Yumurtlama günü

cokozluyorum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
63
25
18
31
Kızlar merhaba. Normalde her ay ovülasyon takibimi yapar ve kendimi dinlerim. Yumurtlama günlerimde çoğu kişinin olduğu gibi akıntı gelir ve tam yumurtlama günümde en fazla akıntıyı görürüm. Fakat bu ay bugün tam yumurtlama günüm olmasına rağmen sabahtan beri resmen kuruluk yaşıyorum. Benim gibi kendini dinleyip böyle bişeyle karşılaşan var mı sebebi ne olabilir? Not: ovülasyonun başlangıcından itibaren akıntım bu ay yok gibi birşey. Folik asit kullanıyorum ve hamile kalmaya çalışıyorum. İlişki ovülasyon döneminin en başında oldu. 3 4 gündür ilişki yaşamadık.

Şunu soyleyim . Çok araştırdım 2 haftadır hatta:) ovulasyon her ay aynı zaman olmayabiliyor bazen.Bazen yumurtlama da olmayabiliyor bazı aylar nadir de olsa. Yumurtlama olsa da bazı aylar belirti vermiyor akinti falan gibi.
Ve bazı kadınlarda akinyi yoğun oluyor ovulasyon takibi yapıyor testle ama o akıntı olduğu gün mesela yumurtlama olmuyor . 3 4 gün sonra oluyor .
Yani her ay aynı gün yumurtlamayabiliyoruz.
Bende o yüzden ovulasyon testi aldım internetten . Yarın başlıcam yapmaya siz de bi deneyin derim.
Ben doktorda takip yaptırmıştım o ay çok kuruydum mesela ama yumurtlama olmuştu.

Bnö bugün yumurtam çatladı lh testyle bakıyorm ama akıntm yok olmuştur dimi yumurtlama o zaman

Kızlar lütfen bana yardım edermisiniz ? Yumurtlama takıbıyle gunumu belirledim öncesi sonrası toplam 5 gun ilişkide bulundum . 2 gun sonra vajınamdan süt kesiği tarzında akıntım geldi hatta mantar oldum zannettim ama kasıntı yanma hıc bırsey olmadıgı için doktor mantar degıl dedi . Cok sancım vardı zaten 1 hafta boyunca yermden kalkamadım . O akıntının ertesi günü kuruluk başladı yani kuruyum şuan . Acaba bu ayda mı hamile kalamadım . adetime 9 gün var ama suan kuruyum işte yardım edin lütfen

Merhaba, benim de bu ay ovülasyon dönemimde hiç akıntı olmadı, normalde çok akıntım olur. Ama onun yerine çok hafif kanama oldu yumurtlamadım mı bu ay acaba anlamadım bilginiz var mı

Merhaba, benim de bu ay ovülasyon dönemimde hiç akıntı olmadı, normalde çok akıntım olur. Ama onun yerine çok hafif kanama oldu yumurtlamadım mı bu ay acaba anlamadım bilginiz var mı
Kanamada yumurtlama belirtisi canım. Muhakkak degerlendirseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…