Yumurtlama kanaması mı?

Daha yeni evliymissiniz vücutta bı değişim yaşanıyor gecikmeler veya ara kanamalar bu sebeple olabilir.Cocuk istediğiniz icin bunun stresiyle olabilir her sebepten olabilir

Ne oldu sonuç canım?
5 6 gün sürdü canım leke şeklinde ama çok az bir gün sadece kırmızı kanama oldu ya da 2 bende regl kabul ettim sonra 26 Eylül de yumurtlama gördüm silikleşti.. çatladı.. sonra 5 ekimde yine çift çizgi iki gündür şimdi test yaptım çatlamış benim hormonlarda benim gibi eserekli

İki kere yumurtladım ilk ovulasyon kullandığım ay bu birdaha ki ay anlarım ne olduğunu şimdi hiç çözemiyorum inanki..

Sondakini şimdi yaptım çatlama var ama 26 sında da aynısı oldu bir günde çatladı :)

Eklentiler

• F9E09A03-4833-494A-BE87-A8CD2D735888.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 82
  • D373A765-1E63-4CD7-9250-3CDB50F62AA7.jpeg
    64,8 KB · Görüntüleme: 79
Ah sen o hormonları bana sor, beynimi şaşırttılar

Merhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz

düşükte olsa ihtimal var

Benimde 16 gün gecikmeli oldu. Su an adetliyim.

Ya sorma inş düzene girer bu bile insanı strese sokuyor.
Senin niye düzelmezmiş Dr a gittin mi?

Benimde 16 gün gecikmeli oldu. Su an adetliyim.

Ya sorma inş düzene girer bu bile insanı strese sokuyor.
Senin niye düzelmezmiş Dr a gittin mi?
Ya benim her ay olur bazen günü gününe bazen düzensiz ama illaki olurdum cocuk denemeye başladıktan sonra ilk ay 13 gün gecikti.. bir dahaki ay yine aynı tarihinde geldi canım.. şimdi yine aynı günde geldi.. şu an regl oldum inofolic combi kullanmıyorum bir haftadır bakalım önümüzdeki ay ne olacak

Kullanıyorum olacaktı H Hayatlarrr

Inş nasip olur hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…