merhaba kızlar 20 ağustosta doktora gittim doktora gittiğimde 8-10 gün gecikmem vardı doktor adetin başlamış dedi ve o gün regl oldum 4-5 gün sürdü 25 ağustostan beri eşimle çocuk deniyoruz.. 4 aylık evliyim evlenmeden önce adetlerim çok düzenli değildi evlendikten sonra her ay düzenli oldum.. sadece geçen ay 10 gün gecikme yaşadım..19-20 regl olmam gerekirken 5 eylül yani dün kanamam geldi.. önce koyu kahverengi sonra hafif kırmızı akşama kdr kesildi sonrasında işten eve gittiğimde bi ped doldurmayacak şekilde yine kanamam oldu ped koydum ama pede gelmiyo ve şu anda belli bi kanamam yok..kahverengi lekelenme gibi sadece .. neden bu kadar erken oldu bi bilgisi olan var mı yerleşme olduğunu düşünmüyorum çünkü adetten 12 gün önce yerleşme kanaması olanı hiç duymadım ve de yerleşmede sadece leke olduğunu akıntı gelmediğini söylüyorlar benimse akıntı şeklinde oldu sanki son kanmış ve içerisi temizlenmiş gibiydi ne herhangi bi yanma vs ne gögüs agrısı ne kasık ağrısı hiç bişeyim yok.. yumurtlama kanaması daha önce yaşamadım.. 4 gün folik asit kullandım(folidoce) alerji yaptı doktorum hemen bırakmamı söyledi igne serum vs verdiler reaksiyonu söndürmek için acaba bununla alakalı olabilir mi kanamam? sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi acabaa.. ara kanama olayını daha önce hiç yaşamadım..