ya evet ya en iyi yıllarımız oymuşşşş...bütün derdimiz sınavlar ve okul bitince iş bulacakmıyım dı..
canım bende pko ile birlikte prolaktin yüksek..dostinex düzenli kullanıyorum..bid e bira ydır glifor şeker ilacı..şimdilik başka bşi yok..gelecek ay direkt aşılamaaklımıza gelirmiydi bu sıkıntıları yaşıyacağımız canım hangi ilaçları kullandım öğrenebilir miyim
daha geçmedi canım 4,5 i gibi olmam lazım inşallah olmam
canım dostinex yumurtlama ilacımı bende geçen ay glukofen kulladım bu ay değiştirdim glifor kullanıyorum sana dokunuyor mu şeker ilacı
bende pko ile birlikte prolaktin yüksek..dostinex kullanıyorum düzenli..bi de bir aydır glifor şeker ilacı..şimdilik başka bşi yok..gelecek ay direkt aşılama
canım dostinex prolaktin hormonunu düzenliyor..glifor bulantı yapıyordu önceleri şimdi alıştım...iştahımı kesti ama kilo vermek yerine alıyorum sanki..
eger yeni başladıysan normal..mutlaka tok karna al..3 hafta sürdü bende..yeni düzeldi..kilo alıp verme doğru olabilir bu hafta geçen haftaya göre iki kilo almışım ama çok az yamak yiyorum..
ya gelincik hepsine razıyım..gece gündüz midem bulansın ama hemen sağlıklı bi bebişim olsun hemen hamiş kalayım( lütfen allahım lütfen..
salı yada çarşamba günü olmam lazım perşembe cumaya kadar beklicem
ya inşalah ama şuanda kasıklarıma bir sancı saplandı sanki adet öncesi gibi :çok üzgünüm:
yaramaz nazlı bebişlerimiz..kızlar ben uyuyorum yarın işbaşı..allah gönlümüze göre versin..inancımızı yitirmeyelim..en kısa zamanda iyi haberlerimizi verelim inşallah..tekrar görüşelim..iyi uykular
kızlar bu arada sitenin problemi halen devam ediyor mesajlar bi alta bi üste dağınık yer alıyor
ewet öyle diyorlar gebelik oldığunda adet olcakmışın gibi sancılar oluyormuş ama bende bu şans olduktan sonra onun adet sancısı olması hiçte anormal olmaz yani
B]ewet canım beklicez ve görcez zaman ne göstercek bilinmez hakkımızda hayırlısı
güzelim ben yatıyorum sabah iş var malum sana iyi geceler güzel haberlerle buluşmak üzere hoşçakal[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?