk idrar la test yapsana çünkü lh da çift çizginin t ak daha koyu olursa hamile olduğunu anlasiliyo bazen benim bilgim bende de böyle çıktı yarın bakalım sonuç ne cikcak bende de PCO ve cunku

Konuyla alakasız ama ben de ovulasyon testi ile takip ediyorum ve 8. Günüm test bu şekilde. Siz de erken yumurtlamissiniz buna benziyor muydu 8.gun sizinki

Adet baslangicina kadar devam et daha olmamış ikiside aynı koyulukta olcak canım daha olmamış ama olcak kaçıncı günü bu adetin ne zaman başladın kaçıncı Gündeş'in

Yumurtlama belrtisi gözüküyor canım yarın de eğer sıvı akarsa yumurtlama olmuş demekki kuzum

Ay inşallah ya eğer öyleyse değerlendirmiş bulunuyorum sanırım ama yinede bırakmamak lazım sanırım yine takip etmekte fayda var dimi alıntı değişebilir çünkü

Evet bu önce iki gün o gün sonraki üç gün değerlendir inşallah güzel haberlerini almayı nasip etsin rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…