Seninki de benim ki. Gibi bilen biri bize cevap verse keşkePik olmusmu olmamısmı anlamadım ben
Evet bence bu pik olmus olabılırBu da pik olduğunu düşündüğüm test
İşte bana bir tık açık geldi t çizgisi bilmiyorum amaEvet bence bu pik olmus olabılır
Bende de var canım ama doktor kesinlikle dedi ki asla gebe kalmamaya engel değil dedi ve ben kendi kendime gebe kaldım ama dokuzuncu haftada düşük yaptım polikistik Over olduğu için hiç gebe olduğumu anlamadık biz çünkü ben de adet düzensizliği ÇoktuSiliklesti yani ama ben de pcos da var
Her gun gir ilişkiye garantı olsunİşte bana bir tık açık geldi t çizgisi bilmiyorum amasonra ki testte açıldı ama
Bana da aynısını söyledi doktor vitamin verdi sadece ben de daha 6 aylık evliyim ama bu ovulasyon testlerinde geçen ay hiç pik görmedim bu ay da deniyim dedim bakalım görecek miyim diye galiba pcoslarda bu durum var hepBende de var canım ama doktor kesinlikle dedi ki asla gebe kalmamaya engel değil dedi ve ben kendi kendime gebe kaldım ama dokuzuncu haftada düşük yaptım polikistik Over olduğu için hiç gebe olduğumu anlamadık biz çünkü ben de adet düzensizliği Çoktu
Çok üzüldüm umarım en kısa zamanda ikimiz de hamiş kalırızBende de var canım ama doktor kesinlikle dedi ki asla gebe kalmamaya engel değil dedi ve ben kendi kendime gebe kaldım ama dokuzuncu haftada düşük yaptım polikistik Over olduğu için hiç gebe olduğumu anlamadık biz çünkü ben de adet düzensizliği Çoktu
Ya daha çok yenisin ben iki sene oldu evleneli bakalım bilmiyorum ki canım ama bu kaset testlere pek güvenmiyorum çünkü iki kere silik çıkmıştı gebelik testinde ve hiçbir şey yoktu gebe değildim yaniBana da aynısını söyledi doktor vitamin verdi sadece ben de daha 6 aylık evliyim ama bu ovulasyon testlerinde geçen ay hiç pik görmedim bu ay da deniyim dedim bakalım görecek miyim diye galiba pcoslarda bu durum var hep
Yani ramazan ayında o pek mümkün olmuyor bir de benim adetlerim ilaçsız falan 45 gunde bir oluyor ama tık yok 6 aydırHer gun gir ilişkiye garantı olsun
Ya inşallah altı ay bekledik altıncı ayda şu an doktor bekle dedi benim başka bir hastalığım da çıktı o süre içinde vertigo o yüzden de bekledik zatenÇok üzüldüm umarım en kısa zamanda ikimiz de hamiş kalırız
Benim de öyleydi canım ama kürtaj olduğum için onlar düzeldi benim de çok düzensizdi ama kürtajdan sonra her şey bir anda düzeldi neden bilmiyorum ama kendini kaybetme yani hiç umudunu kaybetmeYani ramazan ayında o pek mümkün olmuyor bir de benim adetlerim ilaçsız falan 45 gunde bir oluyor ama tık yok 6 aydır
Benim de geçen ay hem kaset test hem de prodoktor early test silik çizgi çıkardı ama olmadı kanda çıkmadı maalesef biraz yanilticilar bu testlerYa daha çok yenisin ben iki sene oldu evleneli bakalım bilmiyorum ki canım ama bu kaset testlere pek güvenmiyorum çünkü iki kere silik çıkmıştı gebelik testinde ve hiçbir şey yoktu gebe değildim yani
Ve ben kilo verince hamile kalabiliyorum çok değişik dört 5 kg versem bile gebe kalabiliyorumBenim de öyleydi canım ama kürtaj olduğum için onlar düzeldi benim de çok düzensizdi ama kürtajdan sonra her şey bir anda düzeldi neden bilmiyorum ama kendini kaybetme yani hiç umudunu kaybetme
Çok geçmiş olsun doktor bana dediği şey şuydu pcoslarda gebelik engel diye bir şey değil sadece örnek veriyorum dedi normal bir kadında gebelik 6 ay da oluyorsa senin 1 yılda olur özellikle yürüyüş ve beslenmeme dikkat etmemi söylediYa inşallah altı ay bekledik altıncı ayda şu an doktor bekle dedi benim başka bir hastalığım da çıktı o süre içinde vertigo o yüzden de bekledik zaten
Gerçekten benimle çok benziyorsun ben d 4 5 kilo versem adetlerim normal döngüye dönüyor daha gebe kalmadım ama en azından kilo verince adetlerim hemen düzene giriyorVe ben kilo verince hamile kalabiliyorum çok değişik dört 5 kg versem bile gebe kalabiliyorum
Evet o kadar çok önemli ki işte ben o dönemde yürüyüş spor düzenli besleniyordum gebe kalmıstım bu ay da aynı şeyi yapıyorum hem oruç tutuyorum hem de kilo veriyorum 4 kg verdim bakalım ne olacak sonuç bir de bir şey soracağım spermler beş gün yaşayabiliyormuş rahimde mesela yumurtlama gününden önce ilişkiye girilirse ve o sperm yumurtlama günü de yaşayabiliyormuş bu doğru mu senceÇok geçmiş olsun doktor bana dediği şey şuydu pcoslarda gebelik engel diye bir şey değil sadece örnek veriyorum dedi normal bir kadında gebelik 6 ay da oluyorsa senin 1 yılda olur özellikle yürüyüş ve beslenmeme dikkat etmemi söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?