Yumurtlama oldu mı

nidayag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
36
2
1
27
Pik olmusmu olmamısmı anlamadım ben

Eklentiler

• 372f9f62-8458-4b45-8ebd-60fe97a36fca.webp
    372f9f62-8458-4b45-8ebd-60fe97a36fca.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 35
Ve benim hormonlarim gayet düzgün çıktı sadece ultrasyon da pcos olduğumu anladi doktor boyum167 kilom 72 bir 5 kilo versem yeterli olacak ama pcostada çok zor kilo vermek maalesef

Gerçekten benimle çok benziyorsun ben d 4 5 kilo versem adetlerim normal döngüye dönüyor daha gebe kalmadım ama en azından kilo verince adetlerim hemen düzene giriyor
Bak sana söylüyorum kilo verip düzenli sağlıklı yürüyüş yaparsak hamile kalabiliriz hiçbir engel yok ben bir sene evli kaldım işte ondan sonra çocuğum oldu iğne kullandım ben saxenda iğnesi zayıflama iğnesi kullanmıştım

Ve benim hormonlarim gayet düzgün çıktı sadece ultrasyon da pcos olduğumu anladi doktor boyum167 kilom 72 bir 5 kilo versem yeterli olacak ama pcostada çok zor kilo vermek maalesef
Senin çok az bir kilon var çok bir kilon yokmuş evet kan testi iyi çıktı benim de aynısı ama rahimde pcos göründu aynı senın gıbı

Bak sana söylüyorum kilo verip düzenli sağlıklı yürüyüş yaparsak hamile kalabiliriz hiçbir engel yok ben bir sene evli kaldım işte ondan sonra çocuğum oldu iğne kullandım ben saxenda iğnesi zayıflama iğnesi kullanmıştım
Kesinlikle katılıyorum sadece biraz özen biraz sabır ve istikrar Senin var mı çok kilon ben evlilik sürecinde bayağı zayıfladım 66 kadar düştüm o zaman çok düzenli oldu ama 6 kiloyu almam sadece altı ay sürdü maalesef

Sen kaçıncı ay da ilk gebeliğini yaşadın
Canım bir sene sonra kendim hamile Kalabildim bir sene hiç korunmamıştık hatta ağustos ayında yumurtlama çatlatma iğnesi olmuştum fakat o hiçbir işe yaramadı çünkü ben yiyordum yani çok yiyordum sonra ben mayıs ayında geçen mayısta işte spor yaptım iğne kullandım kilo verdim çok beş 6 kg verdim çok derken bir baktık hamileyim

Kesinlikle katılıyorum sadece biraz özen biraz sabır ve istikrar Senin var mı çok kilon ben evlilik sürecinde bayağı zayıfladım 66 kadar düştüm o zaman çok düzenli oldu ama 6 kiloyu almam sadece altı ay sürdü maalesef
Canım ben 58 kg ile evlendim şu an 70 kiloyum 75’ten düştüm boyum 1:58 ben çok kilo aldım

Evet o kadar çok önemli ki işte ben o dönemde yürüyüş spor düzenli besleniyordum gebe kalmıstım bu ay da aynı şeyi yapıyorum hem oruç tutuyorum hem de kilo veriyorum 4 kg verdim bakalım ne olacak sonuç bir de bir şey soracağım spermler beş gün yaşayabiliyormuş rahimde mesela yumurtlama gününden önce ilişkiye girilirse ve o sperm yumurtlama günü de yaşayabiliyormuş bu doğru mu sence
5 gün degilde 72 saat canlı kalabiliyorlar yani 3 gün diye duymuştum ben en fazla yani yumurtlamadan 3 gün öncesine kadar şans var diyorlar

Sen kaçıncı ay da ilk gebeliğini yaşadın
Gebe maldığımda 71 kiloymuşum işte aslında çok kilo vermedim dört 5 kg verdiğimde her şey normale dönebiliyor ama daha çok kilo vermek istiyorum çünkü boyum da kısa olduğu için 70 kg benim için çok fazla oluyor

Gebe maldığımda 71 kiloymuşum işte aslında çok kilo vermedim dört 5 kg verdiğimde her şey normale dönebiliyor ama daha çok kilo vermek istiyorum çünkü boyum da kısa olduğu için 70 kg benim için çok fazla oluyor
Bu şekilde ddvam edersen daha da fazla verirsin inşallah Benim de en zayıf halim 66 yani 6 7 kilo versem yeterli olacakta ama nerde inşallah verebiliriz

İnan ben de o şekilde sanıp gidip testi aldım pahaliydida yinede emin olmak için aldım pozitif çıkardı ama işte kanda negatif
Aynısı oldu 🤷‍♀️ yazık o kadar para veriyor insan. Gerçi ben 9 saniye değil telaşdan 1 dak tuttum. Ama o pozitif çıkmasını sağlamaz sanırım. Kan sonucu kaç çıktı sizin. ?Burda 1 ile yükseliş görende olmuş

Aynısı oldu 🤷‍♀️ yazık o kadar para veriyor insan. Gerçi ben 9 saniye değil telaşdan 1 dak tuttum. Ama o pozitif çıkmasını sağlamaz sanırım. Kan sonucu kaç çıktı sizin. ?Burda 1 ile yükseliş görende olmuş
1.29 çıktı ama sonra regl oldum zaten ve benim saniyeler içinde çıktı iki gün sonra regl oldum zaten

Konu biraz sorduğunuz sorudan bağımsız olacak ama sizce burada yumurtlama var mı ben mi yanlış görüyorum 🙈

Eklentiler

• IMG_20250316_001609.webp
    IMG_20250316_001609.webp
    4 KB · Görüntüleme: 5
Back
X