• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu soru çok soruldu biliyorum ama

morkalem2024

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
11
1
1
26
Yumurtlama gününü değerlendirdik, adetime 6 gün var iki gündür kasıklarımda adet ağrısı gibi ama biraz daha farklı ince sızı gibi ağrı var rahatsız edici değil ama huzursuz edici gibi adet öncesi olan belirilerden biraz farklı gibi. Sizce psikolojik olarak farklı mı algılıyorum ağrıyı yoksa bu ay reng belirtisi farklı mıdır benim gibi yaşayan oldu muuu

Yumurtlama gününü değerlendirdik, adetime 6 gün var iki gündür kasıklarımda adet ağrısı gibi ama biraz daha farklı ince sızı gibi ağrı var rahatsız edici değil ama huzursuz edici gibi adet öncesi olan belirilerden biraz farklı gibi. Sizce psikolojik olarak farklı mı algılıyorum ağrıyı yoksa bu ay reng belirtisi farklı mıdır benim gibi yaşayan oldu muuu
bende adetime 6gün kala test yaptım çıktı çift çizgi inş sizinde öyle olur

Benimde öyle olmuştu ama bazen aşırı zorladı kasık ağrısı test yaptığımda çok çok silik çıkmıştı reglime 1 gün kala yaptım çift çıktı

Back
X