Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama olmuş mu kızlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gelisimcihnd

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2020
24
8
16
30
Merhaba, eylül 7,8,9 gündüz ve akşamları yumurtlama takibi yaptım. 7 de koyulaşmaya başladı ve 9 eylül akşamı yaptığım son testte de hala koyu görünüyor. Bu 3 günü değerlendirdim ama hata mı yaptım? Yumurtam çatlasaydı silikleşme olurdu dimi ? İlişkiye erken mi girdim ? Sizce ayın 10 unda da ilişkiye girmeliliyim ? Nolurr acill yardımmm (((

Eklentiler

• DBEC4C52-3C5F-4CE3-8604-D4F207D8AE22.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 46
  • A980EE8C-8F57-46DC-9394-638459D88E56.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 47660941-12BE-4067-921C-EAF01B0A005B.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 43
  • EF4AB49D-EBEB-40D6-A022-2374EBFF01E8.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 50
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tam günlerini değerlendirmissiniz. Yarın yeniden test yapın saat 1 2 gibi yapın. Muhtemelen silikleşmiş olacaktır. Zatrn spermler 3 güne kadar canli kalabilir rahminizde allah nasip edecekse onu yakalar inşallah. Siz yarin da bakın siliklrşirse yarın yapmayın gun asiri yapmaya devam edin. Geneld eyumurtlama 2 gün sürer 8 ve 9 u da degerlendirmissiniz zaaten

Evet canım çok şükür 7,8,9 değerlendirdik ama silikleşme olmayınca acaba çatlamadı mı boşuna mı oldu diye korktum.. peki birazdan test yapacağım silikleşmemişse problem mi var demek yani çatlamıyor mu demek

Genelde çatlıyor siz bir bakın açıkçası o catlama mevzusunu ben de çok çözemiyorum

Çok havada bir konu bu ya pik olduğunda yumurtlamışmı oluyoruz yoksaa çatlamış mı
Valla bende çözemedim bi genelde koyu çıktığı güne kadar değerlendiriyodum sonrasında hep bırakıyodum nasıl yapacağımı bende anlamış değilim üst üste ilişki olduğunda da eşim strese giriyor ve sperm pek gelmemiş oluyo

Eşime bugün girmemiz gerekiyor dediğim de kızıypr akışına bırakalım çok stres yapıyorsun zorunluluk Varmış gibi davranma diyor ama elimde değil... ( 5 aydır prolaktinle uğraştım düşmesi için ilaç kullandım çok şükür düştü ama benim hızlı yükseliyor o yüzden yükselmeden hemen gebe kalmak istiyorum Rabbim hayırlı zamanda versin..

bu eşler hep aynı düşüncede galiba .. amin kuzum aminn hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip eder inşallah ALLAHIM tez zamanda kucaklarımız dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…