Bu testler gerçekten insanların duygularıyla umuyor vallaHergun testi tekrarla canim DAYS DOCTOR -ARTİMED-PRODOKTOR-MİMEA isimli testler cok yalanci pozitif veriyor kullanmayin daha guvenilir prodictor gibi markalarla yaparsaniz yalanci pozitif almazsiniz
Bende o testlerde cizgi ararken kör olcaktim isin kotusu ugrasa ugrasa var olduguna inaniyodum sanki orda cizgiyi görünce bebek icime ışınlancakBu testler gerçekten insanların duygularıyla umuyor vallaelimde Roll gebelik vardı dayanamadım yaptım şimdi ondada gözle zor görünen bişi çıktı. Gözlerim şaşı oldu
Görebilir misin bilmiyorum ama ekleyeyimBende o testlerde cizgi ararken kör olcaktim isin kotusu ugrasa ugrasa var olduguna inaniyodum sanki orda cizgiyi görünce bebek icime ışınlancakbu ay net kirmizi cizgi gormeden ne doktora giderim ne kan veririm tovbe ettik 1.20 gormekte gına geldi ayol
Goruyo gibiyimGörebilir misin bilmiyorum ama ekleyeyim
Yükleyince piksel gidiyor ya
KararttımGoruyo gibiyimama bana guvenme dedigim gibi baka baka kendimi cizgi olduguna inandiriyorum insallahhhh vardir Allahimmmm senin icin dua etcemmm
Yarin ilk idrarla tekrarla canim eger daha netse vardir ancak oyle anlayabiliriz simdilik ben goremedim ama insallah vardir. Boyle cizgileri cok pozitif olarak degerlendirdim o yuzden seninde hayal kirikligina uğramani istemem yarin tekrarlayarak git bakalimKararttımiçimde karardı resmen yahu bekleye bekleye
Yarın deneyeceğim bakalım ne olcak. Gerçi umudum da yok . Regli olucakmışım gibi ağrı oluyor ara ara. Göğüslerimde sızlama ağırlık hissediyorum sanki , sol kaşığa giren sancıYarin ilk idrarla tekrarla canim eger daha netse vardir ancak oyle anlayabiliriz simdilik ben goremedim ama insallah vardir. Boyle cizgileri cok pozitif olarak degerlendirdim o yuzden seninde hayal kirikligina uğramani istemem yarin tekrarlayarak git bakalim
Valla bende ayni oluyorum yumurtlama gecince bilerek ki geliyo o batmalar agrilar bilmiyorum ama yaptigim testlerin haddi hesabi yoktu biraktimYarın deneyeceğim bakalım ne olcak. Gerçi umudum da yok . Regli olucakmışım gibi ağrı oluyor ara ara. Göğüslerimde sızlama ağırlık hissediyorum sanki , sol kaşığa giren sancıkafayı yedik hayırlı olsun asjjsjsjdjdj
Psikolojik de olabilir benimkiler ama bilmiyorum gerçekten artık hiç bir şeyi ayırt edemiyorum. Eylül ayında da kimyasalım var test taptım pozitif gördüm kanamam başladı. Hep hüsran oluyor. Rabbim gönlümüze göre versin. Eğer bu ay da olmazsa asla test yapmam bende akıllanırım bana ders olur. Tek lh testi devam eder . :)Valla bende ayni oluyorum yumurtlama gecince bilerek ki geliyo o batmalar agrilar bilmiyorum ama yaptigim testlerin haddi hesabi yoktu biraktimbu ay hsg cekildim rahat rahat ilerliyorum gecen ay regl gunlerim haric hergun test yapmistim ahagagajag bu ay yapmiyorum akillandim kendimi yipratmicam cunku doktor hicbi sorun yok dedi esimdede yok hayirlisini diliyorum hepimiz icin insallah bian once mutlu haberi aliriz
Ben de onceden sıvı tüketimi yapmayip iki saat lh yapiyordum ama doktor yapma gün aşırı iliskiye gir kendini strese sokma dedi onu da biraktim. Olursa olur olmazsa tedavi baslar napalim yaPsikolojik de olabilir benimkiler ama bilmiyorum gerçekten artık hiç bir şeyi ayırt edemiyorum. Eylül ayında da kimyasalım var test taptım pozitif gördüm kanamam başladı. Hep hüsran oluyor. Rabbim gönlümüze göre versin. Eğer bu ay da olmazsa asla test yapmam bende akıllanırım bana ders olur. Tek lh testi devam eder . :)
Yapıyorum da olmuyor ya kaç gündür deniyorumNormal resim yüklemeden yapıyorum. Direk foto çekiyorum kendisi hesaplıyor zaten.
Ders niteliğinde bir yazı olmuş sağol canım yaaaa çok doğru yazmışsınızHergun testi tekrarla canim DAYS DOCTOR -ARTİMED-PRODOKTOR-MİMEA isimli testler cok yalanci pozitif veriyor kullanmayin daha guvenilir prodictor gibi markalarla yaparsaniz yalanci pozitif almazsiniz
Ben 3 defa kan verdim bu testler yuzunden ve sonucu gordugumde agladigimda oldu cidden cok uzucu bisey anlatilmaz yasanir yaDers niteliğinde bir yazı olmuş sağol canım yaaaa çok doğru yazmışsınız
Yaşadım canım umutlandim umutlandirdim ağladım gerçekten çok zor ve sıkıntılı bir durumBen 3 defa kan verdim bu testler yuzunden ve sonucu gordugumde agladigimda oldu cidden cok uzucu bisey anlatilmaz yasanir ya
İnsallah bu yolun sonunda biz de guleriz arkadasimYaşadım canım umutlandim umutlandirdim ağladım gerçekten çok zor ve sıkıntılı bir durum
İnşallah canım ya Rabb'im herkesin gönlündeki hayırlı muradlarini versin kolaylıkla versinİnsallah bu yolun sonunda biz de guleriz arkadasim
Canım testime bakar mısın awox markasıBen 3 defa kan verdim bu testler yuzunden ve sonucu gordugumde agladigimda oldu cidden cok uzucu bisey anlatilmaz yasanir ya
Eee görünüyor mis gibi :)Canım testime bakar mısın awox markası
Valla yalancı pozitifi yaşadığım için çok inanmıyordum başka bir erken gebelik testi daha yaptım kan da verdim geldim şimdi inşallah güzel sonuçlar alırım canım Kuzum markası ne acaba testinin bende silik gördümEee görünüyor mis gibi :)
Buda benim şimdi yaptım var mı yok mu anlamıyorum artık beynim yandı.seake
Bende yaşadım canım onu çok üzüldüm. Benimde inancım hiç yok 2 gün önce negatif çıkmıştı kanda.hayırlı haberlerle gel canım. Sonucu yaz :)Valla yalancı pozitifi yaşadığım için çok inanmıyordum başka bir erken gebelik testi daha yaptım kan da verdim geldim şimdi inşallah güzel sonuçlar alırım canım Kuzum markası ne acaba testinin bende silik gördüm