• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü?

lale1404

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
177
57
18
24
Merhba yumurtlama günümü daha önce proğram ile öğrenmeye çalışyodum ama dengesiz bir adetiö var kimi zaman 41 gün kimi zaman 61 gün aralıkta oluyor ben ovulasyon testlerini alsam nerde kaç tane oluyor içinde ve kesin doğru sonuç veriyormu gününü yada yumurtama günü belirtileri ne oluyo nasıl anlarım yumurtlama gününde olduğumu lütfen yardım edin kafayı yicem sürekli psikolojik hamileyim gibi belirtilerim oldu 2 ay gecikmem oldu ama sonuç yine hüsran 8 aydır korunmuyoruz tsh yüksekti bu ay ynei normale döndü

Merhba yumurtlama günümü daha önce proğram ile öğrenmeye çalışyodum ama dengesiz bir adetiö var kimi zaman 41 gün kimi zaman 61 gün aralıkta oluyor ben ovulasyon testlerini alsam nerde kaç tane oluyor içinde ve kesin doğru sonuç veriyormu gününü yada yumurtama günü belirtileri ne oluyo nasıl anlarım yumurtlama gününde olduğumu lütfen yardım edin kafayı yicem sürekli psikolojik hamileyim gibi belirtilerim oldu 2 ay gecikmem oldu ama sonuç yine hüsran 8 aydır korunmuyoruz tsh yüksekti bu ay ynei normale döndü
Eczaneler de vardır diye düşünüyorum Trendyol da da var adet düzensizse biraz zor olur en iyisi ovulasyon testi böyle akıntın çoğalır şeffaf uzayan akıntı geliyormus genelde bende olmuyor mesela herkes de farklılık gösterebilir o yüzden en iyisi ovulasyon testi Trendyolda laboquick 50 tane 96 TL bu kadarla yakalarsın büyük ihtimal yumurtayı diye düşünüyorum pcos var mı sende peki

Eczaneler de vardır diye düşünüyorum Trendyol da da var adet düzensizse biraz zor olur en iyisi ovulasyon testi böyle akıntın çoğalır şeffaf uzayan akıntı geliyormus genelde bende olmuyor mesela herkes de farklılık gösterebilir o yüzden en iyisi ovulasyon testi Trendyolda laboquick 50 tane 96 TL bu kadarla yakalarsın büyük ihtimal yumurtayı diye düşünüyorum pcos var mı sende peki
Hyr pcos yok sadece tsh yüksek çıkmıştı o da bu ay geçti troid yeni düzeldiği için gebe kalamama ihtimalim var mı sizce

Hyr pcos yok sadece tsh yüksek çıkmıştı o da bu ay geçti troid yeni düzeldiği için gebe kalamama ihtimalim var mı sizce
Hayır canım Allah ol dedikten sonra herşey olur bende pcos var ama azmis sanırım çünkü adetim düzenlidir 2 sene 3 aylık evliyim ve bebeğimiz yok eşimdede sıkıntı yok nasip bakalım

Kilo olduğundan biraz fazla ise oda adeti etkiliyor. Birde hergün yumurta yemeni öneririm. Ben yemeye başladığımdan beri adetlerim gününde oluyor pko var

Düzensiz adet görürken gebe kalmanız çok zor. Düzenleyici bir ilaç kullanmıyor musunuz

Adet düzensizliklerinde en zoru yumurtlama gününü tespit etmek oluyor kızlar. Çünkü bu ay 20. gün yumurtlarken diğer ay 25. gün olabiliyor. Zaten gebelik için en önemli 3 altın gün var. Eczanelerdeki ovulasyon testlerineden alabilirsiniz. Adet bitimi ile birlikte her gün 8-10 ya da 12-16 saatleri arasında düzenli yapılması gerek. Netliği için min 1 saat öncesinden sıvı alımını mutlaka kesin. İnstagramda takibini yapıyorum ben isteyen yazsın bana elimden geldiğince yorumlamada yardımcı olurum. Bu dönem bazen uzun ve yorucu olabiliyor ama herşeyin çözümü var unutmayın en önemlisi moralinizi yüksek tutun strese girmeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş 💕🙏🏻.
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim🙏❤️ ben bana tavsiye edilen Trendyolda 50 adet ovulasyon testini almayı düşünüyorum yumurtlama günü bir gün önce tam gün ve bir gün sonra değerlendirirsek tabiki Allah'ım işi ol der olur ama kesin gebelik olur mu yani yine de olmama ihtimali varsa nesir acaba Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah🙏🌹❤️❤️

Son düzenleyen: Moderatör:
Hyr düzenleyici bir ilaç kullanmadım
Detaylı bir tetkik yapılıp adet düzensizliğinin sebebini belirlemek lazım. Bu kistlerden hormonal bozukluklara psikolojiye kadar her şeye bağlı olabilir. Daha sonra adetinizi düzenleyecek tedavi uygulanır gebelik denersiniz tavsiyem bu olacak

Detaylı bir tetkik yapılıp adet düzensizliğinin sebebini belirlemek lazım. Bu kistlerden hormonal bozukluklara psikolojiye kadar her şeye bağlı olabilir. Daha sonra adetinizi düzenleyecek tedavi uygulanır gebelik denersiniz tavsiyem bu olacak
Bwnim troidim yüksek çıktı 1 ay sonra kontrole gittiğimde normale dönmüş 2 ay gecikti dediğimde doktorum ilaç kullanmam gerekmediğini söyledi şuan bu ay da çok gecikirse hayıt tohumu kullanmayı düşünüyorum adet düzensizliğine çare buluyormuş gebe kalmayı da kolaylaştırıyormuş

Back
X