Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aytug

Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
676
256
103
Ovulasyon uygulaması kullanıyorum gece salı yumurtlama gunumdu . Bu gün ise göğüs ağrısı ve kasık agrisi çekiyorum acaba yumurtlama gunum farklı mı böyle bir durumla karşılaşan var mı

Uygulama tahmini gösterir zaten test alın en güveniliri o

Bu adetten sonra almayı düşünüyorum kesinlikle

Akşam üzeride şiddetli göğüs ağrısı çekiyorum uçları felaket ağrıyor hala da devam ediyor

Ovulasyon uygulaması kullanıyorum gece salı yumurtlama gunumdu . Bu gün ise göğüs ağrısı ve kasık agrisi çekiyorum acaba yumurtlama gunum farklı mı böyle bir durumla karşılaşan var mı
cook.. uygulamalar ortalama bilgi verir. herkesi 14 gun dongusune gore ele alir. ben ovulasyon testiyle gordum ki yumurtlamamdan 13 gun sonra regl geldi veya 11 veya 15.. ama uygulamalar hep yumurtlama + 14 gun diye hesaplar. cok degisken yumurtlama tarihleri. saat bile fark ediyor. testle takip etmenizi oneririm.

Gogsun agrimaya vbasladgnda bilki yumurtlamissin. Takvimlere neden guveniyosunuz ya ufak bir uygulama sizin ne zaman yumurtlicgnizi nerden bilsin tahmin yurutuyor sadece

Valla o uygulamalara göre aylardır yanlıs zamanları yumurtlama diye değerlendiriyormuşum

Akşam üzeride şiddetli göğüs ağrısı çekiyorum uçları felaket ağrıyor hala da devam ediyor
Yumurtlamayi degerlendirince normaldir bu agrilar veya belirtiler. Psikolojiktir rahat birakin kendinizi

Bu adetten sonra almayı düşünüyorum kesinlikle
İnstagramdan bir gebenin günlüğü sayfasını takip et ordan al testlerini ordaki sayfa sahibi bayanda yardımcı oluyor yumurtlamayı vs herşeyi tek tek anlatıyor ben 3 kez o testlerle hamile kaldım

İnstagramdan bir gebenin günlüğü sayfasını takip et ordan al testlerini ordaki sayfa sahibi bayanda yardımcı oluyor yumurtlamayı vs herşeyi tek tek anlatıyor ben 3 kez o testlerle hamile kaldım
Teşekkür ederim bakarım canım

Adete 5 gün var ama adet sancısı gibi ağrilarim oluyor inşallah hamileydir

Benimde tahmini yumurtlama günlerim ve sol kasığım ile boşluğum ağrıyor. Ayaklarımı da çok üşüttüm. Korunuyorumda. Üşütmekte yumurtlama da ağrı olur mu sizce ?

Dün çok ağrıdı. Sol kasığım ara ara sağ. Ayaklarımı bayağı sıcak tuttum gece. Bugün geçti çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…