Yumurtlama kanaması

pacifistt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
154
75
Merhaba herkese, 7 yıllık evliyim. Aslında bu yıla kadar eşim de ben de çocuk hiç düşünmedik fakat bu yıl itibariyle ikimiz de oldukça istekliyiz. Benim ara kanamalarım oluyordu doktora gittim haşimato tiroidi çıktı, ilaç kullandığımdan beri düzene girdi fakat yumurtlama döneminde kanamam oluyor. Regl kadar yoğun değil yumurta akı kıvamında ama kanlı.Bazen de bir iki kez ped kullanacak kadar olabiliyor.Yaklaşıl 4 gün bazen 5 gün sürüyor. Kadın doğum doktoru hem hormonlara baktı hem de muayene etti her şey normal görünüyor. Fakat kanama varken ben eşimle birlikte olamıyorum akıntıdan dolayı. Ama gebelik için bu dönemi değerlendirmek gerekiyor sanırım? Fikirleriniz nedir? Bir de eşim sma taraması için test verdi doktor 3 aya belli olur, belli olmadan çalışmalara başlamayın demiş. Ben bu kadar geç belli olacağını düşünmemiştim, sizce beklemeli miyim? teşekkürler

Son düzenleme:
Son bir şansımı denemek istiyorum, yumurtlama kanamalarınız nasıl? Ne kadar sürüyor? Kanama varken birliktelik nasıl olacak:110:Tekrar doktora gidip soracağım fakat bu aralar hiç vakit yaratamadım sizlerin tecrübelerini merak ediyorum. Teşekkürler

Benım yumurtlama kanamam olmuyordu fakat bundan 2-3 sene önce evli değilken 14-15. Gün regl oluyordum sizinde böyle nir düzensizliğiniz olabilir mi? Doğum kontrol ile düzene girmişti hatta yumurta rezervlerin tükeniyor olabilir demişlerdi fsh yüksek çıkmıştı boş yere endişelenmiştim ikinci ay hamile kaldım 🥰 isterseniz ovulasyon testi de deneyebilirsiniz erken geç yumurtlama durumu olabiliyor. Bir de sma testi bir hafta 10 güne çıkar diye biliyorum bizim nikah işlemlerinde öyle olmuştu aile hekiminden mi kan verdi eşiniz ?

Benım yumurtlama kanamam olmuyordu fakat bundan 2-3 sene önce evli değilken 14-15. Gün regl oluyordum sizinde böyle nir düzensizliğiniz olabilir mi? Doğum kontrol ile düzene girmişti hatta yumurta rezervlerin tükeniyor olabilir demişlerdi fsh yüksek çıkmıştı boş yere endişelenmiştim ikinci ay hamile kaldım 🥰 isterseniz ovulasyon testi de deneyebilirsiniz erken geç yumurtlama durumu olabiliyor. Bir de sma testi bir hafta 10 güne çıkar diye biliyorum bizim nikah işlemlerinde öyle olmuştu aile hekiminden mi kan verdi eşiniz ?
Öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim, insan gerçekten fikre ihtiyaç duyuyormuş, bazen bazı şeyler dünyada tek bizim başımıza geliyor gibi düşünüp üzülüyoruz:110:Ben de ilk yıllar doğum kontrol kullandım sanırım hayatımın en güzel regl günleriydi:KK39:sonra eşim korunmaya başladı fakat bu yumurtlama kanamaları son 2 yıldır oluyor. Doktor bir sorun görmedi acaba haşimato ile ilgili olabilir mi bilemedim. Onu gidip soracağım. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, tebrikler :) Evet sağlık ocağında kan verdi, ayy inşallah bizimkisi de o kadar uzun sürmeden sizin gibi çıkar, çünkü denemeye başlamak istiyorum artık, bir de hemen olmazsa süreç çok uzar gibi geliyor. Kanama da canımı çok sıkıyor regl dışında da bir 5 gün böyle boşa gidiyor gibi dediğiniz gibi özellikle 1 gün ped kullanmam gerekebiliyor,ovulasyon testini alayım o zaman bir takip edeyim

Kusura bakmayın biraz uzun yazdım, tekrar teşekkür ederim

Merhaba bizde çocuk düşündükten sonra sma testi verdik 3-4 ayı bulur dediler fakat 1,5 ayda çıktı e nabızdan 2 3 gün aralıkla kontrol edin mutlaka.Benimde her ay adetten sonra bi kaç kez az bir kanamam geldiğini görüyorum fakat yumurtlama kanaması diye birşey bilmediğimden çok önemsemedimde.Yumurtlama dönemindeki kanamayı bende araştırıcam mutlaka.

Merhaba bizde çocuk düşündükten sonra sma testi verdik 3-4 ayı bulur dediler fakat 1,5 ayda çıktı e nabızdan 2 3 gün aralıkla kontrol edin mutlaka.Benimde her ay adetten sonra bi kaç kez az bir kanamam geldiğini görüyorum fakat yumurtlama kanaması diye birşey bilmediğimden çok önemsemedimde.Yumurtlama dönemindeki kanamayı bende araştırıcam mutlaka.
Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için, çok umut oldu cevaplar umarım bizimkisi de dediğiniz gibi bir sürede çıkar. Zaten içimden dedim hayırlısı ne zamansa o zaman çıksın sonuçlar. Siz sonuç çıkmadan başlamış mıydınız denemelere? Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için, çok umut oldu cevaplar umarım bizimkisi de dediğiniz gibi bir sürede çıkar. Zaten içimden dedim hayırlısı ne zamansa o zaman çıksın sonuçlar. Siz sonuç çıkmadan başlamış mıydınız denemelere? Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim.Doktor sonucu bekleyin dedi birde arkadaşımın eşinde pozitif çıkınca korktuk bekleyelim dedik.Şimdi doğum paketli tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık pozitif olmayı bekliyoruz inşallah :)

Teşekkür ederim.Doktor sonucu bekleyin dedi birde arkadaşımın eşinde pozitif çıkınca korktuk bekleyelim dedik.Şimdi doğum paketli tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık pozitif olmayı bekliyoruz inşallah :)
İnşallah gönlünüze göre hayırlı zamanda pozitif görürsünüz🥰 Bu arada benim de tamamlayıcı sağlık sigortam vardı ama doğumu kapsamıyor yazdığınız iyi oldu aslında bir bakayım belki eklenebiliyordur

İnşallah gönlünüze göre hayırlı zamanda pozitif görürsünüz🥰 Bu arada benim de tamamlayıcı sağlık sigortam vardı ama doğumu kapsamıyor yazdığınız iyi oldu aslında bir bakayım belki eklenebiliyordur
İnşallah.Baktırın mutlaka özelde düşünüyorsanız.Fiyatlar uçmuş maalesef sigorta ile daha uygun olur.

İnşallah.Baktırın mutlaka özelde düşünüyorsanız.Fiyatlar uçmuş maalesef sigorta ile daha uygun olur.
İyi akşamlar, siz doğumu kapsayan sigortayı hangi sigortadan yaptırdınız acaba bir bilginiz var mı? Ben araştırdım ama biraz kafam karıştı.

X