• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama ile ilgili cvp verin lütfen

geveze38

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
53
0
6
34
Kayseri
ben bi yerde okudum ay içinde beyazımsı yumurta akı kıvamında bi sıvı geliyo bazen o yumurtlama gününü mü gösterir. ben yumurtlama zamanında bu sıvının geldigini okudum da.ben üşüttüm heralde diye düşünüyordum ama bu konuda bi bilgisi olan var mı aceba????

ben bi yerde okudum ay içinde beyazımsı yumurta akı kıvamında bi sıvı geliyo bazen o yumurtlama gününü mü gösterir. ben yumurtlama zamanında bu sıvının geldigini okudum da.ben üşüttüm heralde diye düşünüyordum ama bu konuda bi bilgisi olan var mı aceba????

evet bende o şekilde biliyorum ama üşütüncede akıntı miktarında artma oluyo :44:

yumurtlama günü adet sancısı gibi bir agrı olur inceden.iki adetin ortasında olur.ama işini garantiye alıp hamile kalmak istiyorsan internetten yumurtlama testleri satılıyor günlük yapıyorsun aynı gebelık testı gıbı. çift çizginin çıktığı gun yumutlama gerçekleşiyor...

Beyaz değil canım şeffaf yumurta akı gibi hatta kıvamıda ona yakın gibi esnekse akıntı o gün yumurtlama günün, ağrı da hetkes de olmaz çok nadir görülür ;)

Beyaz akıntı değil tatlım, yumurta akı gibi şeffaf ve sümüksü, iki parmağının ucuna aldığında uzayacak şekildeki akıntı.

Back