Öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim, insan gerçekten fikre ihtiyaç duyuyormuş, bazen bazı şeyler dünyada tek bizim başımıza geliyor gibi düşünüp üzülüyoruzBenım yumurtlama kanamam olmuyordu fakat bundan 2-3 sene önce evli değilken 14-15. Gün regl oluyordum sizinde böyle nir düzensizliğiniz olabilir mi? Doğum kontrol ile düzene girmişti hatta yumurta rezervlerin tükeniyor olabilir demişlerdi fsh yüksek çıkmıştı boş yere endişelenmiştim ikinci ay hamile kaldımisterseniz ovulasyon testi de deneyebilirsiniz erken geç yumurtlama durumu olabiliyor. Bir de sma testi bir hafta 10 güne çıkar diye biliyorum bizim nikah işlemlerinde öyle olmuştu aile hekiminden mi kan verdi eşiniz ?
Kusura bakmayın biraz uzun yazdım, tekrar teşekkür ederimBenım yumurtlama kanamam olmuyordu fakat bundan 2-3 sene önce evli değilken 14-15. Gün regl oluyordum sizinde böyle nir düzensizliğiniz olabilir mi? Doğum kontrol ile düzene girmişti hatta yumurta rezervlerin tükeniyor olabilir demişlerdi fsh yüksek çıkmıştı boş yere endişelenmiştim ikinci ay hamile kaldımisterseniz ovulasyon testi de deneyebilirsiniz erken geç yumurtlama durumu olabiliyor. Bir de sma testi bir hafta 10 güne çıkar diye biliyorum bizim nikah işlemlerinde öyle olmuştu aile hekiminden mi kan verdi eşiniz ?
Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için, çok umut oldu cevaplar umarım bizimkisi de dediğiniz gibi bir sürede çıkar. Zaten içimden dedim hayırlısı ne zamansa o zaman çıksın sonuçlar. Siz sonuç çıkmadan başlamış mıydınız denemelere? Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba bizde çocuk düşündükten sonra sma testi verdik 3-4 ayı bulur dediler fakat 1,5 ayda çıktı e nabızdan 2 3 gün aralıkla kontrol edin mutlaka.Benimde her ay adetten sonra bi kaç kez az bir kanamam geldiğini görüyorum fakat yumurtlama kanaması diye birşey bilmediğimden çok önemsemedimde.Yumurtlama dönemindeki kanamayı bende araştırıcam mutlaka.
Teşekkür ederim.Doktor sonucu bekleyin dedi birde arkadaşımın eşinde pozitif çıkınca korktuk bekleyelim dedik.Şimdi doğum paketli tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık pozitif olmayı bekliyoruz inşallah :)Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için, çok umut oldu cevaplar umarım bizimkisi de dediğiniz gibi bir sürede çıkar. Zaten içimden dedim hayırlısı ne zamansa o zaman çıksın sonuçlar. Siz sonuç çıkmadan başlamış mıydınız denemelere? Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah gönlünüze göre hayırlı zamanda pozitif görürsünüzTeşekkür ederim.Doktor sonucu bekleyin dedi birde arkadaşımın eşinde pozitif çıkınca korktuk bekleyelim dedik.Şimdi doğum paketli tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık pozitif olmayı bekliyoruz inşallah :)
İnşallah.Baktırın mutlaka özelde düşünüyorsanız.Fiyatlar uçmuş maalesef sigorta ile daha uygun olur.İnşallah gönlünüze göre hayırlı zamanda pozitif görürsünüzBu arada benim de tamamlayıcı sağlık sigortam vardı ama doğumu kapsamıyor yazdığınız iyi oldu aslında bir bakayım belki eklenebiliyordur
İyi akşamlar, siz doğumu kapsayan sigortayı hangi sigortadan yaptırdınız acaba bir bilginiz var mı? Ben araştırdım ama biraz kafam karıştı.İnşallah.Baktırın mutlaka özelde düşünüyorsanız.Fiyatlar uçmuş maalesef sigorta ile daha uygun olur.