Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak sana söylüyorum kilo verip düzenli sağlıklı yürüyüş yaparsak hamile kalabiliriz hiçbir engel yok ben bir sene evli kaldım işte ondan sonra çocuğum oldu iğne kullandım ben saxenda iğnesi zayıflama iğnesi kullanmıştımGerçekten benimle çok benziyorsun ben d 4 5 kilo versem adetlerim normal döngüye dönüyor daha gebe kalmadım ama en azından kilo verince adetlerim hemen düzene giriyor
Senin çok az bir kilon var çok bir kilon yokmuş evet kan testi iyi çıktı benim de aynısı ama rahimde pcos göründu aynı senın gıbıVe benim hormonlarim gayet düzgün çıktı sadece ultrasyon da pcos olduğumu anladi doktor boyum167 kilom 72 bir 5 kilo versem yeterli olacak ama pcostada çok zor kilo vermek maalesef
Kesinlikle katılıyorum sadece biraz özen biraz sabır ve istikrar Senin var mı çok kilon ben evlilik sürecinde bayağı zayıfladım 66 kadar düştüm o zaman çok düzenli oldu ama 6 kiloyu almam sadece altı ay sürdü maalesefBak sana söylüyorum kilo verip düzenli sağlıklı yürüyüş yaparsak hamile kalabiliriz hiçbir engel yok ben bir sene evli kaldım işte ondan sonra çocuğum oldu iğne kullandım ben saxenda iğnesi zayıflama iğnesi kullanmıştım
Sen kaçıncı ay da ilk gebeliğini yaşadınSenin çok az bir kilon var çok bir kilon yokmuş evet kan testi iyi çıktı benim de aynısı ama rahimde pcos göründu aynı senın gıbı
Canım bir sene sonra kendim hamile Kalabildim bir sene hiç korunmamıştık hatta ağustos ayında yumurtlama çatlatma iğnesi olmuştum fakat o hiçbir işe yaramadı çünkü ben yiyordum yani çok yiyordum sonra ben mayıs ayında geçen mayısta işte spor yaptım iğne kullandım kilo verdim çok beş 6 kg verdim çok derken bir baktık hamileyimSen kaçıncı ay da ilk gebeliğini yaşadın
Canım ben 58 kg ile evlendim şu an 70 kiloyum 75’ten düştüm boyum 1:58 ben çok kilo aldımKesinlikle katılıyorum sadece biraz özen biraz sabır ve istikrar Senin var mı çok kilon ben evlilik sürecinde bayağı zayıfladım 66 kadar düştüm o zaman çok düzenli oldu ama 6 kiloyu almam sadece altı ay sürdü maalesef
5 gün degilde 72 saat canlı kalabiliyorlar yani 3 gün diye duymuştum ben en fazla yani yumurtlamadan 3 gün öncesine kadar şans var diyorlarEvet o kadar çok önemli ki işte ben o dönemde yürüyüş spor düzenli besleniyordum gebe kalmıstım bu ay da aynı şeyi yapıyorum hem oruç tutuyorum hem de kilo veriyorum 4 kg verdim bakalım ne olacak sonuç bir de bir şey soracağım spermler beş gün yaşayabiliyormuş rahimde mesela yumurtlama gününden önce ilişkiye girilirse ve o sperm yumurtlama günü de yaşayabiliyormuş bu doğru mu sence
Kesinlikle katılıyorum sadece biraz özen biraz sabır ve istikrar Senin var mı çok kilon ben evlilik sürecinde bayağı zayıfladım 66 kadar düştüm o zaman çok düzenli oldu ama 6 kiloyu almam sadece altı ay sürdü maalesef
Gebe maldığımda 71 kiloymuşum işte aslında çok kilo vermedim dört 5 kg verdiğimde her şey normale dönebiliyor ama daha çok kilo vermek istiyorum çünkü boyum da kısa olduğu için 70 kg benim için çok fazla oluyorSen kaçıncı ay da ilk gebeliğini yaşadın
Verebilmissin ne güzel darısı benim başıma ben çok zor veriyorum kilo nasıl olacak bilmiyorum sadece akşam yemeği yemesem kilo verebiliyorum ama o da çok zorluyor beni maalesefCanım ben 58 kg ile evlendim şu an 70 kiloyum 75’ten düştüm boyum 1:58 ben çok kilo aldım
Peki yumurta çatladığında çatladıktan sonra da ilişkiye girmek iyi bir şey mi5 gün degilde 72 saat canlı kalabiliyorlar yani 3 gün diye duymuştum ben en fazla yani yumurtlamadan 3 gün öncesine kadar şans var diyorlar
Senin çok bir kilon yok amaVerebilmissin ne güzel darısı benim başıma ben çok zor veriyorum kilo nasıl olacak bilmiyorum sadece akşam yemeği yemesem kilo verebiliyorum ama o da çok zorluyor beni maalesef
Bu şekilde ddvam edersen daha da fazla verirsin inşallah Benim de en zayıf halim 66 yani 6 7 kilo versem yeterli olacakta ama nerde inşallah verebilirizGebe maldığımda 71 kiloymuşum işte aslında çok kilo vermedim dört 5 kg verdiğimde her şey normale dönebiliyor ama daha çok kilo vermek istiyorum çünkü boyum da kısa olduğu için 70 kg benim için çok fazla oluyor
Yani şey diyorlar hem öncesi hem sonrası girin diyorlar ne olur ne olmaz diye aslında bizim gibi pcoslar için 2 günde bir en sağlamı olurda onda zor oluyor yaa özellikle Ramazan da daha zorPeki yumurta çatladığında çatladıktan sonra da ilişkiye girmek iyi bir şey mi
Yani ama işte bu kiloya çıkınca adetlerim duzensizlesti bana fazla geliyor vücudum beni uyarıyor gibi o yüzden fazla geliyor bana da böyle sıkıntılar çıkıncaSenin çok bir kilon yok ama
Predictor en iyisi diyorlar dıBenim de geçen ay hem kaset test hem de prodoktor early test silik çizgi çıkardı ama olmadı kanda çıkmadı maalesef biraz yanilticilar bu testler
İnan ben de o şekilde sanıp gidip testi aldım pahaliydida yinede emin olmak için aldım pozitif çıkardı ama işte kanda negatifPredictor en iyisi diyorlar dıawox yalancı negatif çıkarır mı
Aynısı olduİnan ben de o şekilde sanıp gidip testi aldım pahaliydida yinede emin olmak için aldım pozitif çıkardı ama işte kanda negatif
1.29 çıktı ama sonra regl oldum zaten ve benim saniyeler içinde çıktı iki gün sonra regl oldum zatenAynısı olduyazık o kadar para veriyor insan. Gerçi ben 9 saniye değil telaşdan 1 dak tuttum. Ama o pozitif çıkmasını sağlamaz sanırım. Kan sonucu kaç çıktı sizin. ?Burda 1 ile yükseliş görende olmuş