B boncukoz Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2025 24 8 1 31 Çarşamba 23:52 Konu Sahibi Konu Sahibi boncukoz #21 beronika .!.: Amin canım sende bana dua et bende bir kaybım var iniallah benimde bebeğim olur Genişletmek için tıkla... Amin allahım amin
beronika .!.: Amin canım sende bana dua et bende bir kaybım var iniallah benimde bebeğim olur Genişletmek için tıkla... Amin allahım amin
RABIS 2018 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 1.244 471 73 24 Dün 00:03 Konu Sahibi Konu Sahibi boncukoz #22 boncukoz .!.: Çatlama günüde ilişki olduğunu varsayarsak,ertesi günü 1 sayıp sayıyoruz 14 15 gün sonrası adet olması bekleniyor. Çünkü adet ortasında yumurtlama dönemi olmuş oluyor. Şimdi 15 gün sonra kandan baktırabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
boncukoz .!.: Çatlama günüde ilişki olduğunu varsayarsak,ertesi günü 1 sayıp sayıyoruz 14 15 gün sonrası adet olması bekleniyor. Çünkü adet ortasında yumurtlama dönemi olmuş oluyor. Şimdi 15 gün sonra kandan baktırabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler