Yaaa tüh :)))aslında yüzde 55 erkek olasılığı yüksek bu şartlarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa tüh :)))aslında yüzde 55 erkek olasılığı yüksek bu şartlarda
Belki önceki günlerden giden spermler tutmuştur diyelim :))Yaaa tüh :)))
Hayırlısı olsun canım bunlar sadece ihtimaller cinsiyet belli olunca yazarsan sevinirimYaaa tüh :)))
Yazarım insallahHayırlısı olsun canım bunlar sadece ihtimaller cinsiyet belli olunca yazarsan sevinirim
Yumurtlama günü ilişki ile oğlum olduHanımlar 28 Temmuz yumurtlama günümdu biz 25/26/27 ilişki yaşadık sizce cinsiyet tahmini ne olur ? Yumurtlama öncesi ve sonra cinsiyet belirlemede etken oluyormuş sanırım
Tek ilişki mi acabaYumurtlama günü ilişki ile oğlum oldu
Yumurtlama ve sonraki gün oldu ilişki ama yumurtlama günü tuttu. Şöyleki yumurtlama günü olduğunu anlamama sebebi olan şey 10 gün sonra beta da 5 gördük beta değeri yani 9. Günde çıkmazdıTek ilişki mi acaba
Anladım sağlıkla gelsin .acaba benim anlattığım gbi hangi cinsiyet olması ihtimali yüksek sizceYumurtlama ve sonraki gün oldu ilişki ama yumurtlama günü tuttu. Şöyleki yumurtlama günü olduğunu anlamama sebebi olan şey 10 gün sonra beta da 5 gördük beta değeri yani 9. Günde çıkmazdı
Ben gün aşırı değerlendirerek gebe kaldım. Bu şartlarda kızım olması gerekiyordu ama Allah nasip ederse oğlum olacak. Böyle şeylere pek inanmıyorum ben. Çin ve rus takvimi de doğru çıktı ama onlara da asla inanmıyorum. Ramzi teorim de doğru çıktı bir tek ona inanıyorum çünkü doğruluk payı %95Anladım sağlıkla gelsin .acaba benim anlattığım gbi hangi cinsiyet olması ihtimali yüksek sizce
Anladım sağlıkla gelsin .acaba benim anlattığım gbi hangi cinsiyet olması ihtimali yüksek sizce
Sağlıklı olsunlar tek temennimiz ama merak insanı durdurmuyorhayirlisiBen gün aşırı değerlendirerek gebe kaldım. Bu şartlarda kızım olması gerekiyordu ama Allah nasip ederse oğlum olacak. Böyle şeylere pek inanmıyorum ben. Çin ve rus takvimi de doğru çıktı ama onlara da asla inanmıyorum. Ramzi teorim de doğru çıktı bir tek ona inanıyorum çünkü doğruluk payı %95
Tabi yumurtlama oluyor sonra yumurta çatlıyor iki günde hatta 3 gün hamilelik oluyor . Çatlama da önemliyumurta catlama ile yumurtlama günü farklı mı oluyor
Merak tabiki normal, ama cinsel ilişki gününe göre cinsiyeti merak etmişsiniz ben de onu açıkladım görsel varsa Ramziye göre yorum yapabilirimSağlıklı olsunlar tek temennimiz ama merak insanı durdurmuyorhayirlisi
Kaç haftalık gerekiyor goruntuMerak tabiki normal, ama cinsel ilişki gününe göre cinsiyeti merak etmişsiniz ben de onu açıkladım görsel varsa Ramziye göre yorum yapabilirim
Cahilliğime verin bilmiyordum hiçTabi yumurtlama oluyor sonra yumurta çatlıyor iki günde hatta 3 gün hamilelik oluyor . Çatlama da önemli
Cin takvimi bende de tutmuştu ilk çocuğumda .şimdi de tutuyor erkek ikisinde deMerak tabiki normal, ama cinsel ilişki gününe göre cinsiyeti merak etmişsiniz ben de onu açıkladım görsel varsa Ramziye göre yorum yapabilirim
6-7Kaç haftalık gerekiyor goruntu
Bende de tuttu çin ve rus takvimi ama inanmıyorumCin takvimi bende de tutmuştu ilk çocuğumda .şimdi de tutuyor erkek ikisinde de