cook.. uygulamalar ortalama bilgi verir. herkesi 14 gun dongusune gore ele alir. ben ovulasyon testiyle gordum ki yumurtlamamdan 13 gun sonra regl geldi veya 11 veya 15.. ama uygulamalar hep yumurtlama + 14 gun diye hesaplar. cok degisken yumurtlama tarihleri. saat bile fark ediyor. testle takip etmenizi oneririm.Ovulasyon uygulaması kullanıyorum gece salı yumurtlama gunumdu . Bu gün ise göğüs ağrısı ve kasık agrisi çekiyorum acaba yumurtlama gunum farklı mı böyle bir durumla karşılaşan var mı
ben de bu ay gogus agrisi gibi belirtilerle ovulasyon oldugunu anladim.Akşam üzeride şiddetli göğüs ağrısı çekiyorum uçları felaket ağrıyor hala da devam ediyor
Valla o uygulamalara göre aylardır yanlıs zamanları yumurtlama diye değerlendiriyormuşumOvulasyon uygulaması kullanıyorum gece salı yumurtlama gunumdu . Bu gün ise göğüs ağrısı ve kasık agrisi çekiyorum acaba yumurtlama gunum farklı mı böyle bir durumla karşılaşan var mı
Yumurtlamayi degerlendirince normaldir bu agrilar veya belirtiler. Psikolojiktir rahat birakin kendiniziAkşam üzeride şiddetli göğüs ağrısı çekiyorum uçları felaket ağrıyor hala da devam ediyor
Dünü degerlendirdik bakalım olmazsa testle devam edecemben de bu ay gogus agrisi gibi belirtilerle ovulasyon oldugunu anladim.
İnstagramdan bir gebenin günlüğü sayfasını takip et ordan al testlerini ordaki sayfa sahibi bayanda yardımcı oluyor yumurtlamayı vs herşeyi tek tek anlatıyor ben 3 kez o testlerle hamile kaldımBu adetten sonra almayı düşünüyorum kesinlikle
Teşekkür ederim bakarım canımİnstagramdan bir gebenin günlüğü sayfasını takip et ordan al testlerini ordaki sayfa sahibi bayanda yardımcı oluyor yumurtlamayı vs herşeyi tek tek anlatıyor ben 3 kez o testlerle hamile kaldım
İnsallah canım o ağrılar bende hala var her gün adet olcakmışım gibi hissediyorumAdete 5 gün var ama adet sancısı gibi ağrilarim oluyor inşallah hamileydir
Benimde tahmini yumurtlama günlerim ve sol kasığım ile boşluğum ağrıyor. Ayaklarımı da çok üşüttüm. Korunuyorumda. Üşütmekte yumurtlama da ağrı olur mu
bilemiyorum ama olabilir canım. Şiddetli mi ağrıyor kasıkların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?