Yumurtlama Problemi Olanlar Var mı?

yumutran kendılıgınden buyumus canım o yuzden vermemıs dotor.neden vermedı dıye uzulme eger kullansaydın klomenı yumurtan coka sırı buyurdu. ıns kendılıgınden hamıle kalırsın

kizlar sizde incir kurunu denesenize yumurtalari toplayip buyumesine yardimci oluyor bence deneyin bendede yumurtlama yok ilacsiz adet olamiyorum bu ayda buna basladim bence birazda bitkiselleri deneyin

haklısında ters teper diye korkuyorum bir keresinde hayıt tohumunu denedim hatta mutfak tartsı aldım ölçülü kullandım ama tam 5 ay adet olmadım sonrasında adet oldum ama 1,5 ay oldum bitti 2 hafta geçti tekrar oldum 40 gün sürdü dr gittim çok tuhaf dedi ama söylemedim dr hayıt kullandım diye her insanın bünyesi bir değil bazılarına yarıyor bazılarına yaramıyor işte.

selam kızlar bendede yumurtlama sorunu var ilaçsız adet görmüyorum benim gibi menogon iğnesi kullanan varmıı

BİŞEY SORABİLİRMİYİM KIZLAR yumurtlama olup olmadığını yumurtalıkların tembel olduğunu falan neyle öğreniyor doktorlar ultrosonlamı yoksa kan testi falanmı ?
şimdiden teşekküederim

canı8m sen hormon testi yaptırdınmı erkeklik hormonuna baktır derim

BİŞEY SORABİLİRMİYİM KIZLAR yumurtlama olup olmadığını yumurtalıkların tembel olduğunu falan neyle öğreniyor doktorlar ultrosonlamı yoksa kan testi falanmı ?
şimdiden teşekküederim

merhaba, bende ilaçsız adet görmüyorum ve yumurta oluşmuyor.
Doktorlar ultrasonla görebiliyor. Ama kendin denemek istersen ovulasyon testleri varmış. Bende öğreneli birkaç gün oldu. Yumurta olup olmadığına veya ne zaman yumurtaldığına filan bakıyormuşsun.Herkesin adetin aynı günü oluşmayabiliyor yumurtası. Bazen erken bazen geç....ovülasyon testlerini Googleden bir araştır istersen.

teşekküederim tatlım

yeşso canım doktorun ultrasonla baskaması daha iyi..başka olumsuz bir durum var isede hemen görebiliyor..erken müdahele edilmiş oluyor...

aslında sorum buraya uygun mu bilmiyorum ..

ben yumurtlama anlarımı bılıyorum hatta yumurta olustugunu ,yumurtlama gunlerını..
cünkü hem sancı olusuyor hemde ağrı..

yanı yumurtlama olayım tamamen normal ..hatta sordum doktora dedim ki yumurtlama zamanlarım çok ağrılı gecıyor fılan o da bu senın sağlıklı bır bayan ve bu dönemi sağlıklı gecırdıgını gosterır dedı ..

ama soyle bır durumum var yumurtalarım büyük ve zor çatlıyor..

sol tarafta olan yumurta oldugundan büyüktü mesela ultrasyonda..zor çatlıyor o da adet ağrılarımın cok siddetli olmasındn dolayı ..

bunları ultrasyona bakıp doktor soyledi..

sorum şu acaba yumurtamın büyük ve zor catlıyor olması ,gebelıge engel mı ..
şu an düşünmüyoruz ama
yani kısacası cocugumuz zor olur mu..

aklımı kurcalıyor bır kac gundur..bilen varsa cevaplayabılır mı

inşallah bılen vardır..

eğer zor olacaksa bebiş ,bir an önce calısmalara baslıyalım ..

yoksa tüp bebek olayı bıze de görülür mü kii

ayy cok merak ediyorum .

valla ben tüp bebeğe verecek kadar maddiyatım yok yani
yeni evliyiz ve çok borcumuz var allahtan umut kesilmez cnm ölüyü dirilten rabbim bizede verir inş cnm

ben yumurtlayıp yumurtlamadığımı anlayamıyorum bile bebek düşünmüyoruz ama ilerde problem olurmuki bi dr a gidim bari bende konuyu okuyunca aklıma geldi şimdi düşünmüyoruz diye oralı olmuyoruz ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…