Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.29 çıktı ama sonra regl oldum zaten ve benim saniyeler içinde çıktı iki gün sonra regl oldum zaten
İnşallah canım ben çok üzülüyorum bu şekilde yalancı pozitiflere iki defa başıma geldi bu early olan beni çok umutlandirmisti iyi diye ama işte maalesefinşallah tez zamanda bizde bu duyguyu tadarız
![]()
Var bence çizgiler koyu. Siliklesince çatlamış oluyor .Konu biraz sorduğunuz sorudan bağımsız olacak ama sizce burada yumurtlama var mı ben mi yanlış görüyorum![]()
Aynı koyulukta olması gerekiyor ama sanki benim aynı koyulukta değil off ya pcos var bende testlerim neredeyse hep bu şekildeVar bence çizgiler koyu. Siliklesince çatlamış oluyor .
Aynen artımed de pozitif çıkmıştı. En son gidip en iyisi diye bunu aldım. Çizgiyi görünce çok sevindik ama işte.... Anlsmadığım 1küsür olsn değer idrarda nasıl pozitif olduİnşallah canım ben çok üzülüyorum bu şekilde yalancı pozitiflere iki defa başıma geldi bu early olan beni çok umutlandirmisti iyi diye ama işte maalesef![]()
Bir bilsem canım bir anlasam ama belki senin öyle değildir adet olmadign sürece umut hep var umarım her şey istediğin gibi olurAynen artımed de pozitif çıkmıştı. En son gidip en iyisi diye bunu aldım. Çizgiyi görünce çok sevindik ama işte.... Anlsmadığım 1küsür olsn değer idrarda nasıl pozitif oldu![]()
Aslında stres çok etkiliyor. Düşünmeden akışa bıraksak ne iyi olurdu. Pcos gebe kalabiliyor bildiğim canımAynı koyulukta olması gerekiyor ama sanki benim aynı koyulukta değil off ya pcos var bende testlerim neredeyse hep bu şekilde![]()
Yok öylede işte biraz daha ugrastiriyormus insanı sadece o kadar gebe kalmaya engel değil işte dediğin gibi stres önemliAslında stres çok etkiliyor. Düşünmeden akışa bıraksak ne iyi olurdu. Pcos gebe kalabiliyor bildiğim canım
Canım amin. Ama 2 aydır adetler karıştı. da test yapasım yok. Hangi tarihi kontrol edecem belli değilBir bilsem canım bir anlasam ama belki senin öyle değildir adet olmadign sürece umut hep var umarım her şey istediğin gibi olur![]()
Senin en büyük sebebin stres. Ya instagramda Mehmet fatih karslı diye bi doktor var. Baksana ona. Gebe kalanlar varYok öylede işte biraz daha ugrastiriyormus insanı sadece o kadar gebe kalmaya engel değil işte dediğin gibi stres önemli![]()
Bakarım canım teşekkürlerSenin en büyük sebebin stres. Ya instagramda Mehmet fatih karslı diye bi doktor var. Baksana ona. Gebe kalanlar var
Bakarım canım teşekkürler![]()