Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama kanaması yaşayan ve hamile kalan-kalamayan!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım incir fazla yersen prolaktln hormonunu yükseltiyor galiba oda adetleri düzensiz yapıyor. İstersen sen pek incir yeme. Belki soğan kürü yaptın o tam düzene sokacaktı sonra incir havuç yapınca tekrar bozulmuş olmasın.
Bilmiyorum şimdi kestim artık inşallah hamile kalırım bu ay. Senin ne problemin vardı canjm
Canım incir fazla yersen prolaktln hormonunu yükseltiyor galiba oda adetleri düzensiz yapıyor. İstersen sen pek incir yeme. Belki soğan kürü yaptın o tam düzene sokacaktı sonra incir havuç yapınca tekrar bozulmuş olmasın.
Bilmiyorum canım inşallah iyi haberler alırız

Inşallah gelmez ozaman inşallah hamissindir canım ☺
merhaba ben az önce üye oldum buraya. nasıl soru soracağımı da bilmeden yazıyorum aslında. birisi bana yardımcı olursa cok sevinirim delirmek üzereyim. ben geçen ctesi bhcg baktırdım sıfır cıktı. ertesi günde regl oldum. ama uzadı ve hala da biraz devam ediyor. dün test yaptım gebelik değeri 59 cıktı. anlam veremedim nedir bu? nolur cevap verin

merhaba ben az önce üye oldum buraya. nasıl soru soracağımı da bilmeden yazıyorum aslında. birisi bana yardımcı olursa cok sevinirim delirmek üzereyim. ben geçen ctesi bhcg baktırdım sıfır cıktı. ertesi günde regl oldum. ama uzadı ve hala da biraz devam ediyor. dün test yaptım gebelik değeri 59 cıktı. anlam veremedim nedir bu? nolur cevap verin
Hamile olabilirsin üzerine görme diye bisey oluyo öyle olabilir kadın doğuma en yakın zamanda gitmelisin

peki 59 cok dusuk bi rakam değil mi? internette kimyasal gebelik deniyor düşük ihtimali varmış. biliyor mısunız bunu?
Evet düşük bi rakam degerlerinizi takip etmelisiniz ve doktorunuza hemn başvurun ve bir muddet yatarak dinlenmelisinz benim yakın bir arkadasmn başından böyle bir olay geçmişti inşallah problem yoktur

Kızlar yumurtlama zamanı benim de bazen hafif pembe kanamalarim olur. Doktora sordum normal demişti zaten bunu dert etmeyin. Aksine yumirtadiginiza ve üretken olduğunuz zamanlara dair iyi bir isaretmis. Ben normal yolla hamile kalmıştım. Kısaca kanama hamilelige engel değil.

Kızlar yumurtlama zamanı benim de bazen hafif pembe kanamalarim olur. Doktora sordum normal demişti zaten bunu dert etmeyin. Aksine yumirtadiginiza ve üretken olduğunuz zamanlara dair iyi bir isaretmis. Ben normal yolla hamile kalmıştım. Kısaca kanama hamilelige engel değil.
teşekkür ederim umarım öyledir tabi ancak şu an kanamam arttı. umarım gece hastaneye gitmem gerekmez

Peki hamile olmadigina emin misin kimyasal geciriyor olabilir misin?Benim kimyasal oyle baslamisti ped koyuyorsun dolmuyor ama cook koyu geliyor sonra kirmiziya dönmüştü
ben de şu an o durumdayım. dün testimde hamilelik 59 cıktı ama kanamam var koyu bordo. bu tam olarak hamile değil de kimyasal hamilelik midir? göğsüm şiş biraz bu arada. ama karnımda da sürekli bi regl ağrısı gibi ağrı var

kanama rengim koyu bordo

kanamam koyu bordo ve karnım ağrıyor
Kanama fazlaysa doktora gitmekte fayda var canim. Yumurtlama gunu hafif bir agri oluyordu bende de. Benimki yumurta akı alıntıyla gelen hafif pembemsi bir kanamaydi. Eğer kanama ve ağrı fazlaysa başka bir nedeni de olabilir doktor en doğrusunu söyleyecektir.

ben de şu an o durumdayım. dün testimde hamilelik 59 cıktı ama kanamam var koyu bordo. bu tam olarak hamile değil de kimyasal hamilelik midir? göğsüm şiş biraz bu arada. ama karnımda da sürekli bi regl ağrısı gibi ağrı var
Canım sen hamile misin? Ben yumurtlama için yanıt yazınca yumurtlama için soruyorsun sanmıştım. Eğer hamileyken Kan Aman varsa aman ihmal etme. Allah yavrunu korusun ıns.

Kanama fazlaysa doktora gitmekte fayda var canim. Yumurtlama gunu hafif bir agri oluyordu bende de. Benimki yumurta akı alıntıyla gelen hafif pembemsi bir kanamaydi. Eğer kanama ve ağrı fazlaysa başka bir nedeni de olabilir doktor en doğrusunu söyleyecektir.
evet sanırım kaybediyorum

evet sanırım kaybediyorum
Canım çok geçmiş olsun öncelikle moralini bozmamaya calis. Çünkü stres kanamayı arttırıyor. Gerçi Kanama görünce insanın moralini bozmamasi mümkün şeyi çünkü ben de yaşadım nasil oldüğünü bilirim. Doktora gitmeden olumlu ya da Olumsuz bir sey dusunmemeye çalış. Hamileyken de adet zamanı ağrısı gibi ağrılar oluyor. Hatta benim 2 ayimda bile adet günüm geldiğinde aynı adet sancıları olmuştu vücut eski tepkileri bir sure daha vermeye devam ediyor. Hcg biraz düşük evet ama geç dollenme olmuş olabilir mi senin? Şöyle diyim Kanama varsa düşük de yapabilirsin ama bazı kadınlar Kanama olsa bile sağlıklı doğum da yapabiirmis. Beta hcg 'nin 2 günde bir ikiye katlamasi iyi isaretmis.
Ve şunu unutma her şeyin hayırlısı. Kaybedersen de en azından hamile kalabiliyorsun. Bu bile çok önemli. Moralini yüksek tutmaya çalış.

X