• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama ile ilgili Acilll yardımınıza ihtiyacım var

kediliannee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
48
12
3
27
Merhaba kızlar kafam çok karıştı yardımınıza ihtiyacım var. 3 aydır eşimle korunmuyoruz ama ovülasyon zamanınada bakmıyoruz açıkçası. Zaten çoğu zaman işlerimizden dolayı günler uymuyor. Şimdi şöyle bir durum var benim sat 8 Mayıs yumurtlama günü 21’i gözüküyordu uygulamada. Tam o tarihlerde ben ovülasyon döneminde olan şeffaf akıntıyı gördüm çatladığını düşündüm. 27sinde Kadın doğum uzmanına gittim genel kontrol amaçlı herhangi bir sıkıntı olmadığını hatta sol tarafta yumurtlama gördüğünü söyledi. Bu ne demek oluyor yani çok geç bi tarih değil mi yumurtlama için başına böyle bir şey gelen oldu mu daha önce ?

Merhaba kızlar kafam çok karıştı yardımınıza ihtiyacım var. 3 aydır eşimle korunmuyoruz ama ovülasyon zamanınada bakmıyoruz açıkçası. Zaten çoğu zaman işlerimizden dolayı günler uymuyor. Şimdi şöyle bir durum var benim sat 8 Mayıs yumurtlama günü 21’i gözüküyordu uygulamada. Tam o tarihlerde ben ovülasyon döneminde olan şeffaf akıntıyı gördüm çatladığını düşündüm. 27sinde Kadın doğum uzmanına gittim genel kontrol amaçlı herhangi bir sıkıntı olmadığını hatta sol tarafta yumurtlama gördüğünü söyledi. Bu ne demek oluyor yani çok geç bi tarih değil mi yumurtlama için başına böyle bir şey gelen oldu mu daha önce ?

Neden geç olsun?
21-27 arası olabilir.
Yumurtlama tek gün süren birşey değilki.
Ayrıca uygulamadan felan takip ettiyseniz tam gününü göstermeyebilir.

Neden geç olsun?
21-27 arası olabilir.
Yumurtlama tek gün süren birşey değilki.
Ayrıca uygulamadan felan takip ettiyseniz tam gününü göstermeyebilir
27sinde yumurtlama gözüküyorsa henüz çatlamamış demektir çatlayan yumurta tüplere gittiği için gözükmez ultrasonda bildiğim kadarıyla buda demek oluyor ki 27sinden geç çatlama gerçekleşti yani son adet tarihimden 20 gün sonra bu geç değil mi?

27sinde yumurtlama gözüküyorsa henüz çatlamamış demektir çatlayan yumurta tüplere gittiği için gözükmez ultrasonda bildiğim kadarıyla buda demek oluyor ki 27sinden geç çatlama gerçekleşti yani son adet tarihimden 20 gün sonra bu geç değil mi?
Hayır canım değil bende tedavi gördüm bu ay yumurtalığım 20. Gün 19 mm ulaşmıştı

27sinde yumurtlama gözüküyorsa henüz çatlamamış demektir çatlayan yumurta tüplere gittiği için gözükmez ultrasonda bildiğim kadarıyla buda demek oluyor ki 27sinden geç çatlama gerçekleşti yani son adet tarihimden 20 gün sonra bu geç değil mi
Pardon yanlış söyledim geç oluyo ama olmayacak bir şey değil eğer hamile kalırsan geç döllenmiş oluyo her ay aynı zamanda yumurtlama olmuyor değişiyor ☺

Olmayacak birşey değil. Her ay aynı olmazki.

Öyle olmasıda ayrı bir dert testlerde hemen çıkmıyor sanırım 😅
Yok maalesef çikmiyor ben aşılama ve çatlatma iğnesi yaptırdım olmam gereken adetin üzerinden 4 gün iğneden 10 gün geçti dün çıkmamıştı testte bugün silik gördüm 😁 bir iki gün testte kontrol ederim yada kan veririm bugün

Yok maalesef çikmiyor ben aşılama ve çatlatma iğnesi yaptırdım olmam gereken adetin üzerinden 4 gün iğneden 10 gün geçti dün çıkmamıştı testte bugün silik gördüm 😁 bir iki gün testte kontrol ederim yada kan veririm bugün
Ay hayırlısı olsun çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin silik gördüysen kan ver bence 🌸

Bu hesaba göre uygulaman yanlış gösteriyor hangi uygulama
Uygulama pepapp ama o standart regl sonrası 14. Günü gösteriyor onunla ilgili bi sıkıntım yok çokta bakmıyorum ona zaten. Ama doktorun dediğine göre yumurtalama 27.günde olduysa haziran 10da regl olmam lazım Buda 35. Güne geliyor bi tutarsızlık var çözemedim

kafam karıştı valla araştırınca yumurta tembeliğine kadar gidiyor

Kendinizi hiç yıpratmayın.
Doktorunuz ne diyorsa onları uygulayın.
Doktorunuzdan memnun değilseniz onu değiştirin.
Çok zor çocuğunuz olur denilen arkadaşım 6 ayda hamile kaldı bende eşimde hiç bir sorun yoktu 10 sene çocuğumu olmadı tüp bebekle oldu sonunda.
Stress fazla düşünmek herşey etkiliyor.
Tabiki doktoru ihmal etmeyin asla ama fazla düşünüp bakıp kafanızıda bulandırmayın.
İnşaAllah hayırla sağlıkla hamile kalırsınız.

Kendinizi hiç yıpratmayın.
Doktorunuz ne diyorsa onları uygulayın.
Doktorunuzdan memnun değilseniz onu değiştirin.
Çok zor çocuğunuz olur denilen arkadaşım 6 ayda hamile kaldı bende eşimde hiç bir sorun yoktu 10 sene çocuğumu olmadı tüp bebekle oldu sonunda.
Stress fazla düşünmek herşey etkiliyor.
Tabiki doktoru ihmal etmeyin asla ama fazla düşünüp bakıp kafanızıda bulandırmayın.
İnşaAllah hayırla sağlıkla hamile kalırsınız.
Ne güzel anlattınız teşekkür ederim Allah isteyen herkese doğru zamanda nasip etsin

Uygulama pepapp ama o standart regl sonrası 14. Günü gösteriyor onunla ilgili bi sıkıntım yok çokta bakmıyorum ona zaten. Ama doktorun dediğine göre yumurtalama 27.günde olduysa haziran 10da regl olmam lazım Buda 35. Güne geliyor bi tutarsızlık var çözemedim
Geç yumurtlamış olabilirsin ya da 26sında yumurtlayıp doktor baktığında yumurta büyük göründüğü için yumurtluyorsun demiş olabilir benim de geçen ay başıma geldi

27si gecesi birlikte olduk acaba denk gelmişmidir böyle olunca karıştı en iyisi ovülasyon testi sanırım

Back