• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama hakkında

anneolmkistyrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2023
6
1
1
27
Merhaba kızlar 28 gunde bir adet olurum bugün adetimin 7. Günü ve bugün yapılan testim bu sekildeydi sizce hemen iliski olmalımı yoksa beklemelimiyim hic bir fikrim yok sonucta bende gebe kalmak istiyorum yardimci olursanz sevinirim

Eklentiler

• 20230914_181123.webp
    20230914_181123.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba kızlar 28 gunde bir adet olurum bugün adetimin 7. Günü ve bugün yapılan testim bu sekildeydi sizce hemen iliski olmalımı yoksa beklemelimiyim hic bir fikrim yok sonucta bende gebe kalmak istiyorum yardimci olursa

Merhaba kızlar 28 gunde bir adet olurum bugün adetimin 7. Günü ve bugün yapılan testim bu sekildeydi sizce hemen iliski olmalımı yoksa beklemelimiyim hic bir fikrim yok sonucta bende gebe kalmak istiyorum yardimci olursanz sevinirim
(Yapılan test ovulasyon testidir)

Pik değil testi gün gün tekrarlayın ikisi de aynı koyulukta olduğunda değerlendirin. Ama her ilişki de hamilelik olasılığı vardır. Pik e yaklaştığınız gün öncesi ve sonrasını da değerlendirmeyi unutmayın.❤️

Mrblar yine ben. Bugünde adetimin 8.günündeyim bu aksam saat 6 da yapilan testim kafamı karıştırdı ben günde bir tane test yapiyorum ve kafama takilan konu şu dün yaptığım test yine biraz koyuydu dün 7. Günüydü bugün 8.günümdeyim bugun yaptigim test 2.çizgi biraz daha hafif çıktı neden böyle oldu koyulaşmasını bekliyordum acaba çatlamışmı dünde değerlendirmiştim ama bilmiyorum, gunde bir tane test yapiyorum ayni saatte sorum şu günde bir tane test ile belirgin çift çizgiler görülmezmi? Cevaplarmisiniz 🥺 testimde düne göre biraz daha hafif çıktı bu sekilde acaba normalmi her gun yapiyorum koyulaşırmı?
YUMURTLAMA GUNU NEZAMAN?

Eklentiler

• 20230915_181422.webp
    20230915_181422.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 33
Mrblar yine ben. Bugünde adetimin 8.günündeyim bu aksam saat 6 da yapilan testim kafamı karıştırdı ben günde bir tane test yapiyorum ve kafama takilan konu şu dün yaptığım test yine biraz koyuydu dün 7. Günüydü bugün 8.günümdeyim bugun yaptigim test 2.çizgi biraz daha hafif çıktı neden böyle oldu koyulaşmasını bekliyordum acaba çatlamışmı dünde değerlendirmiştim ama bilmiyorum, gunde bir tane test yapiyorum ayni saatte sorum şu günde bir tane test ile belirgin çift çizgiler görülmezmi? Cevaplarmisiniz 🥺 testimde düne göre biraz daha hafif çıktı bu sekilde acaba normalmi her gun yapiyorum koyulaşırmı?
YUMURTLAMA GUNU NEZAMAN?
7. Gün yumurtlama 8. Gün çatlama olmuş cnm T çizgisi C ye yakın koyulukta ya da c kadar kırmızı olunca yumurtlama günü oluyo

Back
X