• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama mı çatlama mı? Tavuktan civcive... :)

siradanmi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
6
1
1
29
Merhaba Sevgili Kadınlar Kulübü Üyeleri,
Uzun zamandır okuyucusu olduğum foruma bugün üyesi olarak katıldığım için heyecanlıyım!
Bir diğer heyecanım ise regl döngümü öncelikle çeşitli uygulamalarla takip edip ardından ovülasyon testleriyle hamileliğe geçiş yapmayı hayal etmem...
Aşağıda 13 gündür takip ettiğim LH değerlerimi değerli görüşlerinize sunuyorum. 26 yaşındayım, eşim 37 yaşında ve yakın zamanda gebelik planlıyorum.
Yalnızca yumurtlama mı? Yoksa çatlama da var mı?
Önerileriniz benim için altın değerinde çok sevgiler!

LH.jpeg

Merhaba Sevgili Kadınlar Kulübü Üyeleri,
Uzun zamandır okuyucusu olduğum foruma bugün üyesi olarak katıldığım için heyecanlıyım!
Bir diğer heyecanım ise regl döngümü öncelikle çeşitli uygulamalarla takip edip ardından ovülasyon testleriyle hamileliğe geçiş yapmayı hayal etmem...
Aşağıda 13 gündür takip ettiğim LH değerlerimi değerli görüşlerinize sunuyorum. 26 yaşındayım, eşim 37 yaşında ve yakın zamanda gebelik planlıyorum.
Yalnızca yumurtlama mı? Yoksa çatlama da var mı?
Önerileriniz benim için altın değerinde çok sevgiler!

Eki Görüntüle 2905296
11 PİK DİYECEKTİM AMA 12 SİLİK ÇIKMIŞ 2 SAAT ÖNCESİNDE BİRŞEY YİYİP İÇMEMEYE DİKKAT ET VE HER GÜN AYNI SAATLERDE TEST YAPIN DİYORLAR... VE BUGÜN KOYU C VE T AYNI YADA T DAHA KOYU OLMALI EN ÖNEMLİSİ BU..BUGÜN BİRLİKTE OL (İNŞ 11 DEDE BİRLİKTE OLMUŞSUNDUR BU ARADA)YARIN YİNE KOYU İSE, YUMURTLAMAN DEVAM EDİYORDUR VE BİRLİKTE OL ,SİLİKLEŞTİĞİ ZAMAN ÇATLIYOR VE O GÜNDE BİRLİKTE OL ..EŞİMDE SPREM SORUN VARSA BİR GÜN ARA VERERE BİRLİKTE OLMALISIN DENİYOR BU ARADA..İNŞALLAH HERSEY YOLUNDA GİDER AMA BUGÜNDEN İTİBAREN 3-4 GÜN BİRLİKTE OLMALISIN

Selamlar,
11 PİK DİYECEKTİM AMA 12 SİLİK ÇIKMIŞ 2 SAAT ÖNCESİNDE BİRŞEY YİYİP İÇMEMEYE DİKKAT ET VE HER GÜN AYNI SAATLERDE TEST YAPIN DİYORLAR... VE BUGÜN KOYU C VE T AYNI YADA T DAHA KOYU OLMALI EN ÖNEMLİSİ BU..BUGÜN BİRLİKTE OL (İNŞ 11 DEDE BİRLİKTE OLMUŞSUNDUR BU ARADA)YARIN YİNE KOYU İSE, YUMURTLAMAN DEVAM EDİYORDUR VE BİRLİKTE OL ,SİLİKLEŞTİĞİ ZAMAN ÇATLIYOR VE O GÜNDE BİRLİKTE OL ..EŞİMDE SPREM SORUN VARSA BİR GÜN ARA VERERE BİRLİKTE OLMALISIN DENİYOR BU ARADA..İNŞALLAH HERSEY YOLUNDA GİDER AMA BUGÜNDEN İTİBAREN 3-4 GÜN BİRLİKTE OLMALISIN

11, 12 beraberdik. 2 saat önce sıvı alımını kesiyorum ve genellikle aynı saatlerde yapmaya gayret ediyorum. 3-4 gün daha deneyelim bakalım! <3 Hız ve hareketlilik daha iyi olabilirdi dediler. İnşallah, teşekkür ediyorum dönüşünüz için. :)

Bu arada 11'i yaptığım andan bir fotoğraf da ekliyorum idrar uçuyor maalesef gün geçtikçe...

Eklentiler

• 11. gün.jpeg
    11. gün.jpeg
    79,4 KB · Görüntüleme: 52
Bu arada 11'i yaptığım andan bir fotoğraf da ekliyorum idrar uçuyor maalesef gün geçtikçe...
11 PİK EVET AMA 13 TE KOYU SENDE NEYSE 11-12 DEGERLENDİRMİŞSİN İYİ 13DE DEGERLENDİR YARIN YİNE YAP İNŞ İYİCE SİLİK ÇIKAR CATLAR..VE EŞİN KEÇİBOYNUZU PEKMEZ-MUZ-CEVİZ YESİN ARTTIRIYOR..SEN CATLAMASI İÇİN HAVUÇ YE 1-2 TANE AKLINDA OLSUN

Back