Çıktı mı tahliliniz hamile misinizAile hekimliğine gittim doktor enfeksiyon yada hormonal olabileceğini söyledi gebelik olarak şüphelenmedi ama yine de kan testi verdim yarın çıkacak bakalım hayırlısı inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıktı mı tahliliniz hamile misinizAile hekimliğine gittim doktor enfeksiyon yada hormonal olabileceğini söyledi gebelik olarak şüphelenmedi ama yine de kan testi verdim yarın çıkacak bakalım hayırlısı inşallah
Hayır negatif zaten gebelik planlamiyorduk doktor antibiyotik yazacağı için her ihtimale karşı gebelik testi de yapalım dediÇıktı mı tahliliniz hamile misiniz
Daha yeni evliymissiniz vücutta bı değişim yaşanıyor gecikmeler veya ara kanamalar bu sebeple olabilir.Cocuk istediğiniz icin bunun stresiyle olabilir her sebepten olabilirmerhaba kızlar 20 ağustosta doktora gittim doktora gittiğimde 8-10 gün gecikmem vardı doktor adetin başlamış dedi ve o gün regl oldum 4-5 gün sürdü 25 ağustostan beri eşimle çocuk deniyoruz.. 4 aylık evliyim evlenmeden önce adetlerim çok düzenli değildi evlendikten sonra her ay düzenli oldum.. sadece geçen ay 10 gün gecikme yaşadım..19-20 regl olmam gerekirken 5 eylül yani dün kanamam geldi.. önce koyu kahverengi sonra hafif kırmızı akşama kdr kesildi sonrasında işten eve gittiğimde bi ped doldurmayacak şekilde yine kanamam oldu ped koydum ama pede gelmiyo ve şu anda belli bi kanamam yok..kahverengi lekelenme gibi sadece .. neden bu kadar erken oldu bi bilgisi olan var mı yerleşme olduğunu düşünmüyorum çünkü adetten 12 gün önce yerleşme kanaması olanı hiç duymadım ve de yerleşmede sadece leke olduğunu akıntı gelmediğini söylüyorlar benimse akıntı şeklinde oldu sanki son kanmış ve içerisi temizlenmiş gibiydi ne herhangi bi yanma vs ne gögüs agrısı ne kasık ağrısı hiç bişeyim yok.. yumurtlama kanaması daha önce yaşamadım.. 4 gün folik asit kullandım(folidoce) alerji yaptı doktorum hemen bırakmamı söyledi igne serum vs verdiler reaksiyonu söndürmek için acaba bununla alakalı olabilir mi kanamam? sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi acabaa.. ara kanama olayını daha önce hiç yaşamadım..
Ne oldu sonuç canım?valla hiç bilmiyorum.. aynı kanama 16 sında yine geldi 1 hafta sürdü ben onu regl kabul ettim artık
5 6 gün sürdü canım leke şeklinde ama çok az bir gün sadece kırmızı kanama oldu ya da 2 bende regl kabul ettim sonra 26 Eylül de yumurtlama gördüm silikleşti.. çatladı.. sonra 5 ekimde yine çift çizgi iki gündür şimdi test yaptım çatlamış benim hormonlarda benim gibi eserekliNe oldu sonuç canım?
Ah sen o hormonları bana sor, beynimi şaşırttılar5 6 gün sürdü canım leke şeklinde ama çok az bir gün sadece kırmızı kanama oldu ya da 2 bende regl kabul ettim sonra 26 Eylül de yumurtlama gördüm silikleşti.. çatladı.. sonra 5 ekimde yine çift çizgi iki gündür şimdi test yaptım çatlamış benim hormonlarda benim gibi eserekli
ekAh sen o hormonları bana sor, beynimi şaşırttılar
düşükte olsa ihtimal varMerhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz
Canım madem bebek istiyorsun neden korunuyorsun bırak gitsinİnşallah hamileyimdir
Var mı bi gelişme?Bakalım bu sefer nasıl olucak bu ayda böyle belirsizliklerle geçecek anlaşılan
ek
Valla kuzum ovulasyon hep pikti bu ay geneli bariz belliydi yani ama bugün sabah lekelenmem başladı regle çevirecek gibi duruo karnım ağrıyo cünkü hayırlısı artık benn düzenli regl olsam dua edicemm son 3 aydır hep düzensiz cünküVar mı bi gelişme?
Benimde 16 gün gecikmeli oldu. Su an adetliyim.Valla kuzum ovulasyon hep pikti bu ay geneli bariz belliydi yani ama bugün sabah lekelenmem başladı regle çevirecek gibi duruo karnım ağrıyo cünkü hayırlısı artık benn düzenli regl olsam dua edicemm son 3 aydır hep düzensiz cünkü
Ya benim her ay olur bazen günü gününe bazen düzensiz ama illaki olurdum cocuk denemeye başladıktan sonra ilk ay 13 gün gecikti.. bir dahaki ay yine aynı tarihinde geldi canım.. şimdi yine aynı günde geldi.. şu an regl oldum inofolic combi kullanmıyorum bir haftadır bakalım önümüzdeki ay ne olacakBenimde 16 gün gecikmeli oldu. Su an adetliyim.
Ya sorma inş düzene girer bu bile insanı strese sokuyor.
Senin niye düzelmezmiş Dr a gittin mi?
Kullanıyorum olacaktı H HayatlarrrYa benim her ay olur bazen günü gününe bazen düzensiz ama illaki olurdum cocuk denemeye başladıktan sonra ilk ay 13 gün gecikti.. bir dahaki ay yine aynı tarihinde geldi canım.. şimdi yine aynı günde geldi.. şu an regl oldum inofolic combi kullanmıyorum bir haftadır bakalım önümüzdeki ay ne olacak
Inş nasip olur hepimizdeYa benim her ay olur bazen günü gününe bazen düzensiz ama illaki olurdum cocuk denemeye başladıktan sonra ilk ay 13 gün gecikti.. bir dahaki ay yine aynı tarihinde geldi canım.. şimdi yine aynı günde geldi.. şu an regl oldum inofolic combi kullanmıyorum bir haftadır bakalım önümüzdeki ay ne olacak