kızlar ovulasyon testı kullanıodum bu ay memlekette oldugum hıc takıp etmedım bugun yaptım koyu cıktı anlamadım bn galıba gercekten gec yumurtluyorum ne cektım ben bu yumurtlamadan ılacıda bıraktım cyclo progynova ıkı aydır kullanmıom folık asıtıde bıraktım acayıp sıstım anlatamam doktor dıo kılo ver folık asıt bana resmen kılo yaptı napıcam bne yumurtlamayı kolaylastırcak bısey yokmu ya
Klomen , Serephone , Femera bunlar yumurta oluşturuyo çoğaltıyo kalitesini arttırıyo ne dersin daha önce denedin mi tabi doktor yazacak gerek duyunca .
Klomen , Serephone , Femera bunlar yumurta oluşturuyo çoğaltıyo kalitesini arttırıyo ne dersin daha önce denedin mi tabi doktor yazacak gerek duyunca .
yok canım doktor onları onermedı hıc sadece hormonum ıcın cyclo progynova vermıstı onu kullanmadan zaten 2 gun gecıkmelı adet oldum da ne bılım yanartım dusunmuyorum ama bugun yapayı dedım koyu cıkınca dedım yınemı yumurtlamıom
Bunun haricinde aklıma başka birşey gelmiyo canm ya :) :) Yumurtlama testinden de hiç denemedim nasıl birşey bilmiyorum valla . bence hamile kalmak için en iyi yol hiç kafana takmamak ben öyle yapınca hamile kalmıştım :) :)