- 9 Haziran 2020
- 34
- 6
- 36
- 29
- Konu Sahibi gizemliadmin34
-
Canım ovulasyon testleri internette 30 tanesini 60 TL falan zaten erken yumurtluyor san bi ayda max 7 tane gider o da sana aylarca gider biz burda sana şu gün desek olmaz çünkü tahmini olur sende kaçırmış bile olabilirsin o yüzden testlerden elinin altında bulundur strese girmeKızlar merhaba ben de pcos olduğu için adetlerim düzensiz dienille ilaç kullandım 2 ay ve 23 günde bir adet oldum 15 Kasım da adet gördüm 18 Kasım da adetim bitti 19-20 de ilişkiye girdik 22 Kasım gecesi de beraberlik oldu. Şimdi benim yumurtlama günü hesaplanırken 23-14=9 çıkıyor ben 22 Kasım gecesi 9. Gün ilişkiye girmiş oldum sizce yumurtlama gördüm mü ki hesaplar böyleyse.
Tabiki ovulasyon testi alıp yapabilirim fakat şehir dışına çıkmam gerekti tek başıma sadece bu günleri değerlendirebildim bu yüzden sordum teşekkür ederimBu şekilde bir hesaplamadan ziyade ovulasyon testi yapmanızı tavsiye ederim.Daha doğru sonuçlar alırsınız
Anladım hayırlısı ile olur inşallahTabiki ovulasyon testi alıp yapabilirim fakat şehir dışına çıkmam gerekti tek başıma sadece bu günleri değerlendirebildim bu yüzden sordum teşekkür ederim
Ewt canım yumurtlama silikleşinceye kadar degerlendirMerhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı
Tamam canım inşallah bu ay tutaEwt canım yumurtlama silikleşinceye kadar degerlendir
Yumurtlama görülen gün ve ertesi üç gün değerlendirilmeli yani ihtimal düşük değil kalan günleri değerlendirin :)Tamam canım inşallah bu ay tuta
Dün gece değerlendiremedik bu gece olsa bi sorun olur mu yani ihtimal düşük mü olur
Ondan önceki günü değerlendirdiyseniz sorun olmaz canım.Tamam canım inşallah bu ay tuta
Dün gece değerlendiremedik bu gece olsa bi sorun olur mu yani ihtimal düşük mü olur
İnşLlah canım sağolYumurtlama görülen gün ve ertesi üç gün değerlendirilmeli yani ihtimal düşük değil kalan günleri değerlendirin :)
Değerlendirdik canım ama spermin az bir kısmı dışarı çıktı bu sorun olur muOndan önceki günü değerlendirdiyseniz sorun olmaz canım.
Yeteri kadarı içeriye girmiş oluyor diyolar genelde ama bilemiyorum da. Benimde bugün yumurtlama dün geceyi değerlendirdik ama benimkinde de çıktı sanki bu konu benide düşündürüyor yani acaba tutar mı diyeDeğerlendirdik canım ama spermin az bir kısmı dışarı çıktı bu sorun olur mu
İnşallah yeterli kadar kaldıysan nasipte varsa tutarYeteri kadarı içeriye girmiş oluyor diyolar genelde ama bilemiyorum da. Benimde bugün yumurtlama dün geceyi değerlendirdik ama benimkinde de çıktı sanki bu konu benide düşündürüyor yani acaba tutar mı diye
Şöyle diyim ayıp olmasın bu sabah değerlendirdikYumurtlama görülen gün ve ertesi üç gün değerlendirilmeli yani ihtimal düşük değil kalan günleri değerlendirin :)
Canım dışardan gelen bir sıvı yani vücudun kendi üretmedigi bişey illaki geri çıkar, girme yeri var olduğuna göre aynı yerden mecbur geri çıkar yerçekimi diye bisey var, icerde kalıp ne yapcakYeteri kadarı içeriye girmiş oluyor diyolar genelde ama bilemiyorum da. Benimde bugün yumurtlama dün geceyi değerlendirdik ama benimkinde de çıktı sanki bu konu benide düşündürüyor yani acaba tutar mı diye
Siliklesmeye başlamış yarın tamamen silik olurİnşallah yeterli kadar kaldıysan nasipte varsa tutar
Şöyle diyim ayıp olmasın bu sabah değerlendirdik
Buda bugünün lh testi ovulasyon
Öyle tabi ama yinede düşündürüyor acaba içeriye giren olmadı mı hepsi çıktı mı diyeCanım dışardan gelen bir sıvı yani vücudun kendi üretmedigi bişey illaki geri çıkar, girme yeri var olduğuna göre aynı yerden mecbur geri çıkar yerçekimi diye bisey var, icerde kalıp ne yapcako meninin tamami sperm değil ki sperm hücrelerinden en hızlı olanlari daha ilk anda gider yumurtaya doğru, geri kalanı çıkar takılmayın ona. Sadece iliski biter bitmez belinizin altına bir yastık koyup ayaklarınızı 10-15 dk kadar havaya dikip yatın o da spermlerin ileri gidişine yardımcı olmak için, belki ona bile gerek yoktur da biz yapıyoruz iste. Kalkınca çıkıyor hepsi geri
Çatlıyor yaniSiliklesmeye başlamış yarın tamamen silik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?